Minu uus ratas
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Minu uus ratas
panin ka siis oma uue velo pildi üles. ärge siis väga kadedaks muutuge
Re: Minu uus ratas
ratas ajast, kui mehed olid rauast ja laevad/rattad puust. Nüüd on kahjuks vastupiditarmo kirjutas:panin ka siis oma uue velo pildi üles. ärge siis väga kadedaks muutuge
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!
Eestlase loomuses on olla kade - krt kust mina sellise küll saaks?tarmo kirjutas:panin ka siis oma uue velo pildi üles. ärge siis väga kadedaks muutuge
Seda aega rataste puhul kahjuks palju olnud ei ole. Ratas on ju lihtsam leiutis kui auto, ometi ei kärutatud enne auto leiutamist sajandeid jalgratastega. Masstootmine tegi vist võimalikuks nii ühe kui teise laiema leviku ja laias laastus pigem samaaegselt?!Andrus K kirjutas: ratas ajast, kui mehed olid rauast ja laevad/rattad puust. Nüüd on kahjuks vastupidi
siiski siiski : http://www.zone.ee/kodaraklubi/rattalugupiltides.htmSuusataja kirjutas:Seda aega rataste puhul kahjuks palju olnud ei ole. Ratas on ju lihtsam leiutis kui auto, ometi ei kärutatud enne auto leiutamist sajandeid jalgratastega. Masstootmine tegi vist võimalikuks nii ühe kui teise laiema leviku ja laias laastus pigem samaaegselt?!Andrus K kirjutas: ratas ajast, kui mehed olid rauast ja laevad/rattad puust. Nüüd on kahjuks vastupidi
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!