Tere!
Teen Bike24 tellimuse, 25. mai +- paar päeva, sõltuvalt tahtjate arvust. Postikulu läheb võrdselt jagamisele. Asjad tellinn Tallinna, siit edasi Omnivaga.
Bike24 tellimus 25. mai
Re: Bike24 tellimus 25. mai
Minu 17.05 tehtud Bike24.de tellimus ei ole täna (21.05) veel teele pandud. Tavaliselt pannakse samal või järgmisel päeval.
Muide, panin tähele, et mõned Sportful tooted (püksid) on Bike24-s kõrgema hinnaga kui Sportfulli enda veebipoes. S.t Bike24 müüb mõnda asja RRP-st kõrgema hinnaga! Tasub ettevaatlik olla ja enne ostmist tšekata ka kohalikke usaldusväärseid veebipoode.
(Ostsin siiski Bike24-st, sest Sportfulli veeb, itaallaste värk, no teate, ei jätnud muljet, et sealt ostmine ja kättesaamine jamadeta saab olema).
Muide, panin tähele, et mõned Sportful tooted (püksid) on Bike24-s kõrgema hinnaga kui Sportfulli enda veebipoes. S.t Bike24 müüb mõnda asja RRP-st kõrgema hinnaga! Tasub ettevaatlik olla ja enne ostmist tšekata ka kohalikke usaldusväärseid veebipoode.
(Ostsin siiski Bike24-st, sest Sportfulli veeb, itaallaste värk, no teate, ei jätnud muljet, et sealt ostmine ja kättesaamine jamadeta saab olema).
- - -
Why so serious?
Why so serious?
Eks ma kaalun mujalt tellimist, kuid siiani ei ole Eestist odavamalt leidnud ja kuna tellin palju asju korraga, siis 1-2 eurosed hinnavahed teevad tellimuse peale hea säästu.
Minu 17.05. tehtud tellimus jõudis just kohale, samas 2 nädalat tagasi läks mitu päeva, enne kui pakk üldse teele pandi. Tellin alati ainult "in stock" asju, aga oluline varieerumine saatmise kiiruses on ikkagi.
Zero the Hero