Miski viga on küljes
Miski viga on küljes
Foorumil on miski viga, andmebaasiga, sest täna juba 2 korda saanud vea, et critical server error: Could not connect database!
See viga kestab mingi 3-5 minutit, siis on kõik jälle normaalne, mis võib viga olla?
See viga kestab mingi 3-5 minutit, siis on kõik jälle normaalne, mis võib viga olla?
tõepoolest, mingi kamm on.
Külalisi on juba mitmendat päeva 0. Ei tahaks uskuda, et foorum sedavõrd ebapopulaarseks on muutunud.
Teine asi - eile registreeris end kasutajaks üle 20 tegelase. Võibolla on see minu foobia, kuid äkki keegi registreeris 20 pseudokausutajat, et ühe jabura küsitluse tulemust mõjutada
Külalisi on juba mitmendat päeva 0. Ei tahaks uskuda, et foorum sedavõrd ebapopulaarseks on muutunud.
Teine asi - eile registreeris end kasutajaks üle 20 tegelase. Võibolla on see minu foobia, kuid äkki keegi registreeris 20 pseudokausutajat, et ühe jabura küsitluse tulemust mõjutada
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!
Tegin privast koopia:Andrus K kirjutas: Teine asi - eile registreeris end kasutajaks üle 20 tegelase. Võibolla on see minu foobia, kuid äkki keegi registreeris 20 pseudokausutajat, et ühe jabura küsitluse tulemust mõjutada
Kellelt: Antti
Kellele: mart
Postitatud: 01. 07. 2004. 14:27
Pealkiri: Re: 1 juuli - 20 uut liiget
Tjah, paistab tõesti, et keegi harjutas regamist. Täiendasin regamislehe eestikeelset varianti natuke - ehk hoiab tulevikus see boldis tekst mõne sellise juhtumi ära.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
seda, et 0 külalist on, aga tegelikult on siiski ikkagi kasutaja lehti sirvimas, olen juba ammu täheldanud ...mart kirjutas:Täna on miski eriline päev, alt äärest loen pidevalt, et on 0 külalist
Kasutajate arv kõigub, kuid külalisi pole.
Kokku 12 kasutajat online :: 10 registreerunud kasutajat, 2 varjatud kasutaja ja 0 külalist
Eilne regamisjama oli ilmselt kellegi poolt tekitatud, kes lootis suvalise e-mailiga ennast kirja panna aga noh ... ega see tal eriti ei õnnestunud, sest e-mailile tuleb regamise lõpetamiseks vajalik info. Küll need aktiveerimata kasutajad kunagi kinga ka saavad aga seda siiski mingi viivitusega (kunagi ei saa välistada ju, et tõesti eksisteerivad e-mailid oops@hotmail.com või jamake@hot.ee )
Külaliste kohta oskan arvata ainult seda, et kas on serveri/php confis miskit muudetud või ...
Külaliste kohta oskan arvata ainult seda, et kas on serveri/php confis miskit muudetud või ...
velo.clubbers.ee
Ritchey WCS QRS vektor
Ritchey WCS QRS vektor
miski viga on küljes: tegin Off-season ja crosstraining foorumisse uue teema, kuid see ei ole top10 teema seas miskipärast. Või on Off-season teemad adminni meelest kuidagi alaväärtuslikud ja teemadegrupi teemad ei pääsegi enam top10-sse ?
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!
mitme jumala teenritel ironiseerida ka ikka ei maksa, ega adminnil pruugi ka alati kõik meeles olla mis kõik eri menüüdes teha tuleb. läheb lihtsalt keset kiiret tööpäeva meelest.Andrus K kirjutas:miski viga on küljes: tegin Off-season ja crosstraining foorumisse uue teema, kuid see ei ole top10 teema seas miskipärast. Või on Off-season teemad adminni meelest kuidagi alaväärtuslikud ja teemadegrupi teemad ei pääsegi enam top10-sse ?
edit: lisaks mingi tehniline probla mis ei lase seda teha.
Viimati muutis erikr, 06. 10. 2004. 13:59, muudetud 1 kord.
Juriidiliselt korrektne oleks see küll, vähemalt kuni 17. oktoobriniAndrus K kirjutas:miski viga on küljes: tegin Off-season ja crosstraining foorumisse uue teema, kuid see ei ole top10 teema seas miskipärast. Või on Off-season teemad adminni meelest kuidagi alaväärtuslikud ja teemadegrupi teemad ei pääsegi enam top10-sse ?
Siis alles lõppeb ametlik rattahooaeg ja algab off-season õlle jms-ga
Miski viga külges: teatud tunnid ööpäevas on see foorum kättesaamatu (Could not find adres... vms)
Pole veel statistikat teinud, et millal täpselt, praegu tabasin selle aja kuskil 10-11 paiku hommikul, tavaliselt olen seda nähtust täheldanud pärastlõunal.
Milles asi?
Pole veel statistikat teinud, et millal täpselt, praegu tabasin selle aja kuskil 10-11 paiku hommikul, tavaliselt olen seda nähtust täheldanud pärastlõunal.
Milles asi?
mustal taustal helendab must vari
pole kordagi täheldanud.Soobel kirjutas:Miski viga külges: teatud tunnid ööpäevas on see foorum kättesaamatu (Could not find adres... vms)
Milles asi?
kas sul muu net samal ajal on normaalselt käitunud?
foorum jookseb elioni veebimajutuses.