Gary Fisher KAITAI `99 / KONA Muni-Mula `96
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Gary Fisher KAITAI `99 / KONA Muni-Mula `96
Hobi korras taastan 90 ndate MTB rattaid siis üks mis lõplikult valmis sai on selline GF KAITAI Kunagi kui tööl olin väga väg ammu rademaris rippus selline seinal ja maksis mitu mitu kuupalka...
Algatasin siin uue teema et kui keegi tahab midagi komenteerida siis hea meelega loeks ja muidugi mis huvitav... kas on veel keegi kes sellise asjaga/hobiga tegeleb?
Algatasin siin uue teema et kui keegi tahab midagi komenteerida siis hea meelega loeks ja muidugi mis huvitav... kas on veel keegi kes sellise asjaga/hobiga tegeleb?
Viimati muutis Goblin, 03. 07. 2022. 12:08, muudetud 1 kord.
Re: Gary Fisher KAITAI 1999
Väga äge.
Kahjuks need raamid mida ise ehitada tahaks, on (sobivas suuruses) võimatu leida.
Kahjuks need raamid mida ise ehitada tahaks, on (sobivas suuruses) võimatu leida.
Müüa Veloflex MNT rehvid: viewtopic.php?f=144&t=84505&p=387357#p387357
-
- Rattur
Igati kenasti välja tulnud. Huvi pärast uurin, et kust sul need rehvid leida õnnestus, näed selliseid Panaracereid esimest korda?
Sain enda 90-date MTB projekti lõpule ka ja olengi võtnud hoogu, et postitada. Tore, et ma ei pea enam esimene olema
Sain enda 90-date MTB projekti lõpule ka ja olengi võtnud hoogu, et postitada. Tore, et ma ei pea enam esimene olema
Rehvid leidsin siit ja arvan et sobivad rattaga:-)Oliver Tender kirjutas: ↑01. 07. 2022. 08:34Igati kenasti välja tulnud. Huvi pärast uurin, et kust sul need rehvid leida õnnestus, näed selliseid Panaracereid esimest korda?
https://www.wiggle.co.uk/panaracer-fire ... g-mtb-tyre
Ole hea postita siis oma lõpule jõudnud 90-date MTB projekt siia tagasihoidliku fotona:-)
-
- Rattur
Re: Gary Fisher KAITAI `99 / KONA Muni-Mula `96
Paarimees pani sellise tegelase kokku. Pole isiklikult tema stilistiliste valikutega päri, aga see oranž metallic toon on ise mega, et raske teda koledalt ehitada.
Re: Gary Fisher KAITAI `99 / KONA Muni-Mula `96
image host website
Aega läks kokku 5 kuud aga sai see KONA Muni Mula ka taastatud:-) Kogu raam sai liivapritsiga puhtaks "pritsitud" ja sealt juba edasi...
originaalilähedane värv kleebised jne...
Isegi stem on tastatud koos värvimise ja uute kleebistega. Kahvel ka
Peale sadula ja rehvide on kõik aastast 1996 (trossid ja kõrid ka uued)
Siinkohal suured tänud veelkord: aitamast, kaasamõtlemast... Pro Shop Rattapood!