sõidupüksid
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik ikka räägivad, et letihind on 1000 aga ega mina sellega ei ostnud. Mismoodi siis, leti alt? Tahaks ka saada.
Nendest minu ostetud DeMarchi traksipükstest niipalju, et läksin nendega 5 päevasele matkale ja 2. päeva lõpuks oli pehmendus (pampers) jala peaaegu veriseks hõõrunud. Näpuga katsudes on seal õmblused pehmed ja head, aga vaatamisel tunduvad veidi vildakad.
Kas keegi on pükse lasknud ümber vahetada? Näiteks peale viiepäevast sõitu..
Nendest minu ostetud DeMarchi traksipükstest niipalju, et läksin nendega 5 päevasele matkale ja 2. päeva lõpuks oli pehmendus (pampers) jala peaaegu veriseks hõõrunud. Näpuga katsudes on seal õmblused pehmed ja head, aga vaatamisel tunduvad veidi vildakad.
-
- Rattur
Minu brikod tegid samamoodi (päris veriseks ei hõõrunud), panin plaastri ja mõne aja oli nahk ära harjunud, aga järgmise hooaja alguses sama pull, ja riie kulus neil ka kiiresti läbipaistvaks. Kogemus siis kahe kasutatud paari põhjal (olid natuke erinevad, aga lootsin, et siiski kvaliteetsemad ja kuna Briko muude asjadega väga rahul siis ostsin ikkagi)Overkilla kirjutas:Kõik ikka räägivad, et letihind on 1000 aga ega mina sellega ei ostnud. Mismoodi siis, leti alt? Tahaks ka saada.
Niih, kraabiks kah oma viimased veeringud kokku ja ostaks korralikud keskpärase hinnaga (600-1000) püksid:
Campagnolo Raytech Bibshorts C193
Mis Castellid need HE-s on? Dome Bibshorts?
http://www.castelli-us.com/
Surfhousi vaataks kah, et mis neil pakkuda - on vist praegu mingi allahindlus. http://www.surfhouse.ee/
Campagnolo pükse juba proovisin - olid vist parajad.
Kuidas need traksid peaks olema, kas lõdvalt või kergelt pinges ja kas riided muudavad peale kasutamist/pesu suurust kah?
Campagnolo Raytech Bibshorts C193
Mis Castellid need HE-s on? Dome Bibshorts?
http://www.castelli-us.com/
Surfhousi vaataks kah, et mis neil pakkuda - on vist praegu mingi allahindlus. http://www.surfhouse.ee/
Campagnolo pükse juba proovisin - olid vist parajad.
Kuidas need traksid peaks olema, kas lõdvalt või kergelt pinges ja kas riided muudavad peale kasutamist/pesu suurust kah?
Viimati muutis cowrider, 08. 08. 2004. 09:53, muudetud 1 kord.
Mõnedel trakspükstel on loll komme sõidu ajal traksiõmblusega täpselt rinnanibu nühkida, niiet ilma võrksärgita sõitmine on pehmelt öeldes ebamugav. Olen paljudel näinud istehtud trakside "koomale-tõmbamise-paela", aga see võib ka olla trakside õlaltlibisemise puhuks.cowrider kirjutas: Kuidas need traksid peaks olema, kas lõdvalt või kergelt pinges?
Proovimise ajal seda selgeks ei tee.
piir erutuse ja valu vahel on tihti algul hägune....pärast kirud.Ereliukas kirjutas:Siis peaks ju sõit väga erutav olema
mingis ajakirjas ja ka mingis usa newsgroupis kunagi lugesin soovitust, et kleepida nibudele mitte liiga tugeva liimiga plaastrid peale. mul kunagi olnud castelli pükstega oli ka selline jama, päris närvi ajas.
Pole ise seda traksidest tingitud erutust-piina tegelikult veel kogenud, aga jalgevahe treenimatusest tingitud piinu küll.erikr kirjutas:piir erutuse ja valu vahel on tihti algul hägune....pärast kirud.
mingis ajakirjas ja ka mingis usa newsgroupis kunagi lugesin soovitust, et kleepida nibudele mitte liiga tugeva liimiga plaastrid peale. mul kunagi olnud castelli pükstega oli ka selline jama, päris närvi ajas.
püksid suurust ei muuda peale pesu. Soovitan kasutada "õrna pesu programmi" ja "õrna tsentrifuugimist".cowrider kirjutas:Niih, kraabiks kah oma viimased veeringud kokku ja ostaks korralikud keskpärase hinnaga (600-1000) püksidKuidas need traksid peaks olema, kas lõdvalt või kergelt pinges ja kas riided muudavad peale kasutamist/pesu suurust kah?
traksid peaksid ikka kergelt pingul olema sirgelt seistes ku poes proovid.
600-1000 tuhat ?
Mustamä teel A&T spordis oli 3 nädalat tagasi neljas erinevas hinnaklassis Brikosid. Letihindadega 530-1200. Kõige odavamad tundusid kõige mugavamad. Võtsin ära ja seni ei kahetse
Btw. Kui te arvate et te saate peale uute rattapükste ostmist vanu veel "aeg-ajalt kehvema ilma või porisema trenni ajal" kasutada, siis ütlen et ei saa. Tagumik võtab uute pükste mõnusa pampersi omaks ja muud enam tunda ei taha. Vanade pükste kulunud pamprsi peale hakkab juba 20-30 km peal tagumik tuld lööma nagu oleksite esimest korda sadulas
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!
see vist oleneb tagumikust mul on sügis-talvisel perioodil mitmed korral ununenud pikkadele pükstele pampersiga püksid peale tõmmata. aru küll pole saanud, et ilma pampersita midagi väga teistmoodi oleks.Andrus K kirjutas: Vanade pükste kulunud pamprsi peale hakkab juba 20-30 km peal tagumik tuld lööma nagu oleksite esimest korda sadulas
jo siis on vanematel ja kogenumatel ratturitel istmikule arenenud looduslik pamperstarmo kirjutas:see vist oleneb tagumikust mul on sügis-talvisel perioodil mitmed korral ununenud pikkadele pükstele pampersiga püksid peale tõmmata. aru küll pole saanud, et ilma pampersita midagi väga teistmoodi oleks.Andrus K kirjutas: Vanade pükste kulunud pamprsi peale hakkab juba 20-30 km peal tagumik tuld lööma nagu oleksite esimest korda sadulas
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Lisaksin, et traksidega pükse jahin, kuna need olevat kõhule paremad.
Üks küsimus tekkis veel, et kuidas on lood tumedate pükste ja päikesega - kas on kuumem sõita kui heledatega või on vahe minimaalne?
Üks küsimus tekkis veel, et kuidas on lood tumedate pükste ja päikesega - kas on kuumem sõita kui heledatega või on vahe minimaalne?
Viimati muutis cowrider, 30. 06. 2004. 11:50, muudetud 1 kord.
- kalle_100%
- Rattur
Vuplid
Soovitan kummita vupleid. Värgid on siis ka peale sõitu hästi säilinud...
Muud variandid sisaldavad hügieeni- ja muid problesid.
Muud variandid sisaldavad hügieeni- ja muid problesid.
Ratas ribadeks
Mine nüüd kibekähku Surfhouse'i. Seal rattariietele praegu -50%cowrider kirjutas:Lisaksin, et traksidega pükse jahin, kuna need olevat kõhule paremad.
Smith'i pükse oli vähe järgi, kuid Kona (DeMarch) paistis veel olevat. Hinnad siis vastavalt 590.- ja 690.- (sealt veel 50% maha) Ise valisin Smithi omad ja peale esimest sõitu igati rahul.
Kas keegi oskab soovitada häid sõidupükse ja kust saab.
Harjunud kasutama põlveni ja traksidega isendeid.
Praegustel Keido(Specialized) on 3000 km-ga pampers seest ribadeks sõidetud. Pirita HE-s pakutavast Castelli 990 eek ja 890 eek tundusid veidi kallivõitu. Muidu nende helehall värv ja muu kujundus meeldis.
Eeldatavalt ca 600-700 oleks hinnapiir.
13.08 - püksid olemas, ikkagi Castelli. Pampers tundus kõige vastupidavam.
Praegustel Keido(Specialized) on 3000 km-ga pampers seest ribadeks sõidetud. Pirita HE-s pakutavast Castelli 990 eek ja 890 eek tundusid veidi kallivõitu. Muidu nende helehall värv ja muu kujundus meeldis.
13.08 - püksid olemas, ikkagi Castelli. Pampers tundus kõige vastupidavam.
Viimati muutis mar852, 13. 08. 2004. 08:26, muudetud 1 kord.
Mine Hawaiisse ja ütlegi, et 700 krooni on hinnapiir. Vaata, mis siis kostavad. Sügis ka tulemas varsti.mar852 kirjutas:Kas keegi oskab soovitada häid sõidupükse ja kust saab.
Ostsin omale esimesed rattapüksid siis
Castelli ja kui ma ei eksi, peaksid needsamad olema http://www.castelli-us.com/asp/items.asp?ProductID=L408 punase värvusega
Maksid 990kr vms .
Need mu esimesed püksid, eks hakkan siis varsti katsetama loodetavasti .
Järgmine kuu on plaanis osta endale särk, juba jäi 990kr maksev Scotti särk silma kollaste värvustega, sest mu Scott Timber ka kollase ja musta värvusega MTB, aga järgmisel kevadel plaanis MNT osta
Castelli ja kui ma ei eksi, peaksid needsamad olema http://www.castelli-us.com/asp/items.asp?ProductID=L408 punase värvusega
Maksid 990kr vms .
Need mu esimesed püksid, eks hakkan siis varsti katsetama loodetavasti .
Järgmine kuu on plaanis osta endale särk, juba jäi 990kr maksev Scotti särk silma kollaste värvustega, sest mu Scott Timber ka kollase ja musta värvusega MTB, aga järgmisel kevadel plaanis MNT osta
krt ma ei ole neist brikodest enam üldse vaimustatud. Juba on õmblused lahti ja üldse kahtlaselt palju kulunud. 2 kuuga vaidAndrus K kirjutas:600-1000 tuhat ?
Mustamä teel A&T spordis oli 3 nädalat tagasi neljas erinevas hinnaklassis Brikosid. Letihindadega 530-1200. Kõige odavamad tundusid kõige mugavamad. Võtsin ära ja seni ei kahetse
Eelmised spezi omad kärasid 3 aastat.
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!
ma ostsin need 530 kroonised brikod eelmisel hooajal ja enam neid ei osta. õmblused kuluvad väga kiiresti ja pampersi äärtesse tekkisid augud. liiga kiiresti. need brikod kestsid täpselt sama kaua kui 175 kroonised freesad. lisaks on neil pampers õmmeldud liiga ette. selline tunne on nagu kannaks voorusevööd tagumikukaitse asemel ostsin omale taas freesad, millede hind on tõusnud 290 kroonini. hooaja lõpuks käivad küll. aga hinnapoliitika on eestis selline, et peab vist riideid hakkama ka saksamaalt tellima.Andrus K kirjutas:
krt ma ei ole neist brikodest enam üldse vaimustatud. Juba on õmblused lahti ja üldse kahtlaselt palju kulunud. 2 kuuga vaid
Eelmised spezi omad kärasid 3 aastat.
-
- Rattur
???? et, mida sa küll vaseliiniga määrid, mis sõidupükste teema alla sobiks?paul kirjutas:Räägitakse, et näiteks maratonijooksjad määrivad nibusid vaseliiniga, et üles-alla hüplev särk ära ei hõõruks.
Mul endal oli ainult harjumise küsimus, paaril esimesel korral võttis hellaks, aga nüüd pole enam probleeme.
rinnanibusid, et traksid hõõrudes neid hellaks ei võtaks. been there, done that.Gunnar kirjutas:???? et, mida sa küll vaseliiniga määrid, mis sõidupükste teema alla sobiks?paul kirjutas:Räägitakse, et näiteks maratonijooksjad määrivad nibusid vaseliiniga, et üles-alla hüplev särk ära ei hõõruks.
Mul endal oli ainult harjumise küsimus, paaril esimesel korral võttis hellaks, aga nüüd pole enam probleeme.