Kas sellist foorumit on vaja? Parandusettepanekud sisu, vormi ja funktsionaalsuse kohta.
Vasta
P
Rattur

Postitus Postitas P » 19. 08. 2004. 12:45

Oeh, ma juba väsinud sellest, et siin paljudel uutel vendadel, kes hakavad avatari üles sättima tahab see liiga suur välja kukkuda. Mõnel lausa hiiglaslik.
Ettepanek siis selline, et võiks panna mingid piirid peale, tähendab et saab panna vaid teatud mõõtmetes avatari. Ah jaa, võib-olla on sellest siin juba juttu olnud, siis palun öelge ja kustutage teema ära.

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Re: Avatar

Postitus Postitas erikr » 19. 08. 2004. 12:56

P kirjutas:Oeh, ma juba väsinud sellest, et siin paljudel uutel vendadel, kes hakavad avatari üles sättima tahab see liiga suur välja kukkuda. Mõnel lausa hiiglaslik.
Ettepanek siis selline, et võiks panna mingid piirid peale, tähendab et saab panna vaid teatud mõõtmetes avatari. Ah jaa, võib-olla on sellest siin juba juttu olnud, siis palun öelge ja kustutage teema ära.
viewtopic.php?t=14
mis väljakutse? kiirabil ja politseil on väljakutse, minul on töö...
velo.clubbers.ee velo clubbers

vaikija
Rattur

Postitus Postitas vaikija » 19. 08. 2004. 16:54

Ma pole veel suutnud süveneda,et kuidas neid avatare saab ja mismoodi neid väiksemaks tehakse?

Kasutaja avatar
erikr
Admin

Postitus Postitas erikr » 19. 08. 2004. 16:58

vaikija kirjutas:Ma pole veel suutnud süveneda,et kuidas neid avatare saab ja mismoodi neid väiksemaks tehakse?
võtad mingi pildi, näiteks enda viimase megapildi EEC etapilt, lõigud ja vähendad mingi softiga millega hakkama saad parajasse suurusesse (ntx 80x80) ja siis kopeerid mingisse vaba juurdepääsuga serveri kataloogi või uploadid foorumi albumisse ja siis paned profiilis avatari reale pildi asukoha (lingi). umbes nii, populaarteaduslikult seletades.
kes pole ise hakkama saanud ja on kangesti avatari tahtnud on minu poole pöördunud ja ka abi saanud.
mis väljakutse? kiirabil ja politseil on väljakutse, minul on töö...
velo.clubbers.ee velo clubbers

Kasutaja avatar
veiko
Kolimisspetsialist

Re: Avatar

Postitus Postitas veiko » 19. 08. 2004. 20:04

P kirjutas:Oeh, ma juba väsinud sellest, et siin paljudel uutel vendadel, kes hakavad avatari üles sättima tahab see liiga suur välja kukkuda. Mõnel lausa hiiglaslik...
Sinu avatar ei vasta ka euro normidele ;)

Vasta

Mine “RattaFoorum paremaks!”