Millal tellida, millal on hilja tellida?

Rattapoed Eestis ja planeedil Maa. Kust osta, kuidas osta. Ja mida neist üldse arvata.
Vasta
Kasutaja avatar
Gunnar
Rattur

Millal tellida, millal on hilja tellida?

Postitus Postitas Gunnar » 18. 10. 2004. 08:20

Tellimine saksast, täpsemalt actionspordist

Et kas keegi on jälgind näiteks või eelmine talv, et mis ajal on otstarbekas järgmiseks hooajaks kaupa tellida. Plaan teha suurem tellimus, aga veel ootan, et järska läheb odavamaks.. ja seni ikka on läinud (nt XT2004 käpad), aga jooksudele veel hinnasula pole.
Kuidas trend on, millal suremad sulad lõppevad ja järgmise hooaja kaup tuleb?

Kuna kevad veel kaugel, siis otseselt kiiret ju mul veel tellimusega pole, kui ma ootamisega võidan midagi.

Olts
Rattur

Re: Millal tellida, millal on hilja tellida?

Postitus Postitas Olts » 18. 10. 2004. 09:16

Gunnar kirjutas:Tellimine saksast, täpsemalt actionspordist

Et kas keegi on jälgind näiteks või eelmine talv, et mis ajal on otstarbekas järgmiseks hooajaks kaupa tellida. Plaan teha suurem tellimus, aga veel ootan, et järska läheb odavamaks.. ja seni ikka on läinud (nt XT2004 käpad), aga jooksudele veel hinnasula pole.
Kuidas trend on, millal suremad sulad lõppevad ja järgmise hooaja kaup tuleb?

Kuna kevad veel kaugel, siis otseselt kiiret ju mul veel tellimusega pole, kui ma ootamisega võidan midagi.
Mul sama mure
see rattasõit on viinud kõik mu finantsid ja .....

Kirsa
Rattur

Postitus Postitas Kirsa » 18. 10. 2004. 09:33

Actionsport on pood kus on tegelikult vähe allahindlusi. Amortidel on vahel magusad hinnad, aga üldiselt on nö "mahajoonitud" hindadega kaupa vähe - ka talvel.
Seal on lihtsalt odavad hinnad - näiteks jooksudel ja täpselt sama odav hind on mõnel jooksupaaril juba pea 1,5 aastat.

Aga mul on kogemus http://www.supergo.com-iga, kui hakkasin veebruari lõpus tellima ja 1.märts tõsteti mürts kõik hinnad üles tagasi - hooaeg hakkas. :) Umbes sedaaegu võib arvata lõpevad ka saksa poodide soodukad.

Muidugi kui tahad tellida odavat 2004a kraami, siis veebruariks võivad 2004 asjad juba otsa saada ning 2005 kraam olla ainult saadaval.

Et kuskil detsember/jaanuar võiks siis olla parim aeg tellimiseks, aga kui sa pead silmas actioni 119 euroseid XT 2004 crankseti, siis telli kohe ära. Odavamalt seda asja enam kuskilt ei saa, pigem saab hoopis otsa.
Viimati muutis Kirsa, 18. 10. 2004. 11:20, muudetud 1 kord.

Kasutaja avatar
Gunnar
Rattur

Postitus Postitas Gunnar » 18. 10. 2004. 10:16

Kirsa kirjutas:
Muidugi kui tahad tellida odavat 2004a kraami, siis veebruariks võivad 2004 asjad juba otsa saada ning 2005 kraam olla ainult saadaval.

Et kuskil detsember/jaanuar võiks siis olla parim aeg tellimiseks, aga kui sa pead silmas actioni 119 euroseid XT 2004 crankseti, siis telli kohe ära. Odavamalt seda asja enam kuskilt ei saa, pigem saab hoopis otsa.
Neidsamu ja ega actionis on tõesti vist kõige odavam üldine hinnatase. Risk ilma jääda on vist reaalne tõesti, kuigi teoreetiliselt neil ju mingit suurt enda ladu pole, et suhtlevad hulgiladudega.

Vasta

Mine “Rattapoed”