Nendele kes käisid: kuidas läks?
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Kommenteerige, rääkige, jutustage. Oli peagrupp lõpuni koos?
Ja veel: tuli ju vihma, lausa hoovihma. See kindlasti mõjutas.
Aduson, Toomas Kirsipuu teine, Jass neljas, olla Aduka võidule vedanud, Kodar kuues, vahepeal on mälus lüngadRuve kirjutas:räägite pikad jutud maha, aga kõige tähtsam... kes võitis![]()
oli vist jah rahe. Vahepeal tuli vett ülevalt ja ka altpoolt nii ohtralt, et oli tegemist et aru saada mis seal tee peal toimubvelosipedist kirjutas:või oli see hoopis rahe?
loodan, et sa ise oma nõuande järgi ka käitusid ja olid esimene mees kes pjedestaalikohast ilma jäi.suslik kirjutas:Piisab ju sellest, kui üks mees ees vingerdab, siis hõljub ju kogu grupp. Keda siin süüdistada, ainult ennast. Te rohkem terenni ja sa ei sõida jobudega koos, siis oled Kirsipuu grupis
see on siis kui littimiseks ja kohavalikuks läheb. 30-ga peaks ikka suutma igaüks sirgelt sõita, aga ei oska jah näed.hafal kirjutas:Kes vingerdab rohkem, kes vähem. Võistlustel on ju võitlus-vaim ja eks kõik tahavad head kohta saada. Mina ei süüdistaks kedagi ja kui juhtub siis juhtub, kõigiga võib juhtuda.
Kloogarannas jõudsite ilmselt meie vaevalt vegeteerivale pundile järgi, ma ei saanudki aru mis meil seal toimus.Kuldar kirjutas:Kui Keilast Kloogarannani tehti veel mõni kontrollpauk, siis edasi oli juba päris komejant, mis ometi ei takistanud talutavat aega (ca 2:00) saamast.
Oli ta triki või nupumees, vahet ei ole, igatahes teises jooksikute pundis tegi ta tööd 2 mehe eest. Ilma selle vennata oleks olnud sootuks raskem pundil eest ära olla.Kuldar kirjutas:Nupumees oleks võinud siis ka mnt lingid jätta. Juhend nõuab ainult sirget lenksu.erikr kirjutas: neljas oli mingi trikimees kes Trek 5500-le oli sirge sarvedega lenksu aretanud.
tere talv
Eks vist kogemused mängivad veel nooruse üle, aga küll tuleb ka nende aeg. See neil alles sisse elamise aasta ju.Ruve kirjutas:kui tulemusi vaadata, siis paistab, et K.Vist pani jälle grupifinisi kinnilisaks T.Kirsipuu teine koht. tekib kohe küsimus, et millal KCT-Merida ennast korralikumalt näitama hakkab
Kui ma linna poole sõtkusin, oli politsei koos mootorrattaga bussipeatuses vihmavarjus...Kuldar kirjutas:Ahjaa, paljukirutud (vastutulevatele) autojuhtidele peab au andma, et nad suvatsesid alluda rohelise ejl vestiga ja CFC-mundriga tsiklimeeste märguannetele. De jure ei kohusta neid selleks miski.
Ma vaatasin ka, et esimesest kolmest individuaalvõistlejast saaks PÄRIS HEA tiimi kokku panna, kus on tiimipealikud, ootame pakkumisi siiasamma foorumisseAlvaro kirjutas:Pole midagi öelda, olid parim individuaalvõistleja, kui klubitu tegelane, keegi J.Kirsipuu välja jätta..........Arno kirjutas:Tartu ja Tallinn mõlemad see aasta siis vihmaga ja mulle sobib kui tulemuste järgi otsustada.
takkajärgi hea tark olla, kevadel vic kutsus üles mnt tiimi tegema, siis polnud kedagi, et võtke-mind-võtke-mind...Arno kirjutas:Ma vaatasin ka, et esimesest kolmest individuaalvõistlejast saaks PÄRIS HEA tiimi kokku panna, kus on tiimipealikud, ootame pakkumisi siiasamma foorumisse
Pigem nagu tegin nalja kuna kolm esimest olid siis keegi J.Kirsipuu jne aga vaatasin nüüd selle kevadise posti läbi ja kui mälu mind ei peta olin diskussiooni ajaks ennast juba reganud aga mäletan, et Alvaroga oli sellest ka vist juttu. Mõni nimi vanast postitusest oli kah tuttav ja üldiselt kui järgmine aasta sari tuleb (mida ma väga loodan), siis võiks teha küll ja üldiselt võiks kevadel ka soojamaa laagri teha, sellest ka siin keegi tegi kunagi juttu ja ühesõnaga võiks teha kõiki asju. Ja e-r-i-t-i võiks keegi kõiki neid tegemisi sponsoreerida. Rumal postitus, võiks ja tahaks, nutt ja hala - tegelikult on eesmärk teada anda, et siitpoolt leiduks initsiatiivi küll.erikr kirjutas:takkajärgi hea tark olla, kevadel vic kutsus üles mnt tiimi tegema, siis polnud kedagi, et võtke-mind-võtke-mind...Arno kirjutas:Ma vaatasin ka, et esimesest kolmest individuaalvõistlejast saaks PÄRIS HEA tiimi kokku panna, kus on tiimipealikud, ootame pakkumisi siiasamma foorumisse
olgem järgmisel aastal aktiivsemad