Camelback
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Camelback
Erikr mainis Merida Cup 100 km foorumis, et kasutas sellel sõidul camelbacki. Olen ka ise sellele hands-free joogisüsteemile mõelnud, aga kaks asja panevad mõtlema: 1) kandmismugavus (suvel palavusega ja kuidas selga istub) ning 2) joogi manustamise kontroll (kui jook on pudelis, on näha palju jooki alles on, camelbacki puhul mitte).
Kas siinkirjutajail on sellega kogemust? Eestis olen seda väga harva näinud. Soomes kasutakse seda aga päris palju.
Kas siinkirjutajail on sellega kogemust? Eestis olen seda väga harva näinud. Soomes kasutakse seda aga päris palju.
Re: Camelback
Mul on camelbak rogue 2003, 2 liitrit. selga istub hästi. kasutanud mingi 4-5 korda, 2 võistlust ja paar pikka maanteeotsa. algul tuleb kasutada pikkadel treeningutel, et õpiks tunnetama joogi kogust selja peal. palavate ilmadega pole veel kasutanud, samas on ta küllalt kitsas ja päris hea võrguga tagaküljel. ise olen seni rahul.jan kirjutas:Erikr mainis Merida Cup 100 km foorumis, et kasutas sellel sõidul camelbacki. Olen ka ise sellele hands-free joogisüsteemile mõelnud, aga kaks asja panevad mõtlema: 1) kandmismugavus (suvel palavusega ja kuidas selga istub) ning 2) joogi manustamise kontroll (kui jook on pudelis, on näha palju jooki alles on, camelbacki puhul mitte).
http://www.bike-box.de, 45 eur on mu meelest soodne hind.Mati kirjutas:Erik, kus kohast hankisid?
tellisin saksasse sõbra juurde kust käe otsas siia toodi.
Kolm aastat sõitnud CamelBak® Rocket?'iga.
CamelBak® Rocket?
Väga rahul. Mul on vanem mudel, tavalise joogikotiga. Uuematel on Omega? joogikott. Kaks liitrit loksub seljas, taskusse saab tööriistad, raha, telefoni, banaani/energiabatooni. Kasutusel aastaringselt, talvel tõmban voolikule neopreenist soojenduse peale ja otsikule on ka "soojendaja". Pudelihoidjad kruvisin raami küljest ära, Kaamliga on palju mugavam sõita. Ja joomine on palju regulaarsem kui pudeliga sõites.
XC-võistlustel kasutamiseks pole ehk parim, aga maratonidel ruulib täiega.
Higistamisega on nii ja naa. Algul oli veitsa kuum seljas, aga sellega harjus ära ja nüüd ei pane enam sõites tähele.
Soovitan!
CamelBak® Rocket?
Väga rahul. Mul on vanem mudel, tavalise joogikotiga. Uuematel on Omega? joogikott. Kaks liitrit loksub seljas, taskusse saab tööriistad, raha, telefoni, banaani/energiabatooni. Kasutusel aastaringselt, talvel tõmban voolikule neopreenist soojenduse peale ja otsikule on ka "soojendaja". Pudelihoidjad kruvisin raami küljest ära, Kaamliga on palju mugavam sõita. Ja joomine on palju regulaarsem kui pudeliga sõites.
XC-võistlustel kasutamiseks pole ehk parim, aga maratonidel ruulib täiega.
Higistamisega on nii ja naa. Algul oli veitsa kuum seljas, aga sellega harjus ära ja nüüd ei pane enam sõites tähele.
Soovitan!
Signature sucks!
Kas camelbakiga või pudeliga
Ostsin 1,5 liitrise (tegelikult mahutab 1,9 l )newbalance jooksjate camelbacki.Kas pikka TRR sõites on parem kasutada camelbacki või pudeleid?
panen pildi ka juurde
panen pildi ka juurde
Viimati muutis careras, 29. 05. 2004. 16:54, kokku muudetud 2 korda .
Kes tasa sõuab, sellel mädanevad aerud ära
Re: Kas camelbakiga või pudeliga
Mina joon nii palju, et ainult rattaküljes pudelitest jääb väheks, seega Camelbak ja pudelid (2x0,5).careras kirjutas:Ostsin 1,5 liitrise newbalance jooksjate camelbacki.Kas pikka TRR sõites on parem kasutada camelbacki või pudeleid?
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Üks, kes kasutab V+ soetatud Merida joogikotti. 2l. mahtuvusega, lisatasku väljapool, lisasahtel sees - igati OK selle raha eest.
Juua sellest väga mugav. Suur pluss see, et jood ikkagi seal kus tahad. Selle pool sekundit leiad pea igal maastikul, et vooliku ots suhu pista. Ja 2l. jooki pudelikorvides ikka naljalt ei vea. Igaljuhul, ei kavatse praeguse seisuga pudelite peale tagasi kolida.
Juua sellest väga mugav. Suur pluss see, et jood ikkagi seal kus tahad. Selle pool sekundit leiad pea igal maastikul, et vooliku ots suhu pista. Ja 2l. jooki pudelikorvides ikka naljalt ei vea. Igaljuhul, ei kavatse praeguse seisuga pudelite peale tagasi kolida.
Camelbak
Kasutan 'Mule' varianti teist aastat. Eriti mõnus maastikul, sest sisse mahuvad varukummid, tööriistad ja 3l jooki. Aga eelkõige ohutum kui pudelid (ja ei kao raskel hüplikul laskumisel ).
TRR lähen siiski kahe pudeliga, sest kindlat ajapiiri ei ole ja seega saan toidupunktis tankida.
TRR lähen siiski kahe pudeliga, sest kindlat ajapiiri ei ole ja seega saan toidupunktis tankida.
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...
Seal näed erinevate mudelite kirjeldusi:
http://www.camelbak.com/rec/products.cfm
http://www.camelbak.com/rec/products.cfm
Re: küsimus
sellepärast, et tipptegijad on nii kõvad, et neil pole seda vaja.MikkVaaks kirjutas:kui see joogikott nii hea on miks seda näiteks eesti tipptegijad ei kasuta?
Re: küsimus
tipp või tiimisõitjatel on üldjuhul rajal hooldemehed kes vahetavad nende joogipudeleid. eesti maratonid on oma ajalise pikkuse poolest lühikesed, tegelikult nad ei annaksi nende näitajate poolest maratoni mõõtu välja . kui vaadata pilte analoogsetest rahvaspordiüritustest keskeuroopas siis kasutavad paljud inimesed joogikotti. 3-4 tunnisel võistlusel ei ole nii tähtis need paarsada grammi seljas vaid mugavus, võimalus juua ja süüa regulaarselt. tähtis on ka varustada ennast kõikvõimalike tehniliste jt rikete vastu. rumal on jääda raja äärde mõne pisijama pärast kui oled ennast näiteks eestist itaaliasse vedanuderikr kirjutas:sellepärast, et tipptegijad on nii kõvad, et neil pole seda vaja.MikkVaaks kirjutas:kui see joogikott nii hea on miks seda näiteks eesti tipptegijad ei kasuta?
eesti tippmaastikuratturite tugitiimid tunduvad olevat klass kehvemad kui suusatajate omad viimastel on maratonide ajal kõik detailselt paigas
võrreldav oma ala maailma tippudega nii et arenguvõimalusi on ka service poole pealt.
No mida ma mõtlen? Tahan tippu jõuda siis seljakotiga ei liikle?vaikija kirjutas:Ükski tipp,eikuskil maailmas,ei võistle SELJAKOTT seljas.Mõelge nüüd natukene.
Minul pole hooldetiimi, kes uue pudeli annaks
Suvalisel EECil teed katvat pudelikihti vaadates siis on neetult hea featuur, kui sul jook peale kolmandat laskumist pardal püsib.
velo.clubbers.ee
Ritchey WCS QRS vektor
Ritchey WCS QRS vektor
Kunagi on ikka esimene kord, küllap sinagi elad selle kunagi üle
Tasemed on erinevad sõitjatel ja ok, mina suudan ka kahe pudeliga maratoni läbi sõita aga kõik ei sõida mõisa peale ja samamoodi nagu kõik ei puuri endal jumal teab mida kergemaks, nii on ka inimesi, kes eelistavad oma jooki seljas tassida.
Kergemad joogikotid, mis on just võistlemiseks mõeldud, ei kaalu põhimõtteliselt mitte essugi ja puht teoreetiliselt peaks ju olema sedasi, et kaalude tähtsus läheb järjekorras: ringi käivad asjad (jooksud, vändad jne.) on kõige "kaalutundlikumad", siis tulevad ratta staatilised osad ja siis sõitja.
Selle loogika kohaselt sa võidad ratta kaalus, kui tõstad joogi selga, sest sa nihutad ta vähemtähtsasse kohta
Põhimõtteliselt on tegemist viljatu vaidlusega a la SRAM vs. Shimano - kellele ema, kellele tütar
Tasemed on erinevad sõitjatel ja ok, mina suudan ka kahe pudeliga maratoni läbi sõita aga kõik ei sõida mõisa peale ja samamoodi nagu kõik ei puuri endal jumal teab mida kergemaks, nii on ka inimesi, kes eelistavad oma jooki seljas tassida.
Kergemad joogikotid, mis on just võistlemiseks mõeldud, ei kaalu põhimõtteliselt mitte essugi ja puht teoreetiliselt peaks ju olema sedasi, et kaalude tähtsus läheb järjekorras: ringi käivad asjad (jooksud, vändad jne.) on kõige "kaalutundlikumad", siis tulevad ratta staatilised osad ja siis sõitja.
Selle loogika kohaselt sa võidad ratta kaalus, kui tõstad joogi selga, sest sa nihutad ta vähemtähtsasse kohta
Põhimõtteliselt on tegemist viljatu vaidlusega a la SRAM vs. Shimano - kellele ema, kellele tütar
velo.clubbers.ee
Ritchey WCS QRS vektor
Ritchey WCS QRS vektor