Re: Avatar
sellest ikka oled aru saanud et pilt ei asu siin vaid kusagilURL-is,ehk siis lajata piltkusagile üles,näiteks http://www.hot.ee/profit4/profitiavatar.jpgprofit4 kirjutas:Krt, ma olen proovinud igasuguseid nippe ja värke ja särke, no krt ei sa mina seda fking avatari siia püsti , äkki annab keegi valemi
või kus iganes sul serveriruum on... jõudu tööle(aadress on näitlik ei ole reklaam)
Kes tasa sõuab, sellel mädanevad aerud ära
Aga ma muutsin omal avatari ja kõik on korras nagu norraserikr kirjutas:siin on mingi jama, isegi enda avatari ei suuda ma praegu profit4 profiilile külge pookida. teemat peab uurima. palun kannatlikkust
Kes tasa sõuab, sellel mädanevad aerud ära
Re: avatar
üldiselt ongi, kod profit4 on millegipärast süsteemi viha alla sattunud.careras kirjutas: Aga ma muutsin omal avatari ja kõik on korras nagu norras
Re: avatar
üldse ei imesta, mul ei ole tuumafüüsikaga kunagi õnne olnud, kõik mis on mehaaniline ja liikuv saan ma hästi hakkama aga igasugune elektroonika tsiripiripinniga on jamad küllerikr kirjutas:üldiselt ongi, kod profit4 on millegipärast süsteemi viha alla sattunud.careras kirjutas: Aga ma muutsin omal avatari ja kõik on korras nagu norras
cycling is fun, but...it`s deem hard work.
ei muutu HTML-ks.Optik kirjutas:Palun abi, ei ole eriline IT mees.
Arvutis pilt .jpg-s, transportides siia albumisse muutub HTML-iks. Milles asi?
kui avad albumis pildi siis kuvatakse pilt koos leheküljega ja see on tõesti HTML. kui vajutad PILDIL hiire parempoolset nuppu ja võtad hüpikmenüüst properties siis saad sealt muuhulgas ka pildi otsese asukoha.