loe kummiteemad läbi, suva maratoni võid sama kummiga sõita. vbolla saad vihje ka mullusest mulgi teemast.Raudsa kirjutas:Pole eelnevatel aastatel aega olnud minna Mulgi maratonile selline aeg et koguaeg on midagi muud ees!Kes oskab soovitada millise kummivalikuga minna Mulgi marataoni sõitma kas siledamaga või mustrilisemaga????Mis mudeliga keegi plaanib minna??Mis oskate öelda Hurricane GX kohta???Andke abi![]()
![]()
Ilmselt Ritchey SpeedMax Alpha ja Omega. Eelmine aasta sai käidud mustrilisema kummiga ja kirutud. Meeldejäävaid poriseid kohti polnud peale selle tagasipöörde ümber Viljandi järve otsa. Küll aga jäid meelde VÄGA kiired lõigud asfalti ja ka pikad kruusalõigud. Olid jah mõned pikmad lõigud üle põldude, kuid põllud ei ole reeglina kaldpinnad, kus mustrilise kummiga üles ronima peaks. Üleeelmine aasta olid all samuti Ritchey SpeedMax A ja O ja oli normaalne.Raudsa kirjutas:Pole eelnevatel aastatel aega olnud minna Mulgi maratonile selline aeg et koguaeg on midagi muud ees!Kes oskab soovitada millise kummivalikuga minna Mulgi marataoni sõitma kas siledamaga või mustrilisemaga????Mis mudeliga keegi plaanib minna??Mis oskate öelda Hurricane GX kohta???Andke abi![]()
![]()
kitsam on 1.8 ja laiem on üle 2.0Suusataja kirjutas: Mis on laiem ja mis on kitsam? Ja palju kummi laiuse puhul loeb sõitja kaal - 65 kg mees võib vast kitsama kummiga sõita kui 85 kg?!
õige jutt.Rivo kirjutas:No ma ei tea...mina nt. vahetan kumme ainult siis, kui uued ostan. Pole erilist mõtet pilli lõhki ajada ja iga erineva sõidu järgi neid vahetada, kui just esi 50 sisse sõitja pole. Pane Rockster alla ja sõida kõik maratonid läbi, ilma et mingeid probleeme oleks. See kumm sobib Eesti oludes kõigeks. Enda rattal küll täpsemalt Specialized S-Works 1,9 kuid sisuliselt see Rockster Pro, kuid kitsam ja mingid grammid kergem.
minu "lemmik" kumm twister jättis mu täna author cupil metsa vahele. kui jala starti tagasi jõudsin olid esimesed juba lõpetanudErikT kirjutas:Tarmol on vist Twisteri kohta üht-teist öelda !!!
peale seda pehmet kohta on ka üks kena tõusuke võtta, mis on küll suht lühike, kuid liivane ja järsk. Eile arvasime üheskoos et seda jooksevad kõik aga täna mul ei andnud rahu see raja keskmine osa ja uskuge mind seda on sõites kiirem võtta kui joostespagan kirjutas: Rajal oli üks päris uus ja igati meeldejääv porine koht, aga jäägu see teile üllatuseks....... igati eht rada oli.
sellest on minu meelest juba liiga palju juttu olnud. kumm puruneb alati siis kui sa seda kõige vähem soovid. igaühe vaba valik on valida sõidu jätkamise või katkestamise vahel. ise arvan, et mulgi raja esimesel kolmandikul on piisavalt võimalusi kummi purustamiseks, kui mitte varem siis tellistega täidetud põlluteel. ise olen kasutanud selle mustriga kummi ees ja ei kurda. samas võistelnud ega suurel kiirusel pole kunagi kasutanud. kuiva ilmaga ei tohiks probleemi olla, kurvides vaid hoolsust vaja.T6nis kirjutas:Ise plaaniks rajale minna Innovader`itega, halb valik?
Kas kummi purunemist peaks iseenesest kõvasti kartma?Kas hakata vedama tagavaraks sisekummi kaasa, mille tõttu veel pump kaasagi tuleks kiskuda (halvemal juhul isegi heeblid)...