Kas on mõtet see tegevus ise ära teha või parem lasta rattapoes teha?
Soov siis installida amort koos uute CK kaelakaussidega.
Amordi install
Re: Amordi install
kui sul koht on kus teha siis sul läheb vaja ainult korralikku raua saagi ja kruustange, et steereri pikkus õigesse mõõtu saagida.matukas kirjutas:Kas on mõtet see tegevus ise ära teha või parem lasta rattapoes teha?
Soov siis installida amort koos uute CK kaelakaussidega.
ja siis käbi allapoole löömiseks ka vaja mingit toru ja haamrit (toru võiks olla võimalikult sama läbimõõduga mis steereri sisu, et ei lööks käbi kõveralt sisse)
kui integreeritud kaelakausid siis seal vist pole eriti raske neid vahetada.
ühesõnaga, ise tehtud hästi tehtud
integreeritud kaelakausid tuleb kaelatorusse pressida. seda ilma spetsriistata ei tee. vanu ei saa kättegi niisama naljaga pooleks.ron kirjutas:kui sul koht on kus teha siis sul läheb vaja ainult korralikku raua saagi ja kruustange, et steereri pikkus õigesse mõõtu saagida.
ja siis käbi allapoole löömiseks ka vaja mingit toru ja haamrit (toru võiks olla võimalikult sama läbimõõduga mis steereri sisu, et ei lööks käbi kõveralt sisse)
kui integreeritud kaelakausid siis seal vist pole eriti raske neid vahetada.
ühesõnaga, ise tehtud hästi tehtud
http://www.parktool.com/repair_help/FAQ ... ml#headset
Viimati muutis erikr, 21. 08. 2004. 13:49, muudetud 1 kord.
Oleneb raamist ja kaelakaussidest ma arvan. Vähemalt mu Meridal küll midagi keerulist polnud, kausid sai kätte täiesti valutult ja ka uuesti tagasi. Spetstööriista järgi vajadus puudus.erikr kirjutas:integreeritud kaelakausid tuleb kaelatorusse pressida. seda ilma spetsriistata ei tee. vanu ei saa kättegi niisama naljaga pooleks.
just tahtsin sama öelda et Merida'l näiteks kyll pole vaja seal miskit pressidakalev kirjutas:Oleneb raamist ja kaelakaussidest ma arvan. Vähemalt mu Meridal küll midagi keerulist polnud, kausid sai kätte täiesti valutult ja ka uuesti tagasi. Spetstööriista järgi vajadus puudus.erikr kirjutas:integreeritud kaelakausid tuleb kaelatorusse pressida. seda ilma spetsriistata ei tee. vanu ei saa kättegi niisama naljaga pooleks.