SPECIALIZED???
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
SPECIALIZED???
Viimane jutt V+ müüjatega oli nii, et Specialized 2005 ratastele ja raamidele tellimust ei esitatagi.
Varustusest, varuosadest ja "külgepoogitud nimega" stufi kohta ei osanud esimese ehmatusega midagi küsida.
Asjaajamine (garantiiasjade lahendamine?) USA kaudu olevat tülikas ja problemaatiline.
Tahaks loota , et siinöeldu on ennatlik, desinformeeriv ega tugine viidetel algallikatele.
Varustusest, varuosadest ja "külgepoogitud nimega" stufi kohta ei osanud esimese ehmatusega midagi küsida.
Asjaajamine (garantiiasjade lahendamine?) USA kaudu olevat tülikas ja problemaatiline.
Tahaks loota , et siinöeldu on ennatlik, desinformeeriv ega tugine viidetel algallikatele.
Re: SPECIALIZED???
Kahju küll, aga see ei tulnud enam uudisena. Jah, asjalood võivad nii olla küll. Ju on Merida ikka nii palju eesti turgu investeerinud (paindlikkus jms peale raha samuti), et eestis lihtsalt ei leidu piisavalt maksujõulist ja teadlikku elanikkonda, kes oleks nõus maksma tõelise baigi brändi eest.Kuldar kirjutas:Viimane jutt V+ müüjatega oli nii, et Specialized 2005 ratastele ja raamidele tellimust ei esitatagi.
Re: SPECIALIZED???
Samas fillari-lehe keskustelus on väga palju kiitvat ja asjalikku tagasisidet nendelt, kes on omale enduro-spessu just v+ -st ostnud, Soomes ju ametlikku diilerit ei ole.Alvaro kirjutas: eestis lihtsalt ei leidu piisavalt maksujõulist ja teadlikku elanikkonda, kes oleks nõus maksma tõelise baigi brändi eest.
Tõsi küll, varuosade müük on vist see magusam osa, aga seda rida on neil (soomlastel) lihtsam neti kaudu ajada.
Mõtled S-Works M5 HT e. hardtail baigile? (s-works on ka mnt.seeria)fuzzz kirjutas:a äkki siis oskab keegi öelda kuskohast võiks saada s-worksi raami (17") ????
kõik viited teretulnud
17" hõbedane 2003. oli Ebays 650 usd (s.h. Thomsoni pop kõver sadulapost)
Nagu Ruve märkis, on mõnedes netipoodides saada neid (17") normaalse hinnaga 8600....10000 eeki + toimetus , aga 19" raamidel (kui kõige minevatel) hoitakse hind paigas s.o. 1000 euri.
Sorri, mitte Ruve aga Tarmo ütles seda "Specialized 2005." teemas
Viimati muutis Kuldar, 08. 10. 2004. 21:09, muudetud 1 kord.
pääle selle on veel ka s-works enduro ja s-works epic (rääkimata sellest, et MNT'l on kolm erinevat s-works raami ja 2005 mudelite seas on juba ka Stumpjumper FSR 120 s-works'ina kirjas) ...Kuldar kirjutas:Mõtled S-Works M5 HT e. hardtail baigile? (s-works on ka mnt.seeria)fuzzz kirjutas:a äkki siis oskab keegi öelda kuskohast võiks saada s-worksi raami (17") ????
kõik viited teretulnud
Nagu Ruve märkis, on mõnedes netipoodides saada neid (17") normaalse hinnaga 8600....10000 eeki + toimetus , aga 19" raamidel (kui kõige minevatel) hoitakse hind paigas s.o. 1000 euri.
niiet jah, mis raam täpsemalt
just seda sama S-Works M5 HT...tänan uurime asja ebayst...Kuldar kirjutas:Mõtled S-Works M5 HT e. hardtail baigile? (s-works on ka mnt.seeria)fuzzz kirjutas:a äkki siis oskab keegi öelda kuskohast võiks saada s-worksi raami (17") ????
kõik viited teretulnud
Pedaalin nagu jaksan...
Krt, näpuka tõttu läks ruve eelmine sõnum kaduma, kus ta arvas, et mulle sobib ikka 17" raam...UrmasL kirjutas:Ma ilastasin ka mingi aeg tagasi seda M5 HT raami. Mulle meeldib punane. Selline, millistega Hallopid sõidavad. Oleks norm pakkumist 19" raamile, siis vist kaua ei mõtleks......
Peab proovima. Vbla tõesti on 17" paras. Praegune Classic on 18", kuid ma ei tea mis loogika järgi mõõdetud. Igatahes on paraja suurusega.
pole ullu, tegijail juhtubUrmasL kirjutas:Krt, näpuka tõttu läks ruve eelmine sõnum kaduma, kus ta arvas, et mulle sobib ikka 17" raam...UrmasL kirjutas:Ma ilastasin ka mingi aeg tagasi seda M5 HT raami. Mulle meeldib punane. Selline, millistega Hallopid sõidavad. Oleks norm pakkumist 19" raamile, siis vist kaua ei mõtleks......
Peab proovima. Vbla tõesti on 17" paras. Praegune Classic on 18", kuid ma ei tea mis loogika järgi mõõdetud. Igatahes on paraja suurusega.
vaatasin selle raami geomeetriat natuke ja mina võtaks endale küll 17". ja nagu teame oleme ühte kasvu. samas mõnele meeldib suurem, teisele väiksem raam. väiksemaga metsas nikerdada mugavam. eriti eelistaks mäkke ronides veidi lühemat raami kui praegune on.