Must rattaseljas
Must rattaseljas
Olete näinud sellist pilti? Mina enne ei olnud.
Re: must
Mullegi tundub veidi kummaline, et jooksevad ju mustad väga hästi, nii pikki, kui sprindi otsi. Mille paganama pärast nad siis rattast ei sõida (reeglina) Võibolla pole mustal rassil rattasõitmiseks vajalikku tasakaalu tunnetust ? Tean oma tutvusringkonnastki inimest, kes ratta selga mitte mingil juhul ei roni, sest ta lihtsalt ei seisa sellega püsti. Kummaline küll, aga nii see on.priv kirjutas: kuigi joosta nad ju jõuavad/viitsivad?
miks ???
üldiselt mustadel so neegritel keha raskuskese kõrgemal kui valgel inimesel ( mul ja sul umbes püksirihma pandla taga)
seega puhtfüüsiliselt neile mingid alad vastuvõtmatud, ebasobivad.
seega puhtfüüsiliselt neile mingid alad vastuvõtmatud, ebasobivad.
Re: miks ???
ja millest see raskuskese sõltub?tsainik kirjutas:üldiselt mustadel so neegritel keha raskuskese kõrgemal kui valgel inimesel ( mul ja sul umbes püksirihma pandla taga)
Re: miks ???
too on emakese looduse poolt paika pandud kui kõrgel ta mingil inimrassil on, idamaades tuntud ka gi-punktina (energiakeskus)René kirjutas:ja millest see raskuskese sõltub?tsainik kirjutas:üldiselt mustadel so neegritel keha raskuskese kõrgemal kui valgel inimesel ( mul ja sul umbes püksirihma pandla taga)