Ateena 2004 naiste grupisõit
miks ma arvan et Meier katkestas???
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
Tombak tuli ju lõpuni eile, mis siis et krambid piinasid viimastel ringidel aga loksus vähemalt lõpuni.
Või loen ma sport.etv.ee'st ja sportnetist midagi valesti, sest mingid uudised panid Tombaku ka katkestajate leeri?
Aga no eks ta ole, kui ikka ei sobi asjad kokku siis pole ju mõtet lihtsalt linnukese kirja saamiseks ennast lõhkuda ja piinata. Nende tasemel käib asi vast ikka natuke teistmoodi, kui meie siin arvata võime.
Või loen ma sport.etv.ee'st ja sportnetist midagi valesti, sest mingid uudised panid Tombaku ka katkestajate leeri?
Aga no eks ta ole, kui ikka ei sobi asjad kokku siis pole ju mõtet lihtsalt linnukese kirja saamiseks ennast lõhkuda ja piinata. Nende tasemel käib asi vast ikka natuke teistmoodi, kui meie siin arvata võime.
velo.clubbers.ee
Ritchey WCS QRS vektor
Ritchey WCS QRS vektor