tõusu võtmine
tõusu võtmine
teist tõusu ajal sadulast tõusevad?
ise istun rahulikult kerge käiguga suran ja enamasti saan püstiu olevatest vendadest kiiremini üles.
ise istun rahulikult kerge käiguga suran ja enamasti saan püstiu olevatest vendadest kiiremini üles.
Viimati muutis baddog, 26. 05. 2004. 15:19, muudetud 1 kord.
Mul on pea täpselt 50/50 - oleneb tõusust.
Näiteks XC sõites ei ole aega mõeldagi, et kuidas seda tõusu võtame, enamasti istudes, aga kui viimane jupp on väga järks siis tuleb ju sealt iga hinna eest yles saada kasvõi hammastega.
Heaks näiteks on Jõhvi TRC etapp, vaata albumist pilte - igasuguseid stiilinäiteid leiab.
Näiteks XC sõites ei ole aega mõeldagi, et kuidas seda tõusu võtame, enamasti istudes, aga kui viimane jupp on väga järks siis tuleb ju sealt iga hinna eest yles saada kasvõi hammastega.
Heaks näiteks on Jõhvi TRC etapp, vaata albumist pilte - igasuguseid stiilinäiteid leiab.
Ma valdavalt istudes, vahest harva ka püsti, kuid siis aint asfaldisõitudel. Mul see häda, ei tea millest, et jalad kipuvad krampi minema kui järsku püsti väntama hakkan
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Ja kui siis uuesti istud, ei jõua ka istudes enam tempot hoida?Mati kirjutas:Ma valdavalt istudes, vahest harva ka püsti, kuid siis aint asfaldisõitudel. Mul see häda, ei tea millest, et jalad kipuvad krampi minema kui järsku püsti väntama hakkan
Mul tavaliselt on sedasi ning selle pärast viimase vindini üritan istudes sõita.
- tõeline siga
- Rattur
aeg ajalt peab selga sirutama ning sõidurütmi kiirendama selleks on hea püsti ajada. kui jõudu jätkub on rasket tõusu hea võtta püsti ja käigud paremal, üritan vähemalt alguses eest suure hammakaga peale minna siis on hoog kiirem. spinningus vaatasin et peale istuvas asendis lõike püsti ajades lendas pulss vähemalt 10 lööki alla, isegi raskust tugevalt juurde kruvides
Alvaro kirjutas:Anomaalia. Ei ole küll täheldanud selliseid persoone, kellel püsti rapsides väiksem pulss oleks kui istudes samal kiirusel.www kirjutas:spinningus vaatasin et peale istuvas asendis lõike püsti ajades lendas pulss vähemalt 10 lööki alla, isegi raskust tugevalt juurde kruvides
see on tõesti imelik. endal küll pulss tõuseb mõne löögi võrra ja jõudu kulub ka rohkem püsti tõusu võttes. lihtsalt rasket tõusu on mugavam püsti võtta, sest tundub et suudad suurema jõuga vajutada. kas nii kiiremini saab, ei julge väita. ise xc-s tavaliselt püsti ei tõuse.
muideks tihti tunneb mnt mehed mtb sõitudel nii ära - enamus võtavad kõik tõusud püsti harjumuse asi vist.