Soome Tv näitab:Ruve kirjutas:millal see sõit üldse on eurospordi kavast nagu ei leidnudki oli vaid naiste sõit...
- Pe 27.8. klo 10.55 TV2
- La 28.8. klo 13.10 TV1
oskab keegi öelda kas mõni saksa kanal ka näitab? siin metsas (Tallinna ja Pärnu vahel) ei näita soometSL kirjutas:Sõit ise algab kohaliku Ateena aja järgi kell 11 00 laupäeval.mart kirjutas:Soome Tv näitab:Ruve kirjutas:millal see sõit üldse on eurospordi kavast nagu ei leidnudki oli vaid naiste sõit...
- Pe 27.8. klo 10.55 TV2
- La 28.8. klo 13.10 TV1
kas nelja aasta pärast vaatame õllelibistamise kõrvale sinu esinemisi hiinamaal ja peame kõvasti pöialt?XTRace kirjutas:mis siin vigiseda , mine sõida ise paremini.
Väga hea, et lõpetas ja koha kirja sai.
Midagi enamat ei oleks osand oodatagi.
Loodame vaid, et järgmiseks olümpiaks meil mõni kiirem mees olemas on. Ja kes Kana tulemusega rahul pole need mõlgu midagi välja millega eesti rattaspordi arengule toeks olla.
äki seletad mulle kui võhikule kuda need kaks tegelinskit asjasse puutuvadEreliukas kirjutas:oled Jaan Taltsi ja Mati Jostovi sugulane vä???veloman32 kirjutas:olümpiaTURIST
keri nats ajas tagasi (no nii enne olümpia aegsesse aega) ja saad teada ! sirvi foorumit ja lehtede arhiive.veloman32 kirjutas:äki seletad mulle kui võhikule kuda need kaks tegelinskit asjasse puutuvadEreliukas kirjutas:oled Jaan Taltsi ja Mati Jostovi sugulane vä???veloman32 kirjutas:olümpiaTURIST
Jaan Talts-olümpiavõitja,Mati Jostov-põlevkiviärimees.nendevahelisest arveteklaarimisest või muust kuda nad võivad seotud olla ple mul õrna aimugi.Mati kirjutas:keri nats ajas tagasi (no nii enne olümpia aegsesse aega) ja saad teada ! sirvi foorumit ja lehtede arhiive.
näiteks selline:veloman32 kirjutas:Jaan Talts-olümpiavõitja,Mati Jostov-põlevkiviärimees.nendevahelisest arveteklaarimisest või muust kuda nad võivad seotud olla ple mul õrna aimugi.Mati kirjutas:keri nats ajas tagasi (no nii enne olümpia aegsesse aega) ja saad teada ! sirvi foorumit ja lehtede arhiive.
erinevus mnt ja mtb ringiga sissesaamisel ongi see, et mntl oled katkestaja kuid mtbs lõpetaja saades kirja koha, aja ja võitjale kaotatud ringid. tasub UCI reeglid läbi lugeda. või sõita ise kasvõi üks TRC etapp või sügiskross.kristjan07 kirjutas:aga tegelikult kana ei lõpetanud ju seda sõitu ....
But HERMIDA was stronger than me in the climbs, therefore he passed me again."TõnuJ kirjutas:Mis Brentjensiga juhtus? Vaatasin sõitu nii poole silmaga ja mu meelest oli ta veel eelviimasele ringile minnes kindlal teisel kohal. Aga lõpus sama kindlal kolmandal ja väga kustund ta ei paistnud. kas pani nipli?
just.ja kui sellega hakkama ei saa siis hakkab oma sõnu sööma.Mati kirjutas:Vägev sõit, mida ma kahjuks ei näinud . On kellelgi äkki viideos
A Kana on tegelt tegija. Lõpetas ja mitte viimasena. Nüüd on Jostovi kord kasvõi TRM lühike läbi sõita
Esimene ka viimase Voore tuuri võitja. Nii, et eks ta siit Eestist osa põhja oma edule on saanud .www kirjutas:kesiakoff 12, rysenko 36 viimane kes ringiga ei saanud, kah tuttavad nimed paari aasta tagustest eestikatest mustamäel
tore et keegi vaevus mulle seda asja seletama millest olin valesti aru saanud ...tänan erikrerikr kirjutas:erinevus mnt ja mtb ringiga sissesaamisel ongi see, et mntl oled katkestaja kuid mtbs lõpetaja saades kirja koha, aja ja võitjale kaotatud ringid. tasub UCI reeglid läbi lugeda. või sõita ise kasvõi üks TRC etapp või sügiskross.kristjan07 kirjutas:aga tegelikult kana ei lõpetanud ju seda sõitu ....
Telepildi järgi ei saa tõusu hinnata. Mul on mägimatkadest mitmeid pilte ja filmilõike kus 30 kraadine rusukalle tundub pisikese natuke tõusva jalgrajana ja mitte ei saa aru, miks mul nii surnud nägu peas on. Kaamera vaateväli on nii kitsas, et tõusu hindamiseks hädavajalikud orientiirid jäävad kaadrist välja.Alvaro kirjutas: Tekkis väike küsimus ka tõusude sõidetavuses. Rajal oli kaks lühikest sutsakat, millest sõidu ajal no mitte keegi üles ei läinud, isegi ei üritanud. Ka pildi järgi olid need täiesti sõidetamaututeks hinnatavad.
Telepilt petab ära need, kes ei ole võrrelnud kaadreid tegelikkusega.gandalf kirjutas:Telepildi järgi ei saa tõusu hinnata. Mul on mägimatkadest mitmeid pilte ja filmilõike kus 30 kraadine rusukalle tundub pisikese natuke tõusva jalgrajana ja mitte ei saa aru, miks mul nii surnud nägu peas on. Kaamera vaateväli on nii kitsas, et tõusu hindamiseks hädavajalikud orientiirid jäävad kaadrist välja.
Kõik tõusud olid sõidetavad, aga kommentaatori sõnul oli kahel tõusul selline liivasoss vaheldumisi teravate kividega, et ratas käekõrval sai lihtsalt kiiremini edasi. Mida ring edasi, seda hullemaks need muutusid.Alvaro kirjutas:Telepilt petab ära need, kes ei ole võrrelnud kaadreid tegelikkusega.gandalf kirjutas:Telepildi järgi ei saa tõusu hinnata. Mul on mägimatkadest mitmeid pilte ja filmilõike kus 30 kraadine rusukalle tundub pisikese natuke tõusva jalgrajana ja mitte ei saa aru, miks mul nii surnud nägu peas on. Kaamera vaateväli on nii kitsas, et tõusu hindamiseks hädavajalikud orientiirid jäävad kaadrist välja.
Enda arvates väljendasin ennast just nii, et tõusud olid karmid, mitte mingid naljategemise kohad. Samas see kõige suurema tõusumeetritega ronimine oli ikkagi selline paras sõidetav tõus, aga ta oli lihtsalt niiii pikk, et kogus üle 100-150 meetrit kokku.
Meeste esimesed kaks olid Bianchi ja Merida ilusti loetavad, 6. vist taas Merida ja 7. oli vist Scott. Kuigi jah väga vilksamisi jäid raamid küljega kaamera vaatevälja.Andrus K kirjutas:Vaadatud nii meeste kui naiste sõidud. Talvel aitab lindistatu kaamosest üle saada
Veel: nii OM mtb kui mnt sõitudes jäi silma, et lisaks reklaamivabadele riietele ja kiivritele olid ka rattaraami tootjate reklaamid kinni kaetud. Samas kuidagi väga valikuliselt. Oli ka katmata kirju. Naiste võitjal oli kaetud "Magnesium ..." kiri kuid "Merida" ilutses nähtaval. Oskab keegi neid asju mulle seletada, et miks nii ?
FS ei märgand ka hunniku fotode pealt, kuid kettaid oli küll (ntx naiste 2. ja 3.). Joo siis polnud rada nii raputav ja järsk, et oleks FS ja kettaid vaja läinud. Seal ju kruviti eest väikseid kettaidki küljest ära.Andrus K kirjutas:...Huvitav, et ma ei märganud ei naiste ega meeste sõidul kellelgi FS-i. Muidugi ega rattaid lähivaates eriti ei näidatud ka. Ning nii meeste kui naiste võitjal polnud isegi ketaspidureid. Vanakooli hardtrail ruulis kas ei olnud siis ikkagi nii karm rada või milles asi, et tehnika viimast sõna nii vähe kasutati ?...
Fotodelt eiriti märgata polnud. Naistes ühel Spessil oli nagu kiri kaetud aga ... ? Äkki topiti mingi teibiga midagi söödavad raami külge?Andrus K kirjutas:...Veel: nii OM mtb kui mnt sõitudes jäi silma, et lisaks reklaamivabadele riietele ja kiivritele olid ka rattaraami tootjate reklaamid kinni kaetud. Samas kuidagi väga valikuliselt. Oli ka katmata kirju. Naiste võitjal oli kaetud "Magnesium ..." kiri kuid "Merida" ilutses nähtaval. Oskab keegi neid asju mulle seletada, et miks nii ?
nende kummisponsoril puudub üldse või antud oludesse sobiv tubeless mudel? või wheelset? just a guess...MarkoS kirjutas: Mind aga painab tükk aega hoopis selline küss, et miks mitmed vennad tipus ikka UST'i ei kasuta - täispikas TV-ülekandes oli näha, et mõni mees klassikaliselt sisekummi vahetas ja nii mõnelgi selja peal sisekumm kaasas oli.
Kas ma olen pime või mis ei tea. Minu silma riivas pool võistlusmaad meeste liidergruppi kuulunud prantslane Peraud (vms), kellel oli hall ratas ja vedrustus niikui Rocky Mountaini tippmudelil.Andrus K kirjutas: Huvitav, et ma ei märganud ei naiste ega meeste sõidul kellelgi FS-i. Ning nii meeste kui naiste võitjal polnud isegi ketaspidureid. kas ei olnud siis ikkagi nii karm rada või milles asi, et tehnika viimast sõna nii vähe kasutati ?
Veel: nii OM mtb kui mnt sõitudes jäi silma, et lisaks reklaamivabadele riietele ja kiivritele olid ka rattaraami tootjate reklaamid kinni kaetud.