Ise olen ainult hoki omasid märganud ja need nagu liiga kohmakad rattasõiduks.
see nagu hoiaks viis minutit aega kokku ja valu vähemRivo kirjutas:Ei saa mitte aru, mida selle kubeme kaitsmega "viie minuti pauside" juures teha on![]()
Saab küll. Astusin möödunud aasta Nõmmel kõige tagumise tagasipöörde-saepurutõusu peal sadulast püsti tallates keti pooleks. Raksaka sain sadulanina käest, valu oli niiii krdi suur, et pilt läks eest ära. Vajusin külili sinna rajaäärsesse lepavõssa nii, et isegi kingad ei tulnud lahti...Lauri kirjutas: Aga tegelikult vist saab kitse ainult siis, kui jalg pedaalilt ära libiseb (vähemalt ma muud moodi ei tea). .
Valus lugedagi sellist asja. Eks tegelikult ikka saab teistmoodi rebu ka saada (seda küll väga haruldasel moel, aga ikka). Tegelikult, ma olen kuulnud, et rebu vastu pidi aitama, kui kandadepeal hüpata. Ise ei ole proovinud ja ei saa kinnitada seda. Kui keegi kitse saab (või lihtsalt jalaga hargivahesse) siis proovige, äkki aitab (kui püsti jõuate tõusta, siis olete juba kõva meesKuldar kirjutas:Saab küll. Astusin möödunud aasta Nõmmel kõige tagumise tagasipöörde-saepurutõusu peal sadulast püsti tallates keti pooleks. Raksaka sain sadulanina käest, valu oli niiii krdi suur, et pilt läks eest ära. Vajusin külili sinna rajaäärsesse lepavõssa nii, et isegi kingad ei tulnud lahti...Lauri kirjutas: Aga tegelikult vist saab kitse ainult siis, kui jalg pedaalilt ära libiseb (vähemalt ma muud moodi ei tea). .
Nii pikk ei ole kodutee kunagi olnud, rebu maitse oli 3 päeva suus.
Pigem varvaste peal aga pärast ikka maitse suusLauri kirjutas: Tegelikult, ma olen kuulnud, et rebu vastu pidi aitama, kui kandadepeal hüpata.