Rakvere Maraton 2004 [EEC VII etapp]
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Rakvere Maraton 2004 [EEC VII etapp]
Rajakirjeldus.
Muide kas keegi rada läheb läbi ka sõitma. Või pole sel mõtet - niikuinii tuleb 2 ringi uhada? :)
Muide kas keegi rada läheb läbi ka sõitma. Või pole sel mõtet - niikuinii tuleb 2 ringi uhada? :)
Re: Rakvere Maraton 2004 [EEC VII etapp]
Mina vaataks selle raja enne läbi küll. Pühapäevast pidada märgistatud olema.
Ideid koopereerumiseks Tartust?
Ideid koopereerumiseks Tartust?
Virumaa Teataja päevaintervjuu: Rattasõit otsib lisaväärtusi - intervjuu Riho Koka ja Andres Pajoga
....
Ühe lisaväärtusena toome sellel aastal esimest korda välidu?i, mida orienteerujad juba ammusest ajast kasutavad. See on kõik tänu Rakvere toetajatele - firmad suhtuvad väga positiivselt, igaüks on oma võimaluste piires aidanud.
....
Ühe lisaväärtusena toome sellel aastal esimest korda välidu?i, mida orienteerujad juba ammusest ajast kasutavad. See on kõik tänu Rakvere toetajatele - firmad suhtuvad väga positiivselt, igaüks on oma võimaluste piires aidanud.
Rakvere Rattamaratonist
Kes soovib rajaga tutvuda, siis kohalikud ratturid kogunevad täna s.o. 19. augustil (neljapäev) Toome tankla juures (Piira ristis) kell 19.00.
Rakvere Hawaii Express kaupluses on müügil ka rajakaart (45.-). Head tutvumist rajaga
Rakvere Hawaii Express kaupluses on müügil ka rajakaart (45.-). Head tutvumist rajaga
Kaits kirjutas:Rakvere Hawaii Express kaupluses on müügil ka rajakaart (45.-). Head tutvumist rajaga
x 10Märt kirjutas:45.-
see mingi eriti vinge kaart vist
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Re: Rakvere Rattamaratonist
Sorry!! Hind veits soolasemKaits kirjutas:Kes soovib rajaga tutvuda, siis kohalikud ratturid kogunevad täna s.o. 19. augustil (neljapäev) Toome tankla juures (Piira ristis) kell 19.00.
75.- (uuem info poest)
Peaks saama ju küll: Stardigruppidesse paigutamine lõpeb koos eelregistreerimisega. Hilisemad registreerijad lisatakse stardigruppidesse vastavalt registreerimise järjekorrale.Ruuno kirjutas:Kui registreerumine lõpeb homme, siis ei saagi ju olla veel.Ritsikas kirjutas:Stardiprotokolli pole veel? (ei suutnud leida vähemalt)
Eelregistreerimine on lõppenud, praegu peaks käima põhiregistreerimine.
Kummid Rakveres
Andres Pajo (rajameister) koos Massa ja co-ga käisid täna rada testimas. Vihm on raja pehmeks ja libedaks teinud ning juurikad on üsna libedad.
Kasutage korraliku mustriga kumme!! Selline oli ühte lausesse pandud sõnum, mis siis sest sõidust kõlama jäi.
Kasutage korraliku mustriga kumme!! Selline oli ühte lausesse pandud sõnum, mis siis sest sõidust kõlama jäi.
Re: Kummid Rakveres
Väärt info. Porikumm jääb alla pühapäeva ootama:)gandalf kirjutas:Andres Pajo (rajameister) koos Massa ja co-ga käisid täna rada testimas. Vihm on raja pehmeks ja libedaks teinud ning juurikad on üsna libedad.
-
- Rattur
Ahh et järgi sõita ja mööduda ei tasu ?madiz kirjutas:öösel sadas veel vihma ka seega asi on arvatavasti veel libedam ja lõbusam ja minu taga paluks ka ettevaatlik olla ma olen mudas üsna koba ja teisel ringil teen väsinuna palju vigu seega olge väga tähelepanelikud kui minu taga sõidate ja hoidke parajat pikivahet
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...
Õnneseen. Ma vaatasin juba Rakke tulemustest, et Sul oli mingi jama vist lahti, koht 4xx, ilmselt poln'd see sina ise?Lauri kirjutas:...varbaluu puruks...
Ma ikka vaikselt oma soss-kohti parandanud, see sõltub üsna lineaarselt vahepealsete trennide arvust...
Muide, Haanja100 rajaga olen kahel korral tutvumas käinud - peale EEC rajalõikude (peam. vastassuunas) on ülejäänud osad veel vingemad singlid! Juba oskan arvata, et tuleb ~6 tundi pusimist.
Olin ikka mina . A nuh, ratas on see aasta väga tahaplaanile jäänd, kokku ehk 1400 km on sõidetud, trenni tegin viimati kuskil juuni alguses ehk või lõpus. Tegelikult sõidaks 200 hulka ära, kui rabelemis tahet oleks ja alguses rahulikult võtaks ja end kinni ei sõidaks. Rakkes suutsin esimese 15 km endal jalad täitsa kinni sõita ja sealt see 406 koht tuli. Ega rakke rada ei sobind ka mulle, liiga palju kruusateid. Rakvere oleks just sobind mulle, oleks saand nikerdada (eelmine aasta tuli sealt TEC-i parim koht kah).mrt kirjutas:Õnneseen. Ma vaatasin juba Rakke tulemustest, et Sul oli mingi jama vist lahti, koht 4xx, ilmselt poln'd see sina ise?Lauri kirjutas:...varbaluu puruks...
velo.clubbers.ee
No hetkel paistab, et minust jääb ka sel aastal see rada puutumata, kui just eelmisel õhtul sadulasse ei istu ja natuke "sooja" ei tee.
velo.clubbers.ee
Ritchey WCS QRS vektor
Ritchey WCS QRS vektor
Kui transporti Rakverre pole, siis päästaks ainult enda enda kondimootori toel kohale väntamine.raul kirjutas:Antti kirjutas:No hetkel paistab, et minust jääb ka sel aastal see rada puutumata, kui just eelmisel õhtul sadulasse ei istu ja natuke "sooja" ei tee.
???
velo.clubbers.ee
Ritchey WCS QRS vektor
Ritchey WCS QRS vektor
Ratas peab ühistranspordis vedamiseks olema kokku pakitud. Niiet oleneb bussijuhist, kas võtab peale või mitte. Ise sain viimane kord peale, kuid bussijuht tegi endale 10 kr lisasissetuleku.raul kirjutas:või kasutada ühistransporti..Antti kirjutas: Kui transporti Rakverre pole, siis päästaks ainult enda enda kondimootori toel kohale väntamine.
tõsiküll bussi ei pruugi igakord rattaga peale saada,
ise kasutan seekord rongi Tapani sõiduks ja sealt edasi juba vändates
Ah, eh, mis?
Transpordi ma leidsin. Tänud Madisele ja Indrekule. (Või peaks hoopis tänama Madise kappi ... aga no see on teine teema )
Transpordi ma leidsin. Tänud Madisele ja Indrekule. (Või peaks hoopis tänama Madise kappi ... aga no see on teine teema )
velo.clubbers.ee
Ritchey WCS QRS vektor
Ritchey WCS QRS vektor
Tagasi, väga 5 kogu üritus, isegi suurema tahtmise korral ei oskaks millelegi näpuga näidata. Ainukeseks soovitus järgmiseks aastaks läheb hoopis kaasvõti(s)tlejatele, tehke singlil rohkem trenni, nii viletsat rattakäsitlusoskust poleks küll oodanud, nagu seal päris mitme mehe puhul nägin. Tõusude võtmine on omaette valus ooper.
Oma sõiduga jäin enamjaolt rahule, koht küll 163, st suhtkoht väga hea, aga finissis oli energiat veel pea terve kolmanda ringi jagu, kudagi ei suutnud seda kõike veeremisse rakendada.
Parim etapp, midagi sellelaatset rada ootaks teoreetiliselt hoopis Haanjast, seega rajameistrile suur aitäh.
Oma sõiduga jäin enamjaolt rahule, koht küll 163, st suhtkoht väga hea, aga finissis oli energiat veel pea terve kolmanda ringi jagu, kudagi ei suutnud seda kõike veeremisse rakendada.
Parim etapp, midagi sellelaatset rada ootaks teoreetiliselt hoopis Haanjast, seega rajameistrile suur aitäh.
sõitsin ka selle võistluse läbi siis
esiteks vabandaks kõigi ees:
kellest eespool olin ( sain 285. koha )
kaasvõistlejate ees, kellele ebameeldivusi valmistasin
üldiselt oli väga tore sest :
rada oli hea nagu rakveres alati
diplomi sain ka kiirelt kätte
suppi kahjuks süüa ei suutnud, kuid arvatavasti oli see ka hea
2. ringil sain juba sõita nii nagu tahtsin
halvad küljed olid :
sain halva stardinumbri
rahvas oli esimesel ringil liiga koos ( rada ei venitanud rida pikaks )
üldiselt oli väga tore, ise olin üsna nõrk, kaasvõistlejad olid toredad ( keegi clubberslane palus mul isegi endast mööduda ) niisiis olen asjaga rahul
esiteks vabandaks kõigi ees:
kellest eespool olin ( sain 285. koha )
kaasvõistlejate ees, kellele ebameeldivusi valmistasin
üldiselt oli väga tore sest :
rada oli hea nagu rakveres alati
diplomi sain ka kiirelt kätte
suppi kahjuks süüa ei suutnud, kuid arvatavasti oli see ka hea
2. ringil sain juba sõita nii nagu tahtsin
halvad küljed olid :
sain halva stardinumbri
rahvas oli esimesel ringil liiga koos ( rada ei venitanud rida pikaks )
üldiselt oli väga tore, ise olin üsna nõrk, kaasvõistlejad olid toredad ( keegi clubberslane palus mul isegi endast mööduda ) niisiis olen asjaga rahul
protokoll Nelsoni lehel
http://www.nelson.ee/ajavotuteenus/tule ... e_2004.XLS
http://www.nelson.ee/ajavotuteenus/tule ... e_2004.XLS
-
- Rattur
huvitav võistlus oli. start oli tõeline koshmaar siukest pulli pole küll kunagi näinud, lisaks olid tänu sellele segadusele esimeses reas kõrvuti esimese 3 gruppi startijad... endal läks nagu eelminegi aastagi rakvereses ja esimest korda see hooaeg, et süda viskas rütmist välja jälle ja sain max pulsiks jälle 222 (ei, see ei ole pulsoka viga). see siis juhtus põhiliselt tänu alguse julmale rabelemise. kui esimene kord möödus suht kiiresti, siis teine kord vallimäel pidin juba 500 numbritega mehed mööda laskma ja noo nendel nendest mööda sõitmine oli kõige huvitavam sõidu juures tõusud on ikka sõitmiseks mehed ja laskumised ka vahepeal sai venda natuke veetud ja lõpuks masendav koht 100 alguses.
mis peale sõitu veel häiris oli see et tp-des polnud mitte essugi süüa, endal jäi natuke väheseks oma toidust ja kuna eriti kiiret polnud oleks väikese banaanitüki küll võtnud, aga noh see selleks, mina sain hakkama aga tagumistest oli rohkem kahju, aga jah siukest starti loodetavasti enam kuskil ei näe...muidu rada oli päris bro
mis peale sõitu veel häiris oli see et tp-des polnud mitte essugi süüa, endal jäi natuke väheseks oma toidust ja kuna eriti kiiret polnud oleks väikese banaanitüki küll võtnud, aga noh see selleks, mina sain hakkama aga tagumistest oli rohkem kahju, aga jah siukest starti loodetavasti enam kuskil ei näe...muidu rada oli päris bro
Mnjahh. Kes krt ütles et pange porikummid alla ja rada on mudane ja porine. Ei jõudnud mina ennast traktorikummidega edasi vedada ja rada lausa tolmas mõne koha pealt. ;o)
Üldiselt oli enamvähem - tulemus oli ka enamvähem. Aga see ei olnud päris minu rada. Mulle meeldivad rohkem kõvemad parema veeremisega kiviklibused ja taastumiskohtadega rajad. Samas oli sõit kuidagi lühike.
See-eest on mul on nüüd 6(4) Elioni 300-ndat kohta. :)
Üldiselt oli enamvähem - tulemus oli ka enamvähem. Aga see ei olnud päris minu rada. Mulle meeldivad rohkem kõvemad parema veeremisega kiviklibused ja taastumiskohtadega rajad. Samas oli sõit kuidagi lühike.
See-eest on mul on nüüd 6(4) Elioni 300-ndat kohta. :)
Nõustun.Gunnar kirjutas:Parim etapp, midagi sellelaatset rada ootaks teoreetiliselt hoopis Haanjast, seega rajameistrile suur aitäh.
Täiesti mõnus oli.
Saepuru või selle aseainet oli küll tsipa liiga palju mulle. Samas, ikka parem kui see, et nad seda sinna pannud EI oleks.
Ainuke asi, millest ma hästi aru ei saa, on see et miks oli vaja stardiringil kogu see mass tiigi tagant kitsaskohast läbi suunata. Stardiring oli ju just vahed tsiba laiemaks vedanud ja siis seal oodates said kõik jälle kokku. See siis 560ndalt alustanu jutt.
Ja siis sedaet, ega keegi ei tea, kes neid saiakesi teeb, mida finishis jagati. Päris head olid minuarust.
yhinen täiesti kirsa arvamusega et porikummide allapanek oli mõtetu , sai sellega lihtsalt ylearune lisakoormus tekitatud. rada oli muidugi väga lahe - nõudis nii tehnilisi oskusi kui ka vastupidavust. endal vedas selg alt juba esimese ringi lõpus, läks krt nii valusaks et sõit muutus suht ebameeldivaks . õnnestus siiski lõpuni kulgeda kuigi peab tõdema et pole meeldiv konkurente yksteise järel viisakalt mööda lasta. yllatas mõnevõrra see et vaatamata olematule tempole jäin ikkagi esi 100 -sisse. võimalik et selles on omaosa ka heal stardigrupil.
ok, ma sõitsin neid tõuse 32-32 kuid ka mina ei saanud neist jalutajatest aru. ja kui palud ilusti ja hardalt, et palun lubage sõita ka siis oled kohe vaenlane teisel ringil muidugi enam eriti seda jalutamise teemat polnud või mahtus vabalt mööda.XTRace kirjutas:mulle tegi see natuke nalja, kuidas inimesed suusaraja tõuse kõndisid. Ise sai sealt eest suurega samal ajal üles mindud
Mõnna!
Pele kommentaaride lugemist, mis puudutasid Rakvere raja kummivalikut, hakkasin hullutl pablama, et saan kõvasti uisutada, kuna ei sõida mingi metsiku mustrikummiga. Nii see siiski polnud. Juurikate peal on libe nagunii.
TPdes oleks pidanud peale joogi veel midagi menüüst leidma!!!
Algus oli jura, kui kogu mass tiigi ümber müttama pidi, aga saime hakkama.
Sõit mulle meeldis.
TPdes oleks pidanud peale joogi veel midagi menüüst leidma!!!
Algus oli jura, kui kogu mass tiigi ümber müttama pidi, aga saime hakkama.
Sõit mulle meeldis.
Väike kummipaanika on enne igat maratoni natuke ülevõimendatud.Kirsa kirjutas:Mnjahh. Kes krt ütles et pange porikummid alla ja rada on mudane ja porine. Ei jõudnud mina ennast traktorikummidega edasi vedada ja rada lausa tolmas mõne koha pealt. ;o)
Keegi kunagi on öelnud, et Eesti maratonidel ajab läbi 2 kummivalikuga: kuivaga Schwalbe FF, libedama ja märjaga Conti Twister. Võin seda ainult kinnitada.
Kui 2. ringi alguses väike vihmaehmatus oli, tegi nagu natuke murelikuks küll, aga sinnapaika asi jäigi.
Koht sama (153.) Rakkega, aga no nii ludrilt ma pole ammu lasknud, kui täna. Jalg tonksas pea iga nuki peal maha. Tavaliselt koht sõidu edenedes paraneb, seekord siis vastupidi. Lihtsalt ei suutnud ennast piitsutada. Ja fini?is on veel jalg täkku täis. Võib-olla on see hea märk Haanja 100-le mõeldes? Midagi positiivset peab ju halva mängu juures leidma.
Omal õnnestis teise ringiaeg (ca 35km) ühel tõusul kett katki astuda. Pidasin juba katkestamise plaane ning mõtlesin, et lükkan see 10m mäest üles ja seal olevatelt inimestelt küsin, kuda otsem stardipika saab, kuid üllatus, üllatus, need inimesed olid tehniline abi. Nii ropult pole veel vedanud. Eks edaspidi siis ketivõti alati tasku.
Finishi sirgel sai nähtud eespool naabrimeest finisheerumas ning kohe tekkis kiusatus tema järel finisheeruda ning need kaks selli, kes ca 20m eespool kassi ja hiirt mängisid omal seljataha jätta (stiimul missugune). Võtsin siis sel asfaldisirgel kiiruse üles ning ootasin, et millas need kaks siis ees spurdivad või taha vaatavad. Õnneks nad taha ei vaadanud ja spurtida otsustas neis üks ka alles siis kui olin neist 1m kaugusel. Eks nad olid päris üllatunud, kui mind möödumas nägid, olin ju turvalises kauguses . Finishieelsesse S kurvi läksin juba esimesena ning püsisin seal kuni lõpuni. Nii head finishit pole mul varem olnud.
Finishi sirgel sai nähtud eespool naabrimeest finisheerumas ning kohe tekkis kiusatus tema järel finisheeruda ning need kaks selli, kes ca 20m eespool kassi ja hiirt mängisid omal seljataha jätta (stiimul missugune). Võtsin siis sel asfaldisirgel kiiruse üles ning ootasin, et millas need kaks siis ees spurdivad või taha vaatavad. Õnneks nad taha ei vaadanud ja spurtida otsustas neis üks ka alles siis kui olin neist 1m kaugusel. Eks nad olid päris üllatunud, kui mind möödumas nägid, olin ju turvalises kauguses . Finishieelsesse S kurvi läksin juba esimesena ning püsisin seal kuni lõpuni. Nii head finishit pole mul varem olnud.
-
- Rattur
Algul läx kõik nässu- 2km läx kett poolex, tuli tõukeratta stiilis starti tagasi rabeleda.Stardis tegutses imekiiresti HE mehhaanik (suured tänud talle) ja sõit võis jätkuda (alata). Algul olid ees matkasõitjad siis nõrgem pika distantsi rahvas. Seal tagapool käib ikka üsna veider liikumine- hoog on kyll väike aga mööda on raske pääseda-kas keerataxe ette või sõidetakse kõrvuti jne. Igatahes 1. ring tuli raskelt (480) aga teine ring oli hoopis teine tera- sai juba veidi looma endast välja lasta. Raja ääras nägin oma konkurente ketti, rehve ja käiguvahetajat remontimas. Tuju läx paremaks. Lõpux sellise sõidu kohta norm koht ja he fiiling. Rada oli hea kui mitte arvestada juurikatega lõiku kus sõita polnud kyll võimalik.Yx ring olex võind ikka veel olla. Edu korraldajatele
I ringil panin seda tähele, järgmisel läbisin selle nati liiga kiirelt, niiet magasin maha hirmsa koha :), ainke koht kus tundsin end nii ebakindlalt, et jala korraks maha panin, oli II ringi see hüüumärkidega mudamülgas.MiniBikini69 kirjutas: Rada oli hea kui mitte arvestada juurikatega lõiku kus sõita polnud kyll võimalik.