![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Väike sõbramehelik togimine kuulub asja juurde
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Comeback oli erakordselt cool seekord. Naised olid ilusad ja mehed ilma õllekõhtudeta. Kahju neist, kes koju läksid. Aga eriauhind õhtuse osa eest läheb vähemalt oma vanuseklassis Kalev Vistile. This man rocks!tarmo kirjutas:sõidust on juba kirjutatud küll, aga mis siis afterpartyst sai? toimus ka midagi põnevat? ise ei jäänud kohale, panin haanja poole ajama.
Ilmselt parim variant on võtta ette EEC koondarvestusCeesu kirjutas:mind väga huvitaks mitmes ma olin seal võistlusel esimest korda sõitjate arvestuses?
ehk aitab keegi kuhu peaks pöörduma
Seda vaataks isegi huviga. Ja Hooaja parimat võiks sarja lõpus premeerida karikaga või isegi rändkarikagaCeesu kirjutas:mul üks selline imelik küsimus+
kuskilt saaks ka sellist protokolli või arvestust kus oleks kõik esmakordelt selles sarjas osalejad.
Ja siis võtab selle karika keegi a`la Pütsep vms. Ega vist suurt mõtet pole....... Ikka leidub neid ässasid, kes esimest korda mingi sõidu starti asuvad.änts kirjutas: Seda vaataks isegi huviga. Ja Hooaja parimat võiks sarja lõpus premeerida karikaga või isegi rändkarikagaSee lisaks kindlasti põnevust uutele ,kes ei suuda veel ässadega võidu sõita ,muidu võivad nad sama kiirelt loobuda, kui alustasid.
Alvaro kirjutas:Ja siis võtab selle karika keegi a`la Pütsep vms. Ega vist suurt mõtet pole....... Ikka leidub neid ässasid, kes esimest korda mingi sõidu starti asuvad.änts kirjutas: Seda vaataks isegi huviga. Ja Hooaja parimat võiks sarja lõpus premeerida karikaga või isegi rändkarikagaSee lisaks kindlasti põnevust uutele ,kes ei suuda veel ässadega võidu sõita ,muidu võivad nad sama kiirelt loobuda, kui alustasid.