Miks priidik oma vanu sõnumeid kustutab?
Miks priidik oma vanu sõnumeid kustutab?
search.php?search_author=priidik&sid=83 ... 272e329074
PS. Palun kustutage minu sõnum kui see kohatu on.
PS. Palun kustutage minu sõnum kui see kohatu on.
Spordin oma lõbuks!!!
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
Olen ca 6 aastat jälginud/küsitlenud Googles sellist velovendade saiti - Grupp: rec . bicycles . tech. Seal on pidevalt sõna võtnud sellised *vanakesed* nagu Sheldon Brown, Andrew Muzi, Andrew Webster, Carl Fogel, Chalo Colina. Ja vastavad/arutlevad nad mitte edevusest, vaid ratta huvist. Mõnikord panevad vastates ka pange, kuid ei hakka oma sõnumeid seetõttu ära kustutama.priidik kirjutas:Inimestele meeldib nii väga, kui neist räägitakse-[/i]
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
need polnud panged, läks just väärtuslikum .mart kirjutas: Olen ca 6 aastat jälginud/küsitlenud Googles sellist velovendade saiti - Grupp: rec . bicycles . tech. Seal on pidevalt sõna võtnud sellised *vanakesed* nagu Sheldon Brown, Andrew Muzi, Andrew Webster, Carl Fogel, Chalo Colina. Ja vastavad/arutlevad nad mitte edevusest, vaid ratta huvist. Mõnikord panevad vastates ka pange, kuid ei hakka oma sõnumeid seetõttu ära kustutama.