Kui palju kellegil praeguseks ajaks juba sõidetud on?
- kalle_100%
- Rattur
kilomeetripededveiko kirjutas:Kilomeetrinarkomanid. Mul oma läbisõitu suisa häbi siia kirjutada.
põmst mul sama häbi öelda oma kmtraa?i kui veikol
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
täpselt nii. mõni kogub kilomeetreid, teine marke, kolmas õllepudeli korke, neljas maratonisarja diplomeid jne....XTRace kirjutas:ega see pole ju häbiasi
igal ühel omad eesmärgid ja huvid.
halvustavaid väljendeid pole suure km pagasiga kodanikud mingil juhul ära teeninud - vastupidi, üks on neist tihtipeale poodiumil ja ega teiselgi kehvalt lähe. respect
Ma ei pidanudki siinkohal mittemidagi halvustavat silmas. Kui keegi tundis end puudutatuna siis palun vabandust.erikr kirjutas: halvustavaid väljendeid pole suure km pagasiga kodanikud mingil juhul ära teeninud...
Kui vaatad neid köiel kõndijaid, kes pilvelõhkujate vahel ilma julgestuseta turnivad... siis ütled "segased" aga samas pead neist lugu. Ise seda ju ei suudaks.
Ja ega väiksema läbisõiduga mehed sellepärast häbenema pea.veiko kirjutas:Ma ei pidanudki siinkohal mittemidagi halvustavat silmas. Kui keegi tundis end puudutatuna siis palun vabandust.erikr kirjutas: halvustavaid väljendeid pole suure km pagasiga kodanikud mingil juhul ära teeninud...
Kui vaatad neid köiel kõndijaid, kes pilvelõhkujate vahel ilma julgestuseta turnivad... siis ütled "segased" aga samas pead neist lugu. Ise seda ju ei suudaks.
Lihtsalt iga mees teeb nii nagu Temal võimalik.
Endal hetkel ~4000 km.
ega minagi seda sõna ,,kmpeded'' halvustavalt mõelnud.niisama natu lõõpisin.ise olen kah muidu selline kes tohutult kilomeetreid kogub ja ratast enda lõbuks sõidab.
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
Velo Clubbers
Velo Clubbers
no krt, mul 3000-stki veel natuke puudu neljanädalase puhkuse jooksul jõudsin kõike muud teha kui ratast sõita (ca 1,3 trenni nädalas tuli ehk) Ja ega nüüdki rohkem aega pole...Kirsa kirjutas:3300km MTB-d siinpool. Plaanist 500km-ga maas, samas olen sõitnud plaanitust aeglasemalt, et tunnid peaksid täis olema .
mul sai elvas 2600km täis, sõidaks rohkem aga aega lihtsalt pole. samas tulemuste suhtes pole häbeneda midagi , elionis 3 korral saja sees (neist 2-l korral 40 sees) arvan et mõtetu on tekitada endale väikse kilometraazi pärast mingit lisa komleksi ja juba enne võistlust alla anda . kuplialusest võib mingil hetkel päris palju sõltuda. samas myts maha kilomeetrikogujate ees.
Muidugi on mõttetu, lausa imestama panev on see , et suht tagasihoidliku kilomeetraazhiga on võimalik niimoodi sõita. Mina sõidan ja sõidan ning tulemused MTB-s kõvasti sitemadarvan et mõtetu on tekitada endale väikse kilometraazi pärast mingit lisa komleksi ja juba enne võistlust alla anda .
No Pain No Gain
Täna sai 4000km täis - sellest 530km võistlusi. Parem hilja kui mitte midagi. :)
Kilomeetrid on kogutud siis baigiga ja laia kummiga.
Sõidutunde on see aasta 185. Treeningtunde kokku 240.
Kulunud kilokaloreid näitab märtsis ostetud polar 130 000.
Kirjapandud tõusumeetreid on 22 000m.
Kilomeetrid on kogutud siis baigiga ja laia kummiga.
Sõidutunde on see aasta 185. Treeningtunde kokku 240.
Kulunud kilokaloreid näitab märtsis ostetud polar 130 000.
Kirjapandud tõusumeetreid on 22 000m.
Viimati muutis Kirsa, 18. 08. 2004. 23:50, muudetud 1 kord.
Nääää, mul tänu haigustele täna täpselt 2251 km. Ah jaa, see on mul alles esimene aasta rattaga trenni teha, alustasin mai alguse poole.
Siit siis tulebki küsimus, arvestades ka haigusi ja seda, et sõidan esimest aastat, kas on neid kilomeetreid vääga, vääga vähe Järgmisel aastal sõidan muidugi kindlalt palju rohkem. Plaanitud oli ka selleks aastaks rohkem.
Kuid tuleb haiguste tõttu vahele jäänud kilomeetreid vist talvel sõitmisega kompenseerida.
Siit siis tulebki küsimus, arvestades ka haigusi ja seda, et sõidan esimest aastat, kas on neid kilomeetreid vääga, vääga vähe Järgmisel aastal sõidan muidugi kindlalt palju rohkem. Plaanitud oli ka selleks aastaks rohkem.
Kuid tuleb haiguste tõttu vahele jäänud kilomeetreid vist talvel sõitmisega kompenseerida.
-
- Rattur
eelmin suvi oli mingi 1500 km. kuid siis tegin niisama omalõbuks. ei ühtki võistlust. arst soovitas ka sõita hästi palju sest põlved katki. läheb paremaks küll.
see aasta võtan asja palju tõsisemalt ja võtsin osa ka esimesest rattavõistlusest. otepää elionist ja tuli 440 koht. ise jumala rahul.
nüüd käib kõva ettevalmistumine tartu maratoniks.
praegu pekas mingi 2000 km küll koos olema kui mitte rohkem.
see aasta võtan asja palju tõsisemalt ja võtsin osa ka esimesest rattavõistlusest. otepää elionist ja tuli 440 koht. ise jumala rahul.
nüüd käib kõva ettevalmistumine tartu maratoniks.
praegu pekas mingi 2000 km küll koos olema kui mitte rohkem.
-
- Rattur
On umbes-täpselt 5000. Täiesti optimaalne kilometraaz tervisesportlase kohta. Kõik need 5000 naudinguga. Rohkem poleks ka aega ja tahtmist olnud.
Julgen arvata, et 5000-6000 kanti jääb ka enam-vähem parim efektiivsuse näitaja. Ehk parimad võimalikud "tulemused" minimaalse kilometraaziga. Ehk kui tahta kohti parandada, siis peaks ikka väga palju rohkem väntama ning teistpidi kui vändata vähem, siis "tulemused" on oluliselt kehvemad. Tulemused on jutumärkides seetõttu, et mis kuramuse tulemustest me siinkohal räägime . Peaasi on hea enesetunne.
Julgen arvata, et 5000-6000 kanti jääb ka enam-vähem parim efektiivsuse näitaja. Ehk parimad võimalikud "tulemused" minimaalse kilometraaziga. Ehk kui tahta kohti parandada, siis peaks ikka väga palju rohkem väntama ning teistpidi kui vändata vähem, siis "tulemused" on oluliselt kehvemad. Tulemused on jutumärkides seetõttu, et mis kuramuse tulemustest me siinkohal räägime . Peaasi on hea enesetunne.
-
- Rattur