Eilse nipli tulemus siis purunenud pidurilink ja vaja kiiremas korras uus (uued ) panna. Et milline valida :
Avid Mag 7 (195gr) - letis 590.-
Sram 7.0 (145gr) - letis 390.-
Sram 9.0 (140gr) - letis 990.- (tundub kuidagi kahtlaselt kõrge hind)
Infoks veel niipalju, et pidurid ise Shimano XTR 2003a.
Avid Mag 7 vs. Sram 7.0
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: Avid Mag 7 vs. Sram 7.0
njah, ega ilmaasjata tõsisemates õpetustes kirjutata, et pidurilinkide kinnituskruvisid ei tohi kinni keerata. siis keerab link end lenksul kui saabub kontakt ülatoruga. kui su nipli tagajärg selline juhtus olema.Rivo kirjutas:Eilse nipli tulemus siis purunenud pidurilink ja vaja kiiremas korras uus (uued ) panna. Et milline valida :
Avid Mag 7 (195gr) - letis 590.-
Sram 7.0 (145gr) - letis 390.-
Sram 9.0 (140gr) - letis 990.- (tundub kuidagi kahtlaselt kõrge hind)
Infoks veel niipalju, et pidurid ise Shimano XTR 2003a.
ma ise annaksin hääle Avidi poolt. endal on Mag ja rahul.
Re: Avid Mag 7 vs. Sram 7.0
teine hääl avidi poolterikr kirjutas: ma ise annaksin hääle Avidi poolt. endal on Mag ja rahul.
kuigi varsti vahet pole, sest teatavasti sram ostis avidi ära.
Minu kindel valik, mis pole veel praktikas küll realiseerunud on S 7.0 link(piduriteks S 9.0).
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"