Pole kunagi Srami toodetega kokku puutunud ning asi on veidi segane, asja ei tee selgemaks ka Srami veebis pakutavad tehnilised ülevaated.
Kas 8-käigulise kasseti/keti ja Sram 5.0 tagavahetaja käitamiseks kõlbab Sram 7.0 9-käiguline GripShift? Ehk siis tagavahetaja ja kasseti/keti ühilduvuses pole kahtlust, kuid kas 9-astmeline GS on sobiv antud juhul? Mulle tundub, et mitte, ehk teab keegi täpselt?
Sram 5.0 käikari ja 7.0 GS ühilduvus?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: Sram 5.0 käikari ja 7.0 GS ühilduvus?
Ma nüüd srami väga ei tea. Aga lenksupealne vaheti peab klappima kassettiga. Ja kett siis peab klappima 9 käigulise kassetiga.Vallo kirjutas:Pole kunagi Srami toodetega kokku puutunud ning asi on veidi segane, asja ei tee selgemaks ka Srami veebis pakutavad tehnilised ülevaated.
Kas 8-käigulise kasseti/keti ja Sram 5.0 tagavahetaja käitamiseks kõlbab Sram 7.0 9-käiguline GripShift? Ehk siis tagavahetaja ja kasseti/keti ühilduvuses pole kahtlust, kuid kas 9-astmeline GS on sobiv antud juhul? Mulle tundub, et mitte, ehk teab keegi täpselt?
Käikar on ainuke mis võib olla 8 või 9 käiguline.
Re: Sram 5.0 käikari ja 7.0 GS ühilduvus?
EI sobi, seletuse leiad siit:Vallo kirjutas:Pole kunagi Srami toodetega kokku puutunud ning asi on veidi segane, asja ei tee selgemaks ka Srami veebis pakutavad tehnilised ülevaated.
vt alapealkirja:Sprocket Spacing,
kus on öeldud:
SRAM Cassette, 8-speed, 4.8 mm
SRAM, 9-speed, 4.34 mm
http://www.sheldonbrown.com/k7.html
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.