TRC 2004 Pirita II
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
TRC 2004 Pirita II
Saab olema vist üks libe võistlus. Info rajalt: libedad juurikad ja jõeoru nõlval ka magusalt pori.
Ja vaadates ilmaprognoosi selgub, et võistluse ajaks lubatakse korralikku sadu.
Ja vaadates ilmaprognoosi selgub, et võistluse ajaks lubatakse korralikku sadu.
Viimati muutis AndreK, 24. 09. 2004. 13:44, muudetud 1 kord.
Kuidas ma niimoodi ratta H100 jaoks puhtaks saan? :)
Kahtlane värk igatahes. Ja vihma käes ligunemine ei mõju kindlasti järgmise päeva H100-le hästi - haige just ei ole, aga suht piiri peal on see tervis.
Kahtlane värk igatahes. Ja vihma käes ligunemine ei mõju kindlasti järgmise päeva H100-le hästi - haige just ei ole, aga suht piiri peal on see tervis.
Viimati muutis Kirsa, 24. 09. 2004. 13:42, muudetud 1 kord.
Teibi või kileta sõidu ajaks sisseKirsa kirjutas:Kuidas ma niimoodi ratta H100 jaoks puhtaks saan?
Kahtlane värk igatahes.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
miks puhtaks, nii kui pühapäeval tee pealt ära keerad saab kohe jälle poriseks.Kirsa kirjutas:Kuidas ma niimoodi ratta H100 jaoks puhtaks saan?
Viimati muutis erikr, 24. 09. 2004. 13:48, muudetud 1 kord.
Ma tean! Mul oli plaanis täna ka väike tiir teha. Järsakud on tõesti VÄGA sopased.SL kirjutas:arvasin ka, et metsavahe pole porine... kui ei sõida järsakutest alla. Mine vaata!AndreK kirjutas:Pirita omapära on jah õnneks see, et eriti mudaseks ei lähe, kuna põhi on kõva. Aga juurikad on libedad.
Harrastajad täitsa põhja välja ei pea sõitma, aga osa rajast kulgeb selle järsaku küljel. Seal on ka vist päris "HEA"
Tundub, et Andre ja Märdi otsustav vastasseis taandub mentaalsele poritaluvusele. Jõudu teile ja tehke asi ikka lõpuni põnevaks.
velo clubbers
Ja siin astub mängu Jokker Kui tänaõhtune sünnipäev päris maha ei murra, siis olen homme rivis. Mis sest, et viimane sadulakogemus TRM ajast.... Ja kuluaarides räägivad, et ka Porter paneb oma esindaja harrastajate starti.....Mati kirjutas:Tundub, et Andre ja Märdi otsustav vastasseis taandub mentaalsele poritaluvusele. Jõudu teile ja tehke asi ikka lõpuni põnevaks.
Vääääga porine oli,tahtsin kangesti kihutada ,aga ei suutnud Pool-kõvas turisti tempos suutsin ka mõned korralikud kukkumised endale orgunnida,esimese suht ohtliku tagant tulijate jaoks.SORRY.Rada piirav lint jäi sarve külge,nii kaua venis ,kui laskumise lõpus tiris mind pikali.
Ei teadnudki ,et need lindid nii kõvad on.Kaks korda tõmbasin jõuga,et ratast lindi küljest lahti saada,aga tulutult.Pidin ikka kaks sammu tagasi minema ja lahti arutama selle pusa!
Ei teadnudki ,et need lindid nii kõvad on.Kaks korda tõmbasin jõuga,et ratast lindi küljest lahti saada,aga tulutult.Pidin ikka kaks sammu tagasi minema ja lahti arutama selle pusa!
Viimati muutis änts, 26. 09. 2004. 08:59, muudetud 1 kord.
põletame maanteid.
Väga vahva sõit oli, pori muutis paar tõusu jooksukateks. Ketaspidurite omanikel oli täna eelis. Sõbra Trek 6500 V-pidurid lõpetasid hooaja peale teist ringi. Minu Avid Single Digit 5-ed kaotasid mõju viimase ringi viimasel laskumisel, kus ma väga ilusa nipli panin. Kardetud onu chainsuck seekord (muda osakaalu arvestades) ei kollitanud.
Kas sellepärast et vaheti oli nii pori täis, et käigu vahetamine niikuii kõne alla poleks tulnud? Endal keeldus eest pisema peale vahetamast, mida oleks võib-olla natuke vaja olnud, et järsematel tõusunukkidel tagaratast libisema ei vajutaks. Aga hea kogemus kindlalt, eriti hea oli rataste pesu sooja veega Mingi vihm sellel rajal poleks enam seganud - soppa ja vett tuli ikka altpoolt niipalju, et vahet poleks olnud.banzai kirjutas:Kardetud onu chainsuck seekord (muda osakaalu arvestades) ei kollitanud.