Mulgi rattamaraton 2022
Mulgi rattamaraton 2022
Ma vaatan et XXL rajainfot pole endiselt kodukal väljas. Selline info võiks ikka aegsasti olemas olla!
Re: Mulgi rattamaraton 2022
Arvestuslikult jõuavad XXL sõitjad põhirajale tagasi ca 10-15 minutit enne kui põhisõit sinna punkti jõuab, mistõttu saavad põhisõitjad ilmselt oma sõidu teises pooles päris hulga möödasõite teha
If everything's under control, you're going too slow!
Kes on XXL-s 10 esimese minuti sees, nendest ei pea tavaliselt mööda enam sõitma.
Kunagi Rõuge maratonil oli vastupidi, XXL jõudis peale radade liitumist põhisõidu aeglasele otsale järele ja tekkis palju ohtlikke möödasõite.
Kunagi Rõuge maratonil oli vastupidi, XXL jõudis peale radade liitumist põhisõidu aeglasele otsale järele ja tekkis palju ohtlikke möödasõite.
Kas XXL rajast korraliku gpx faili on olemas jagamiseks?
Väga lahe värk. Igati äge maratonirada, suured kiidusõnad.
Ma olen mulgit viimastel aastatel vältinud, sest on olnud mage kruusakihutamine ja mul pole gravelit/hardtaili, aga nüüd oli väga väga positiivne üllatus.
Ja see hea inimene, kes nõmedate Holstre-Polli suusaradade asemele ägeda singli joonistas - viis pihku ja õlled!
Teisel ringil võttis see singel veidi hingeldama, aga see on mu oma süü. Kevadised koroonad ja gripid on teinud oma töö ja ülemaailmse paanika pärast on maratoniratas kuskil tehases kinni.
Igatahes järgmine aasta kindlasti jälle - peaasi et XXL on ja kõik jupid sees.
Aga kui küsija suu pihta ei lööda, siis mudase kõrrepõlle jätaks ehk välja (või teete natuke kuivemaks)
Ma olen mulgit viimastel aastatel vältinud, sest on olnud mage kruusakihutamine ja mul pole gravelit/hardtaili, aga nüüd oli väga väga positiivne üllatus.
Ja see hea inimene, kes nõmedate Holstre-Polli suusaradade asemele ägeda singli joonistas - viis pihku ja õlled!
Teisel ringil võttis see singel veidi hingeldama, aga see on mu oma süü. Kevadised koroonad ja gripid on teinud oma töö ja ülemaailmse paanika pärast on maratoniratas kuskil tehases kinni.
Aga kui küsija suu pihta ei lööda, siis mudase kõrrepõlle jätaks ehk välja (või teete natuke kuivemaks)
Mingi suurem ikaldus oli märgistusega. Mida tähendab nool (paremale või vasemale)? Täna oli kord nool kurvi kohal, kohati nool mitukümmend meetrit enne kurvi ja uuesti kurvi peal. Teen ettepaneku kasutada kahte erinevat noolt,üks hoiatab kurvi lähenemise eest ja teine on kurvis. Nt siin märgid 412 ja 413.
Rattasöit ise ei ole raske, rattasöit on minu jaoks raske.
Päris hea rada oli, suusaradade asemel singlid oli ülikõva! XXL paun oli ka äge, palju tuttavaid kohti ammustest aegadest.
Rada oli huvitav ja leidus igasugu erinevaid lõike.
Kevadisele maratonile kombeks oli ka paar pehmet rasket kohta.
Ca 4km enne lõppu paremkurvis oli võimalik kokku puutuda ratturi suurima vaenlasega - Klaasikildudega. Loodetavasti kellegil ei tulnud seal ebaõnne
Kevadisele maratonile kombeks oli ka paar pehmet rasket kohta.
Ca 4km enne lõppu paremkurvis oli võimalik kokku puutuda ratturi suurima vaenlasega - Klaasikildudega. Loodetavasti kellegil ei tulnud seal ebaõnne
-
- Rattur
Sõidust ka kokkuvõte
https://www.youtube.com/watch?v=SNdIPV8tYZM
https://youtu.be/SNdIPV8tYZM?t=144MarkoAa222 kirjutas: ↑09. 05. 2022. 07:45Sõidust ka kokkuvõte
Tänud kõigile vägevatele, kes ennast ülematama tulid ja XXL katsumuse ettevõtsid!
XXLi meestest pilte rohkem: https://www.flickr.com/photos/141776748 ... 9251/page8
Kaupo, võtan kriitika vastu, tänavu tegeles rajamärgistamisega 3 erinevat meest ja eks kõigil olid põhitõed teada, aga eks igat kurvi ja olukorda näeb igaüks omamoodi, sellest ka see erinevus tulenes. Loodetavasti järgmine aasta on meestel asi ühtlasem!KaupoR kirjutas: ↑07. 05. 2022. 21:19Mingi suurem ikaldus oli märgistusega. Mida tähendab nool (paremale või vasemale)? Täna oli kord nool kurvi kohal, kohati nool mitukümmend meetrit enne kurvi ja uuesti kurvi peal. Teen ettepaneku kasutada kahte erinevat noolt,üks hoiatab kurvi lähenemise eest ja teine on kurvis. Nt siin märgid 412 ja 413.
Tänud, tore on kiitvaid sõnu lugeda! Oled ikka Mulgimaale tagasi oodatud, kruusa oleme ikka aasta-aastalt järjest vähemaks võtnud. Proovime ikka igal aastal midagi uut ja põnevat leida. Kõrrepõllu kohta, kui mõtled seda lõiku, mis vahetult enne suusaradasid oli siis olime sunnitud seda kasutama keskkonnaameti meelemuutuse osas eelmisel aastal kulgenud metsaraja suhtes. XXL kindlasti järgmine aasta ei tule...Kirsa kirjutas: ↑07. 05. 2022. 18:36Väga lahe värk. Igati äge maratonirada, suured kiidusõnad.
XXLi meestest pilte rohkem: https://www.flickr.com/photos/141776748 ... 9251/page8
Määruste järgi paigaldataksegi nool 10 m enne hargnemist, ristmikul ning 10 m peale hargnemist peaks otse nool kinnitama, et ollakse õigel rajal.KaupoR kirjutas: ↑07. 05. 2022. 21:19Mingi suurem ikaldus oli märgistusega. Mida tähendab nool (paremale või vasemale)? Täna oli kord nool kurvi kohal, kohati nool mitukümmend meetrit enne kurvi ja uuesti kurvi peal. Teen ettepaneku kasutada kahte erinevat noolt,üks hoiatab kurvi lähenemise eest ja teine on kurvis. Nt siin märgid 412 ja 413.