Mis ratas kellelgi on?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
to priidik
Teen ajutiselt siin riigitood ja kavatsen varsti koju tulla (siis toon kaasa).
Muidu huvilistele infoks, et Nishiki omanik/emafirma on ka Raleigh.
Muidu huvilistele infoks, et Nishiki omanik/emafirma on ka Raleigh.
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...
Hetkel on mul Merida Matts Sport 300D 2004a. oma
---edit---
ah jah, mulle sellest rattast täiesti piisab, see hooaeg tõotab tulla alles esimene mulle(niipalju, kui 9 klassi lõpetamisest aega yle jääb):P
---edit---
ah jah, mulle sellest rattast täiesti piisab, see hooaeg tõotab tulla alles esimene mulle(niipalju, kui 9 klassi lõpetamisest aega yle jääb):P
Minul on Hea ratas keskpäraste (kehvade) jooksudega. Näha saab: http://www.nishiki.com/pages/lolls_2003 ... _08-02.jpg Enne oli Author Sector, millega olin väga rahul. Terav ja täpne rooligeomeetria, Vedrud tuli muidugi jäigemate vastu vahetada. Eriti mõnus suurtel kiirustel
Kuldari täpsustav küsimus oli täiesti põhjendatud, kuna zaizig pole suvatsenud/viitsinud/osanud oma ratta andmeid profiilis avaldada.Corrosion kirjutas:Teadmiseks, et tal on ratas juba sünnist saati kõvakahvliga ja suht vana mudel ka.Kuldar kirjutas: Kännari raamil tavaamort 1 1/8" sabaga? Kes üleminekukompoti tegi?
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Mul mingi vana Classic...
Pilt siin: album_page.php?pic_id=663
Konf profiilis: profile.php?mode=viewprofile&u=8
Pilt siin: album_page.php?pic_id=663
Konf profiilis: profile.php?mode=viewprofile&u=8
BIANCHI ASSET 3000SL seeria 1.37kg
esimene käiguvahetaja-XT
tagumine käiguvahetaja- XT
Käigulülitid- LX
vändad-SUNTOUR PFF P590
Lenks-PAZZAZ 125gr
Sarved-RICHEY WCS STICK 89gr
lenksupikendus. KORE 3D LITE 135mm
Keskjooks-SHIMANO XT BB-ES70
Rummud-SHIMANO LX
Pidurid-AVID Single Digit 5+Avid klotsid
Pidurilink- SRAM 5.0 (väga head ja kerged)
Sadul-Selle Italia Octavia GEL ALU
Sadulapost- Bianchi (Richey disainiga)
kasset-SHIMANO DEORE XT M-950
Kett-KMC X-9 (megahea, ennem oli HG92 )
esikahvel-RST Delta TL (89mm) õli (vana kuid megahea 1700gr)
kummid-Schwalbe Fast Fred Light 350gr (väga bro)
Kompuuter-VDO Sprintlux (sinise valgusega )
Pudelihoidja-Spezialized Cage Pro 45gr
EDIT: pilt on allkirjas
esimene käiguvahetaja-XT
tagumine käiguvahetaja- XT
Käigulülitid- LX
vändad-SUNTOUR PFF P590
Lenks-PAZZAZ 125gr
Sarved-RICHEY WCS STICK 89gr
lenksupikendus. KORE 3D LITE 135mm
Keskjooks-SHIMANO XT BB-ES70
Rummud-SHIMANO LX
Pidurid-AVID Single Digit 5+Avid klotsid
Pidurilink- SRAM 5.0 (väga head ja kerged)
Sadul-Selle Italia Octavia GEL ALU
Sadulapost- Bianchi (Richey disainiga)
kasset-SHIMANO DEORE XT M-950
Kett-KMC X-9 (megahea, ennem oli HG92 )
esikahvel-RST Delta TL (89mm) õli (vana kuid megahea 1700gr)
kummid-Schwalbe Fast Fred Light 350gr (väga bro)
Kompuuter-VDO Sprintlux (sinise valgusega )
Pudelihoidja-Spezialized Cage Pro 45gr
EDIT: pilt on allkirjas
Viimati muutis reimers66, 25. 05. 2005. 17:37, kokku muudetud 3 korda .
Minul on Trek 4400,see 2003 aasta mudel.http://www.treklolls.com/lolls/2003/mountain/4400e.jspSiiamaani olen rahule jäänud(just hea raami/geomeetria poolest).Kilomeetreid siis kogutud see aasta "juba" 130-150 km .Aga jah, paar korda sai talvel 5km lõiku sõidetud ja enamus distantsist 1 nädalaga kogunenud.Teepeale pole veel jäänud, kett pole maha tulnud .Nii, et võib öelda et oma raha eest ratast küll
Wheeler Proride 1900, 2003. a. mudel. Sisaldab aluraami, Acera tükke, RST Capa CL esiamorti, sarvesid ja Shimano rummusid. Veereb väga hästi nii asfaldil kui metsas (on käidud Palivere mägedes paar korda sõitmas), kilomeetreid on kogunud vist 1700. Kaal koos pulkadega u 15-16 kg.
http://www.wheelerworldwide.com/old/loll_proride05.htm
http://www.wheelerworldwide.com/old/loll_proride05.htm
Kes pärast naerab, naerab pärast
Endal rattaks siis GT Avalanche 0.5. Minusuguse harrastaja taseme jaoks piisav ratas. Kuigi võib tunduda, et 13000.- eest LX ja Deore jubinad on natuke vähe, otsustasin hea raami (eriti geomeetria) kasuks ja ei kahetse. Geo eelised tulevad eriti välja just ronides, kuid ka laskumisi on mugav võtta. Juppe näete profiilist, midagi väga hiilgavat ei ole.
Ühesõnaga üldiselt olen sõiduriistaga väga rahul.
Ühesõnaga üldiselt olen sõiduriistaga väga rahul.
-
- Rattur
Tere.
Mul on 2004.a
Trek 4300
FRAME Alpha SL aluminum
SUSPENSION InSync 323
WHEELS Alloy F, Shimano RM40 R hub; Matrix 750 rims
DRIVETRAIN:
crankset SR XCC150 42/34/24
rear derailleur Shimano Deode XT (RD-M750)
SIZES 19.5"
COLORS Matte Lava Black/Matte Black.
Trek 4300
FRAME Alpha SL aluminum
SUSPENSION InSync 323
WHEELS Alloy F, Shimano RM40 R hub; Matrix 750 rims
DRIVETRAIN:
crankset SR XCC150 42/34/24
rear derailleur Shimano Deode XT (RD-M750)
SIZES 19.5"
COLORS Matte Lava Black/Matte Black.
Viimati muutis Ants1, 16. 12. 2005. 10:00, muudetud 1 kord.
Ärge nüüd naerma hakake, aga mina tean oma rattast niipalju, et raami peale on KHS Sport kirjutatud, käiguvahetus on Shimano (vähemalt nii on käiguvahetitele peale kirjutatud) 21 käiku. Ostetud '97.
Suht hästi teeninud: ketti on paar korda vahetatud (selle hooaja lõpus tuleb vist lõpuks ka tagumised hammasrattad vahetada), 1 kord olen lahtijooksnud tagaratta jooksu kinni lasknud tõmmata, tagaratas ümber laotud (1 versioon läks liiga kõveraks), 1 x kummi vahetatud (käsipumbaga jebides läks ventiili juurest kumm katki). Esikäiguvahetus jamas aeg-ajalt, ei saanud väiksemale hammakale ketti, vahepeal tuli nõmmel suusarajal keskmisega üles ronida , nüüd peale pisikest väänamist ka see toimib (kuigi kett vastu juhtplekke teatud käigukombinatsioonide puhul sahiseb).
Ah jaa, kumme kah aeg-ajalt pumbatud
Ma tegelikult vähe sõitnud kah, mõni mees sõidab sama maa 1 aastaga....
Suht hästi teeninud: ketti on paar korda vahetatud (selle hooaja lõpus tuleb vist lõpuks ka tagumised hammasrattad vahetada), 1 kord olen lahtijooksnud tagaratta jooksu kinni lasknud tõmmata, tagaratas ümber laotud (1 versioon läks liiga kõveraks), 1 x kummi vahetatud (käsipumbaga jebides läks ventiili juurest kumm katki). Esikäiguvahetus jamas aeg-ajalt, ei saanud väiksemale hammakale ketti, vahepeal tuli nõmmel suusarajal keskmisega üles ronida , nüüd peale pisikest väänamist ka see toimib (kuigi kett vastu juhtplekke teatud käigukombinatsioonide puhul sahiseb).
Ah jaa, kumme kah aeg-ajalt pumbatud
Ma tegelikult vähe sõitnud kah, mõni mees sõidab sama maa 1 aastaga....
minul nüüd siis järgmised rattad:
MTB:Corratec Freeride Compott
MNT 1:Colnago Master
MNT 2:Cannondale R600
MTB:Corratec Freeride Compott
MNT 1:Colnago Master
MNT 2:Cannondale R600
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood