Ehavere sügiskross
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Ehavere sügiskross
Suhtlesin korraldajaga ning sain teada et Ehaveres on Harrastajate ja Seenioride klassid olemas.
Rada on muidu sama, mis eelmine aasta, aga üks "rosin" on juures. :)
Rada on muidu sama, mis eelmine aasta, aga üks "rosin" on juures. :)
Jaa raske aga mõnus.
See "rosin" seal taga eliidirajal oli mõneti mõttetu, aga tegigi raja raskemaks, muidu oleks see 3 ringi rutem otsa saanud.
2 korda õnnestus nendel eliidiosa järskudel laskumistel kukkuda ka. Muidu väga ilusti pea ees ülepea nagu tihemetsa videodel nähagi võib, aga teine kord kiivriga vastu maad nii, et siiani pea kõliseb. :)
Palgist sai kenasti üle, aga hammakas käis iga ring vastu.
Hetkel on peale 2 päevast sügiskrossidel tiirutamist nii kapsas olla, et rohkem ei jaksagi pajatada.
See "rosin" seal taga eliidirajal oli mõneti mõttetu, aga tegigi raja raskemaks, muidu oleks see 3 ringi rutem otsa saanud.
2 korda õnnestus nendel eliidiosa järskudel laskumistel kukkuda ka. Muidu väga ilusti pea ees ülepea nagu tihemetsa videodel nähagi võib, aga teine kord kiivriga vastu maad nii, et siiani pea kõliseb. :)
Palgist sai kenasti üle, aga hammakas käis iga ring vastu.
Hetkel on peale 2 päevast sügiskrossidel tiirutamist nii kapsas olla, et rohkem ei jaksagi pajatada.
rada oli raske, aga samas ilm oli hea ja loodus ilus. kahju küll et ainult kaks ringi sõita lasti - viimase künka otsas said esimesed harrastajad mu kätte...
hea õppetund - tee enne veits trenni kui metsa rassima lähed
minu jaoks oli eriti karm see jõeäärne mets - 10 cm laiusel rajal ju pea võimatu püsida... nii olingi sunnitud tasasel maal sadakond meetrit jooksma ratas käekõrval. ja laskudes pea ees mingi juurika otsa, nojahh.
hea õppetund - tee enne veits trenni kui metsa rassima lähed
minu jaoks oli eriti karm see jõeäärne mets - 10 cm laiusel rajal ju pea võimatu püsida... nii olingi sunnitud tasasel maal sadakond meetrit jooksma ratas käekõrval. ja laskudes pea ees mingi juurika otsa, nojahh.