Fast Fred Tubeless Light ei pea õhku
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Fast Fred Tubeless Light ei pea õhku
olen imestanud, et miks mu FF õhku ei taha pidada ja pannud selle viletsa paigalduse süüks. täna aga panin rohkelt vedelat seepi ja pilt selline.
tõmbad kummi külje puhtaks ja juba minuti pärast vahutab taas vahvasti kusjuures õhk lahkub lihtviisil läbi kummi seina. kokku sõitnud paar trenni ja 2 võistlust. rõhku 4 bar, 8 tunniga kumm sisuliselt täiesti tühi. rakkes panin 3 bar 10 min enne starti ja peale finishit oli 1,8 bar järel.
tõmbad kummi külje puhtaks ja juba minuti pärast vahutab taas vahvasti kusjuures õhk lahkub lihtviisil läbi kummi seina. kokku sõitnud paar trenni ja 2 võistlust. rõhku 4 bar, 8 tunniga kumm sisuliselt täiesti tühi. rakkes panin 3 bar 10 min enne starti ja peale finishit oli 1,8 bar järel.
Viimati muutis erikr, 13. 09. 2004. 21:21, muudetud 1 kord.
need ilmingud sõbra teist hooaega käivatel kummidel, st ilmselt garantii läbi. mu tänavused racingralphid paistavad veel pidavat(pole neid eriti peale-maha kah kakkunud).erikr kirjutas:et siis mis, kas keegi on juba proovinud garantii korras vahetada uute vastu ka? hakata nime järgi tubelessile lateksit sisse kallama on ka jama.Ereliukas kirjutas:sa pole ainus, kes selliseid ilminguid täheldab.
järeldasime, et ust kummide külje eluiga kipub 1 hooaeg olema, a kui juba uutel sama jama, siis ilmselt vigane parti vms.
kuna on 2 jooksu tubeless kumme siis on kokkuvõttes twisterit väntsutatud samapalju kui fredi kuid twister peab normaalselt rõhku.tann kirjutas:Mida rohkem kumme peale-maha kiskuda seda rohkem õhku läbi hakkavad laskma, sest selle "väntsutamise" tagajärjel tekivad külgedele mikroaugud ja sealt see õhk välja tulebki. Mul oli jama twisteritega eelmine sügis.
Kas meil on sama "partii" FF -id ?erikr kirjutas:et siis mis, kas keegi on juba proovinud garantii korras vahetada uute vastu ka? hakata nime järgi tubelessile lateksit sisse kallama on ka jama.Ereliukas kirjutas:sa pole ainus, kes selliseid ilminguid täheldab.
Ma olen enda omi 2-3 korda maha võtnud ja probleemi pole.
(3xptüi üle vasaku õla)
- tõeline siga
- Rattur
light lisaga kummidega paistab üldse rohkem jamasid olema. endal ei toimi hutch pythoni light . peale kahte sõitu tulid väikesed klaasikillu augud olen proovinud parandada iga meetodiga, kallanud sisse kõikvõimalikke vedelikke ikka immitseb külje pealt õhku läbi.
skinnid j immitsevad õhku külgede pealt kahte hooaega. ilmselt tulebki arvestada kummide kasutuspikkuseks 1 hooaeg
skinnid j immitsevad õhku külgede pealt kahte hooaega. ilmselt tulebki arvestada kummide kasutuspikkuseks 1 hooaeg
Heh. Eelmise aasta Hutch. Python ei lähe seistes ka tühjaks. TAlvel kui 6 kuud koos jooksudega voodi all vedelesid, siis vist natuke immitses läbi. Peale on pandud tavalise seebiga ja mingit sodi pole sisse valanud.Kirsa kirjutas:Conti twister UST püsib 2 nädalat ilma pumpamata - vaata et pareminigi kui õhukummiga variant.
Schwalbe skinny jimmy ei ole senise 4 päevaga kah kuhugi vajunud.
- tõeline siga
- Rattur
Talvel sõidetakse ikka naelaga ja minu teada UST naelkumme ei tehta. või tehakse?tõeline siga kirjutas:Kuna siis eelnevalt pikalt juttu UST kummide pidamatusest, siis veidi laiendaks teemat. Oskab keegi kommenteerida kuidas talvel kummid toimivad? Kui kummid juba muljudes oma õhupidamatuse võivad kaotada, kas siis külm ka liiga teeb või ei?
cycling is fun, but...it`s deem hard work.
talikrossil sõideti ka ikka väga-väga sileda ketsiga. sellest on palju juttu olnud, et igaüks sõidab millega meeldib või mis tal parasjagu olemas on.profit4 kirjutas:Talvel sõidetakse ikka naelaga ja minu teada UST naelkumme ei tehta. või tehakse?
kujutan ette, et explorer USt või vertical UST oleks talvel vägagi pandav.