amordi pump
amordi pump
Nii, küsimus selline: Kas amordi ja tavalise(autoventiili) vahe on kah või saab amorti täis pumbata tavalise pumbaga (Rock shox pilot sl)
Re: amordi pump
Ära nüüd tavalise pumbaga küll amordi kallale roni. Point selles, et amorti läheb õhku koguseliselt väga vähe, võibolla veerand põrandapumba ühest löögist ja sa ei saa selle rõhku täpselt kontrollida. Amordi pumba kolb ja silinder mitmeid kordi väiksem. Pealegi jäävad enamus põrandapumbad vajaliku rõhuga hätta, lihtsalt ei löö nii palju, kui vaja. Keegi siin OMV's müüs hea hinnaga RS'i pumpa. See oleks ühekordne väljaminek ning kusjuures, mitte tapvalt suur summa.näpitz kirjutas:Nii, küsimus selline: Kas amordi ja tavalise(autoventiili) vahe on kah või saab amorti täis pumbata tavalise pumbaga (Rock shox pilot sl)
tavalise pumbaga ei tule midagi välja ma kardan,olen ise proovinud,pumba voolikul tekib nn sisekummi efekt(läheb suureks:D)-õhk padrunil ta klappi lahti ei suuda oma rõhuga lükata,olen oma kompressoriga isegi proovinud(kella peal näitab 170 psi ja see ka piirajas) komprsessoriga sain sinna mingi 70 psid sisse (250max) niiet ma ei viitsinud rohkem jännata ja ostsin v+ merida amordi pumba
bimmer müüs RS pumpasid, ostsin ise ühe, kella peal kuni 300 PSI. kärab küll. viewtopic.php?t=3893
marzocchi pumba võin müüa koos amordiga
viewtopic.php?t=4792
marzocchi pumba võin müüa koos amordiga
viewtopic.php?t=4792