KHS????
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
KHS????
Tere!
Minu küsimus oleks selline, et kas müüakse neid jubinaid mis käivad raami ja taga käiguvaheti vahele....nuh teate küll sellised rauast jne:D
On nied kuskilt saada ja mis hinnaga!!!Ratas ise on khs alite 1000 ja tagumine käiguvaheti on xt....äkki on sellest mingitmoodi abi. Ise olen täielik n00b selle ala pealt
Minu küsimus oleks selline, et kas müüakse neid jubinaid mis käivad raami ja taga käiguvaheti vahele....nuh teate küll sellised rauast jne:D
On nied kuskilt saada ja mis hinnaga!!!Ratas ise on khs alite 1000 ja tagumine käiguvaheti on xt....äkki on sellest mingitmoodi abi. Ise olen täielik n00b selle ala pealt
Re: KHS????
käiguvaheti on XT ja ei tea mis jubin seal raami küljes on.Elementaarne et see on RAAMIKÕRV.Kui sa selle sõna paned nüüd otsingusse sisi saad sa vist päri palju tulemusi millest abi on.KHS rataste müügiga tegeles või tegeleb eestis Veloplus Pärnu mnt.Gh05t kirjutas:Tere!
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
ma ei tahtnud hakkata uut teemat tegema hakkata ja seega küsin siit....Kas mingi 3k eest saax mingi korraliku amordi alla mis oleks õhu wõi õli oma mitte mingi odav si*t.....nuh umbes selline mis kannataks treppe ja selliseid asju....ratas endal nagu norm aga amort nagu jäik kahvel all:S...ja ärge karjuma hakkake ma oles noob ratta alal
Tavaliselt õõtsuvad lihtsamad vedrupulgad liig palju - sul vastupidi.Gh05t kirjutas:...amort nagu jäik kahvel all...
* Vahest oled oma amordi jaoks liig kerge st tuleks vedru(d) pehmemate vastu vahetada.
* Amorti võiks igaks-puhuks seestpoolt õlitada.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
- 5TH ELEMENT
- Rattur
No kui mööda treppe tahad juba müttata, siis peaksid ehk freeride (FR) või isegi downhill (DH) amortide poole piiluma, kuid hinnad on seal üpris krõbedad. Selline kompromiss oleks nt Rock Shox Psylo või Marzocchi Z1 FR/DJ seeria, kuid ka need kipuvad tublisti üle 3k olema, kui just kasutatuna ei õnnestu saada, mis ka vähetõenäoline Eestis.Gh05t kirjutas:ma ei tahtnud hakkata uut teemat tegema hakkata ja seega küsin siit....Kas mingi 3k eest saax mingi korraliku amordi alla mis oleks õhu wõi õli oma mitte mingi odav si*t.....nuh umbes selline mis kannataks treppe ja selliseid asju....ratas endal nagu norm aga amort nagu jäik kahvel all:S...ja ärge karjuma hakkake ma oles noob ratta alal
Samuti amordikäik (inglise keeles "travel") peaks olema sinu sõidustiili juures vähemalt 100mm, soovitavalt siiski 130mm.
Siin nt Ski&Surfhouse'i Marzocchi 2004a hinnakiri:
http://www.surfhouse.ee/index.php?id=1953
ei nuh jutt oli sul hea 5 element aga kui hindasi nägin kukkusin maha ja lõin pea ära....sa mulle 30k ei tahtnud soovitada we???? aga nuh paistab et siis peaks vedrusi vahetamaga aga kas nagu amort on seest keeruline, et lahti saad aga kokku pannes jäävad pooled juppid üle või ikke asi ei ole keeruline.