Juppide soovitusi vajaks
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Juppide soovitusi vajaks
Pöörduks siis foorumi poole väikse palvega aidata kujundada valikut teatud mtb juppide osas.
Eesmärk ei ole teada saada hindasid või kaalusid jne (need leian hiljem ka ise). Küsimus on lihtsalt kogemusele tuginevas soovituses. Ntx selline ja selline asi on minu arvates hinna ja kvaliteedisuhtelt hea. Omal on pea netiavaruste valikust segi.
Samuti võiks arvestada juppide kättesaadavust, on Eestist saadaval või tellitav netist (kus ise said ntx).
Niipalju veel juppide taseme orientiiriks, et ntx Shimi puhul üle XT ei läheks. Carbon vidinad kah ei huvita. Ehk annab see soovitavast tasemest mingi pildi.
Huvi pakkuvad vidinad on:
1. stem
2. lenks
3. integreeritavad kausid
4. sadulapost
5. sadul
6. keskjooks
7. cranckset
8. pidurid (V)
9. pidurilingid (käiguvahetus on eraldi olemas)
Piisab kui kribate iga jupi taha ntx toote margi ja tootja nime.
Ette tänades,
Mati
Eesmärk ei ole teada saada hindasid või kaalusid jne (need leian hiljem ka ise). Küsimus on lihtsalt kogemusele tuginevas soovituses. Ntx selline ja selline asi on minu arvates hinna ja kvaliteedisuhtelt hea. Omal on pea netiavaruste valikust segi.
Samuti võiks arvestada juppide kättesaadavust, on Eestist saadaval või tellitav netist (kus ise said ntx).
Niipalju veel juppide taseme orientiiriks, et ntx Shimi puhul üle XT ei läheks. Carbon vidinad kah ei huvita. Ehk annab see soovitavast tasemest mingi pildi.
Huvi pakkuvad vidinad on:
1. stem
2. lenks
4. sadulapost
5. sadul
6. keskjooks
7. cranckset
8. pidurid (V)
Piisab kui kribate iga jupi taha ntx toote margi ja tootja nime.
Ette tänades,
Mati
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Re: Juppide soovitusi vajaks
Stem, lenks ja sadulapost - Ritchey Pro. Tuntud ja äraproovitud variant. Ei sobi neile kes tahavad massist erineda.Mati kirjutas:Huvi pakkuvad vidinad on:
1. stem
2. lenks
4. sadulapost
5. sadul
6. keskjooks
7. cranckset
8. pidurid (V)
Sadul - Täiesti personaalne. Kuidas kellelegi. Fizik, Spec. BG, Selle Italia (Flite ntx). Samas mõni võib miski täiesti noname sadulaga õnnelik olla.
Crank - 2004 XT koos integreeritud keskjooksuga on edev. Mina prooviksin.....
Pidurid - Vastavalt rahakotile ntx. Avid 5, 7, Ti, Mag vms. Lingid siis samast. Kokkuhoiu mõttes võib link olla madalamast seeriast kui pidur ise. Sram pidurid (eriti lingid) võivad mõne mehe oma disainiga ära hirmutada. Pidurid ise (9.0) on aga üsna OK
Intgreeritud kaelakausside kohta ei oska öelda ega soovitada midagi. Las olla need mis originaalis on. Kui ära kuluvad siis saab edasi vaadata.
Täiendavt infi siis veel niipalju, et massist erinemine ei ole primaarne ja juppide julget/imelikku disaini ei karda. Ühesõnaga komplekse ei põe ja võib välja tulla igasugu nimedega
velo clubbers
Sadula toru kui ka lenks on mul Kalloy, sadula toru kohta mingit iseloomustust öelda ei oska ainult et rahul olen igati pole eriti kallis ning üsna kerge ka, lenks on aga väga vastu pidav, mul on olnud varem üks IKE lenks selle lõhkusin esimese kukkumisega ära aga Kalloy lenksuga olen ka mitu korda kõhuli käinud pole mitte midagi juhtunud isegi kõveraks pole läinud, kaalu ma jälle öelda ei oska julgen aga väita et mõlemad torud on tugevad.Saadaval on neid Authori esinduses.
Ei tea kas teema veel kellegi jaoks aktuaalne, aga kolme poest kohe võtta oleva lenksu võrdlemine võttis mul Ritchey ostmise indu vähemaks:UrmasL kirjutas: Stem, lenks ja sadulapost - Ritchey Pro. Tuntud ja äraproovitud variant.
Ritchey Pro lenksu letihind 570 kr, 170g
Kalloy al-001 / 90 kr , 224 gr
Pazzaz ATB-27DB7 / 390 kr, 140g
Pakun et grammidesse ja brändidesse mitte nakatunu valib Kalloy,
grammidesse nakatunu Pazzaze ja brändidesse nakatunu Ritchey
p.s. ma ise siiski kalloyd ei valinud, kuigi mõistuse hääl soovitaks
Kus kohas Eestis Pazzazt letis müüakse ?Suusataja kirjutas: Pazzaz ATB-27DB7 / 390 kr, 140g
:
ma olen NRP-s näinudRivo kirjutas: Kus kohas Eestis Pazzazt letis müüakse ?