Vargused garaazidest

Siia kõik teated ja info varastatud ratastest
Vasta
Kasutaja avatar
erikr
Admin

Vargused garaazidest

Postitus Postitas erikr » 01. 10. 2004. 09:25

Ei taha küll kannatadasaanute haavu lahti rebima hakata kuid paljudel juhtudel on ka kirjas olnud, et ratas varastati garaazist. ühel juhul oli ka kirjas, et lahtisest. Mis on siis üldine trend - kas need on olnud juhtumid kus pererahva kodus olles on ratas läinud lahtisest garaazist või on öösel või tühja maja puhul murtud lahti garaaziuks?

palun mitte postitada sõnumeid mis esitatud küsimusele ei vasta, näiteks, et hoian oma rattaid toas.
mis väljakutse? kiirabil ja politseil on väljakutse, minul on töö...
velo.clubbers.ee velo clubbers

Kasutaja avatar
alar
Rattur

Re: Vargused garaazidest

Postitus Postitas alar » 01. 10. 2004. 13:56

erikr kirjutas:Ei taha küll kannatadasaanute haavu lahti rebima hakata kuid paljudel juhtudel on ka kirjas olnud, et ratas varastati garaazist. ühel juhul oli ka kirjas, et lahtisest. Mis on siis üldine trend - kas need on olnud juhtumid kus pererahva kodus olles on ratas läinud lahtisest garaazist või on öösel või tühja maja puhul murtud lahti garaaziuks?

palun mitte postitada sõnumeid mis esitatud küsimusele ei vasta, näiteks, et hoian oma rattaid toas.
Mul läks nii, et inimesed magasid teisel korrusel tubades ja muu maja oli signa all. Varas toimetas mingit imemoodi (kuid talle vägagi tuttaval viislil ilmselt) lahti puldiga lahtikäiva garaazi ukse, ning viis 5 sekundi jooksul ära ühe ratta (ilmselt). Ja kuna signa pärast maha võtmist ja peale panemist rohkem ei karjunud, siis keegi sellele tähelepanu ei pööranud, kuid hommiku poole tulid ja viisid ka teise ratta minema. (Või siis oli 2 varast ning viidi mõlemad korraga minema ja miski muu ajas signa veel hommiku poole tööle). Igatahes hommikul oli garaazi uks poolenisti lahti.

Kasutaja avatar
taivos
Rattur

Postitus Postitas taivos » 01. 10. 2004. 14:12

Meil läks üks ratas kaduma valve all (majaga ühenduses) olevast kuurist.

Hommikul kella 4 paiku (kui ise ülemisel korrusel magasime ja kogu ülejäänud maja ning kuur oli valve all) lõhkusid vargad kuuri ukseluku. Ukse avamise peale signalisatsioon käivitus, nad rabasid uksele lähemaloleva ratta kaasa ja jooksid/sõitsid minema. Kusjuures kuuri uks pandi enese järel ilusti kinni nii, et läbi akna vaadates ei saanud sugugi aru et keegi oleks seal sees käinud. Kuna signa näitas, et häire sai alguse kuurist siis läksin asja lähemalt vaatama.

Siit kaks õppetundi:
- ka kuuris/garaazhis peavad rattad (ja muu väärtuslik kama) olema raskesti kättesaadav (= lukustatud).
- millegipärast käisid meie ridaelamus vargad ainult (otsustasid alustada sellest?) minu kuuris (kuigi mitte kõigil pole signalisatsiooni) - ise arvan, et 'reetjateks' olid auto katusel olnud rattaraamid - teistel neid ei olnud.

Kasutaja avatar
tampico
Rattur

Postitus Postitas tampico » 07. 10. 2004. 15:58

Minu õnnetud näited:
viewtopic.php?t=4237

reimers66
Rattur

Postitus Postitas reimers66 » 18. 04. 2005. 14:56

tampico kirjutas:Minu õnnetud näited:
viewtopic.php?t=4237
see võib ikka päris närvi ajada kui sedasi 2 korda järjest vargil käiakse! Samas ma arvan ka et pätid alguses hoiavad silma peal et kas tasub varastama minna jne
BIANCHI ASSET 3000SL
album_personal.php?user_id=496
Tel. 5170557

Vasta

Mine “Varastatud rattad”