sadul meega kokku
Re: sadul meega kokku
naised ise syydi enamjuhul ju, ise on nad mõtetud ju, no hobbiesnerd04 kirjutas:http://woman.delfi.ee/foorum/read.php?f ... 88&t=31488
mees läheb rattaga sõitma et mitte kuulata naise möga, selle asemel et persse saata hea mees ju
Kui su naine istus eile õhtul kl 20:47 arvutis, siis ongi tema jutt.SL kirjutas:krt, selle loo oleks justkui minu naine kirjutanud
Pakun, et tegemist oli ühe kurvameelse provokaatoriga - tõstatas teema, soovis retsepti ja nüüd on vait. Ja ülejäänud ullikesed jäävadki püüdlikult vastama.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Ega meil siiski need asjad nii hullud pole. Aga ega sellele ju retsepti polegi - ainus on, et tuleb naisele soovitada mõelda positiivselt ehk praegune mees vs õllekõhuga ja "no hobbies" mees.mart kirjutas:Kui su naine istus eile õhtul kl 20:47 arvutis, siis ongi tema jutt.SL kirjutas:krt, selle loo oleks justkui minu naine kirjutanud
Pakun, et tegemist oli ühe kurvameelse provokaatoriga - tõstatas teema, soovis retsepti ja nüüd on vait. Ja ülejäänud ullikesed jäävadki püüdlikult vastama.
Oi jahh, kellel siis sarnasid probleeme poleks, kes perekonna inimesed. Mina aga, saatsin naise kah sellele lingile....saime siis kah veidi vaielda, üks luges üht sorti, teine teist sorti sõnumeid. Tegelikult on mõlemil õigus.
Viimati muutis Rivo, 20. 09. 2004. 18:08, muudetud 1 kord.
mitmel rindel on seda teemat kurdetudnerd04 kirjutas:http://woman.delfi.ee/foorum/read.php?f ... 88&t=31488
http://w.perekool.ee/foorum/read.php?f= ... 9&t=597949
Kõike ei viitsinud lugeda, kuid oma osa said seal kommentaarides nii Elioni sari, velo.clubbers.ee ja haanja 100 sõit. Tore ju.tommionu kirjutas:mitmel rindel on seda teemat kurdetudnerd04 kirjutas:http://woman.delfi.ee/foorum/read.php?f ... 88&t=31488
Üks hea koht jäi veel silma - naine rõõmustas, et mees oli mingi aeg vigastustatud ja ei saanud võistelda. Igati lõbus.
no sarjakorraldajana jääb ilmselt mingi osa eesti madalast iibest sinu südametunnistuseleSL kirjutas:Kõike ei viitsinud lugeda, kuid oma osa said seal kommentaarides nii Elioni sari, velo.clubbers.ee ja haanja 100 sõit. Tore ju.tommionu kirjutas:mitmel rindel on seda teemat kurdetudnerd04 kirjutas:http://woman.delfi.ee/foorum/read.php?f ... 88&t=31488
Üks hea koht jäi veel silma - naine rõõmustas, et mees oli mingi aeg vigastustatud ja ei saanud võistelda. Igati lõbus.
No aga, need (lapsed) kes tehtud saavad tulevad kindlasti paremate geenidegaEreliukas kirjutas:no sarjakorraldajana jääb ilmselt mingi osa eesti madalast iibest sinu südametunnistusele
Ja päeva parim komm sealt on:tommionu kirjutas:mitmel rindel on seda teemat kurdetudnerd04 kirjutas:http://woman.delfi.ee/foorum/read.php?f ... 88&t=31488
Autor: sigrit
Kuupäev: 19-09-04 23:16
Mu oma mees ei sõima mind kunagi lehmaks........
Iroonia, iroonia
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Varsti kirjutad sarnase loo:Kirsa kirjutas:Njaaa, võõras mure.
Vaata et naine isegi suurem fänn ei ole kui mina, juba auhinnad saab kõik tema. (
Minu naine on jalgrattahull. Kõik nädalavahetused on rikutud sest alati on kusagil pärapõrgus pühapäeva hommikul jalgrattasõit. Nii et ei mingit mõnusat nädalavahetust Pärnus puhkamas ja õlut libistamas kuna võistlus on nt. Rakveres kus ma pelgan seda sõnni kujut mäe otsas (või kus iganes). Kuskile saarele (Hawaii, Kuuba, Aruba, Korsika) suvel ei jõudnudki. Nutma ajab.
Paar korda olen võistlusel ka kaasas käinud aga tundub mõtetu hakata pühapäeva hommikul kell seitse sõitma (autos ma suhelda ei viitsi), siis vahtida mitu tundi kuskil metsavahel (kus õlut kah ei müüda, ümberringi mingid võõrad naised, kes mu lähenemiskatsetele ei reageeri) kuni mudane diplomiga naine saabub ning hakata Tartu poole tagasi sõitma. Ka laupäeva õhtul ei saa mingit pidu pidada. Näiteks järgmisel laupäeval tahtsin Atlantisesesse õlut libistama minna, kuid juba praegu on mulle teada antud et pühapäeval on rattasõit Haanjas, siis tuleme RUTTU koju ja kaua ei pidutse.
Olen proovinud ka varianti, et sõidame juba laupäeval kuskile kohale ja ööbime looduskaunis kohas, jalutame, libistame õlut jne. Aga ÄRA TÜÜTAB sest pühapäeva tsenaarium on ikka samasugune. Istu ja oota ja vahi ja libista vargsi õlut. Algul püüdsin pildistada, aga pildid naisega rajal ei tule samuti välja, sõidab nii kiiresti, et jääb vaid mingi udukogu.
Kuidas teie olete oma jalgratturist naisega leppinud ? Mida ette võtta? Seda et peaksin ise ka võistlema hakkama ärge soovitage, olen isegi selle ära proovinud ? medalikohtadele ei küündi. Ja pärast naine parastab, et sitt mees? Jälle ajab nutma
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Teemapüstitaja (Delfis) ei ole ilmselt meeste kasutusjuhendit(meeste endi poolt kirjutatud!) lugenud, eriti ridu:
Ask for what you want. Let's be clear on this one: Subtle hints don't work. Strong hints don't work. Really obvious hints don't work. Just say it!
Saturday = sports. It's like the full moon or the changing of the tides. Let it be.
Selle asemel, et mehega otse rääkida ta üritab mõista anda, et talle selline asi ei meeldi, kuid kui palju on meesterahvaid, kes naiste soove Svejki kombel silmadest välja loevad? Ning kui selline ümbernurga jutt ei toimi, siis nutt ja hala foorumis.
Ask for what you want. Let's be clear on this one: Subtle hints don't work. Strong hints don't work. Really obvious hints don't work. Just say it!
Saturday = sports. It's like the full moon or the changing of the tides. Let it be.
Selle asemel, et mehega otse rääkida ta üritab mõista anda, et talle selline asi ei meeldi, kuid kui palju on meesterahvaid, kes naiste soove Svejki kombel silmadest välja loevad? Ning kui selline ümbernurga jutt ei toimi, siis nutt ja hala foorumis.
Siia sobib üks teemakohaselt ringi sõnastatud tuntud lugu (ärge põdege, tegelikult on välja mõeldud):
Tartu Maratoni eelsel pühapäevahommikul kl 4 ärkab naine, vabastab ennast õrnalt mehe haardest ja hiilib koridori. Jalgrattapump peidetakse prügikasti taha, ventiilid keeratakse välja ja kodadarad krutitakse kõveraks. Seejärel, näol õrn naeratus eelseisvast kahekesi veedetavast kenast pühapäevast, lülitatakse äratuskell välja ja hiilitakse tagasi mehe sooja kaissu. Naisel on jäänud elada veel 2 tundi ja 20 minutit.
Tartu Maratoni eelsel pühapäevahommikul kl 4 ärkab naine, vabastab ennast õrnalt mehe haardest ja hiilib koridori. Jalgrattapump peidetakse prügikasti taha, ventiilid keeratakse välja ja kodadarad krutitakse kõveraks. Seejärel, näol õrn naeratus eelseisvast kahekesi veedetavast kenast pühapäevast, lülitatakse äratuskell välja ja hiilitakse tagasi mehe sooja kaissu. Naisel on jäänud elada veel 2 tundi ja 20 minutit.
jah, muidugi võiks kodus naist abistada
http://www.funpic.hu/en.picview.php?id= ... &s=dd&p=25
http://www.funpic.hu/en.picview.php?id= ... &s=dd&p=25
Kõnni näoga päikse suunas, siis jäävad varjud selja taha
Pagan küll, ega neid naisrattureid polegi nii lihtne leidabaddog kirjutas:ega muu ei aita, tuleb leida endale naisjalgrattur. Ta ei vingu kui pühapäeval võistlustele vaja minna, ei mossita kui uue kalli jalgratta jupiga poest tuled ja saate koos käia sõitmas ja shoppamas
Eks uurige ise võistluste statistikaid. Ja kus mujal neid naisrattureid ikka rohkem kohtab, kui võistlustel. Ennem leiab naisi rulluiskudel rohkem, kui ratta seljas.
Nonii, ei tea kas varsti peaks avama tutvumisrubriigi Naised lõpetavad maratoni enamasti siis, kui meestel juba supp söödud, rattad auto peal ning suund koju sama hästi kui võetud....matukas kirjutas:[Pagan küll, ega neid naisrattureid polegi nii lihtne leida
Eks uurige ise võistluste statistikaid. Ja kus mujal neid naisrattureid ikka rohkem kohtab, kui võistlustel. Ennem leiab naisi rulluiskudel rohkem, kui ratta seljas.
no ma ei tea, mehed. Ei leia rattur-naist ?
Käige õigetel võistlustel ikka : album_page.php?pic_id=1775
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!
see oleks vist ainuke võistlus kus kõik taha ritta trügiksAndrus K kirjutas:no ma ei tea, mehed. Ei leia rattur-naist ?
sellegipoolest oleks võitlus kõva nende tagumise rea esikohtade pärasttarmo kirjutas:see oleks vist ainuke võistlus kus kõik taha ritta trügiksAndrus K kirjutas:no ma ei tea, mehed. Ei leia rattur-naist ?
Ja eest äramineku katseid oleks 0. Või kui siis dzhentelmenlikult: ladies first.tarmo kirjutas:see oleks vist ainuke võistlus kus kõik taha ritta trügiks :wink:Andrus K kirjutas:no ma ei tea, mehed. Ei leia rattur-naist ?
Käige õigetel võistlustel ikka :) : album_page.php?pic_id=1775
Vähemalt minu naine lisaks eelnevale ka rattahobi kallidust esile tuua ei saa.ron kirjutas:naised ise syydi enamjuhul ju, ise on nad mõtetud ju, no hobbiesnerd04 kirjutas:http://woman.delfi.ee/foorum/read.php?f ... 88&t=31488
mees läheb rattaga sõitma et mitte kuulata naise möga, selle asemel et persse saata hea mees ju
Täna toodi meile uhke uus õmblusmasin. Tõenäoliselt jäeti kaupmehele korraliku XC-raami jagu pappi. Oh seda võidu vur(ist)amist (1 metsa vahel...teine mitte).
Relax elli, kõik naised kes foorumis tegevad on ülimalt normaalsedelli kirjutas:Küll need naised on ikka sead....aina mölisevad ja mölisevad...küll on nii paha ja naa paha.. uvitav mis siin voorumis praegast tehasse? kas mitte ei vinguta samamoodi?
velo clubbers
Arusaamatu harrastuse hulka kuulub vist ka töölkäimine. Iga ilmaga, sh ka -30kraadise pakasega. Keerad lenksu, trossik?ride plastümbrised murduvad praks ja praks. Rattaluku trossiümbris samuti.
Pole midagi, peab vaid ?igesti riietuma, esimesed 10min on jahedav?itu, hiljem on juba l?bus vaadata bussipeatustes l?disevaid kodanikke ja kuulata hoovidest autostarterite abitut sahisemist.
Vastunäidustusi esineb ka peale k?ride murdumise, näiteks v?ib tirr jääd-lund sedav?rd täis kittida, et kett hakkab hüppama. Samuti on ka kett vahest hangunud ?list kange. Eelmisel rattal oli porilaud kummile liiga lähedal, lumesoga kittis sinna niimoodi vahele, et l?puks kiilus ratas kinni. Pidi kruvikeerajaga puhastama. Kiilasjääl v?idukakummidega s?itmine on v?rreldav suure transpordilennuki juhtimisega - loodusseadused vigu ei andesta.
Aga sadulat pole siiani keegi meetama kippunud.
Pole midagi, peab vaid ?igesti riietuma, esimesed 10min on jahedav?itu, hiljem on juba l?bus vaadata bussipeatustes l?disevaid kodanikke ja kuulata hoovidest autostarterite abitut sahisemist.
Vastunäidustusi esineb ka peale k?ride murdumise, näiteks v?ib tirr jääd-lund sedav?rd täis kittida, et kett hakkab hüppama. Samuti on ka kett vahest hangunud ?list kange. Eelmisel rattal oli porilaud kummile liiga lähedal, lumesoga kittis sinna niimoodi vahele, et l?puks kiilus ratas kinni. Pidi kruvikeerajaga puhastama. Kiilasjääl v?idukakummidega s?itmine on v?rreldav suure transpordilennuki juhtimisega - loodusseadused vigu ei andesta.
Aga sadulat pole siiani keegi meetama kippunud.
mustal taustal helendab must vari
Tagasõitja vaadeRom kirjutas:sellegipoolest oleks võitlus kõva nende tagumise rea esikohtade pärast :lol: