2. küsimus: Kas on kindlat vahet, et meest ja naiste sõidusärk? On mingeid kindlaid tunnuseid?

On küll lollakad küsimused ise ka tean

Ette tänades...
kuskil oli seda käsitletud, kuid ma arvan, et....kristjan07 kirjutas:1. küsimus: Mis järjekorras tuleks alustada varustuse ostmist just riietuse poole pealt? nt. mis järjekorras osta särk, püksid, kindad, kiiver jne. jne.Mis nagu kõige tähtsam on?
2. küsimus: Kas on kindlat vahet, et meest ja naiste sõidusärk? On mingeid kindlaid tunnuseid?![]()
On küll lollakad küsimused ise ka tean![]()
Ette tänades...
See oleneb muidugi rajast. Nii ei oskagi kohe öelda, kui palju täpselt. Siin on sellele kindlasti täpsemaid vastajaid. Ma arvan, et raskemal metsarajal või kus iganes, on sul kindlasti olnud probleeme sellega, et jalad tulevad pedaalidelt maha või ei püsi pedaalidel. No mitte nüüd päris nii, aga kuna kindlasti oled seda kogenud, kui oled natuke tõsisem sõitja, saad ehk aru. Kuna clipless-idega on jalad pedaalide küljes, parandavad need natuke raja läbimise kiirust. Ja siit ongi minu poolt sulle küsimus- mitu km läbid aastas? Ehk siis kas oled tõsisem sõitja või harrastaja, võib arvata, et oled, kuna hakkad soetama riideid.kristjan07 kirjutas:Kui palju on üksjagu?P kirjutas:Viiendaks VÕIB osta kingad. Need ei ole nii tähtsad, kuid kui osaled võistlustel, parandavad nad üksjagu su tulemusi.
teadmatus on õndsusGreen_Day kirjutas:Ma sõidan siiani tossudes ning.....ei teagi paremat tahta.![]()
on vahe.2. küsimus: Kas on kindlat vahet, et meest ja naiste sõidusärk? On mingeid kindlaid tunnuseid?