MERIDA MATTS SPEED
Kerge hüdrauliliselt töödeldud alumiiniumraam, integreeritud kaelakausid, lukustatav esiamort, Shimano Deore komponendid, metallpedaalid, Maxxis kummid, sportlik sadul, juhtrauasarved komplektis, töpeltpöiad. Saadaval kahes värvitoonis.
Raam /
Merida HFS alumiiniumraam
Esiha
SR Suntour, XC-75, 80 mm, lukustatav
Esipidur /
Shimano Deore
Esirumm /
Shimano Deore
Esivahetaja /
Shimano Deore
Juhtrauahoidja /
IKE alumiinium, A-Head
Juhtraud /
IKE väikse tõusuga
Kaelakausid/
TH,NO 10,integreeritud
Keskjooks /
TH, kinnine
Kett /
Shimano, CN-HG73
Käepide/pael /
IKE
Käiguhoob /
Shimano Deore
Pedaal /
VP-120A
Pidurilink /
Shimano Deore
Pöid /
Alex EST PRO, topeltseinaga
Sadul /
IKE Comp
Sadulapost /
IKE lite
Sisekumm /
Maxxis, 26x2,1
Tagapidur /
Shimano Deore
Tagarumm /
Shimano Deore
Tagavahetaja /
Shimano, Deore
Vabajooks /
Shimano, HG50
Väliskumm /
Maxxis Ignitor(ees), Dy-no-mite(taga), MTB, 26x2,1
Vändad/
Shimano M440, 42/32/22
Raami suurus/
14,5”;16”;18”;20”;22”;24”
Hind: 11490.00
Mulle tundub see ratas ikka suht hea
Mida arvate teie
mida arvad rattast...
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
mida arvad rattast...
Are you with me???
Re: mida arvad rattast...
Ise küsid, ise vastad Selles mudelis pole miskit erilist, et hakata pikalt jahuma - hind ja jupid on tasakaalus. Kui oled tolle juba ostnud, siis pärast garantii lõppu võta vasakust kahvlitorust vedrusisene MCU välja. Saad tiba "reipama" vedrustuse.rayx kirjutas:MERIDA MATTS SPEED...lukustatav esiamort...SR Suntour XC-75, 80 mm,...
Mulle tundub see ratas ikka suht hea
Mida arvate teie
PS. kulla adminn, kas saaks selle teema viia Jalgrattad/Merida 2004 alla.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
ma ka ei saa soomekeelest aru, kui siis mõnest sõnast
mina ostsin kunagi hoopis schwinn mesa sl i 9000kr ga siia maani olen üsna rahul raam on vist ainult üsna pehme
aga see mille sa välja valisid on jah üsna norm kuid mina arvatavasti vaataks ka Specialized Rockhopperit (ise olen ainult internetis näinud aga hakkas silma)
mina ostsin kunagi hoopis schwinn mesa sl i 9000kr ga siia maani olen üsna rahul raam on vist ainult üsna pehme
aga see mille sa välja valisid on jah üsna norm kuid mina arvatavasti vaataks ka Specialized Rockhopperit (ise olen ainult internetis näinud aga hakkas silma)