Kas peale minu ja Grisha käis keegi veel?
Ise olin sellisel üritusel esimest korda. Arvasin, et märjad jalad viivad kogu mõnu juba esimese tunniga, aga üllatus-üllatus - külm jalgadel ei hakanud, ehkki jalad pidevalt lirtsusid. 1300 kroonise 2 aastat vana Salomoni madala matkasaapa + noname frotee soki kohta hea tulemus.
Kuna eesmärk oli asja matkana võtta, siis sai lihtsalt nii kiiresti kõnnitud, kui palju maastik seda lubas. Aga pärast 5-dat tundi oli juba kole - reie lihased ja põlved lõid TULD välja ning olid ikka kanged mis kanged. Kas võis asi olla ka selles, et jooki sai liiga vähe tarbitud - kahepeale veidi üle liitri tavalist vett ja mõned lonksud rummi(grupijuhist hambaarst tegi kõik energijoogid maha ). Võrreldes rattasõiduga janu ja higi ei tekkinud ja joodud sai niisama võileibade kõrvale.
Kokkuvõttes jäin VÄGA rahule ja soovitan teistelegi, eeldusel, et vähemalt 1 orienteerumis kogemustega liige grupis on - siis on eksimised minimaalsed.
Võsu rogain 09.10.2004
Foorumi reeglid
ÜKE ühitsreeningute jaoks on oma foorum viewforum.php?f=192
ÜKE ühitsreeningute jaoks on oma foorum viewforum.php?f=192
Võsu rogain 09.10.2004
Segasaun on siis, kui on puu- ja elektriküte.
Osalesin koos harlesega juba teist aastat. Minuarust väga lahe üritus. Kuna alates augusti lõpust on järjest igasugu karmidel üritustel osaletud, siis sai eesmärgiks võetud fini?eerida parema enesetundega kui eelmisel aastal . Ja see sai ka igati täidetud. Kas ka läbitud maad rohkem tuli, seda pole veel jõudnud analüüsida. Punkte kogusime igaljuhul rohkem. Seal kus rada lubas, seal lasime kerget sörki. Päris võsavahel käisime. Ajaliselt umbes poolel maal olime parasjagu joogipunktis (oli vist 38 ), seal tegime ca 15 minutise lõunapausi. Grisha tiimi kohtasime ka kusagil rajal.
Varustuse suhtes oli eelmisest aastast kogemus. Selga õiged riidekihid, jalga vesi sisse-vesi välja tüüpi jalanõu. Ehk siis oli teada, et kuiva jalaga ei pääse. Vana jooksutoss+trekkingu sokk toimis väga hästi. Lirtsumine kadus suht kohe pärast vee läbimist
Joogiks oli ca 2 l vett seljakotis millele olin lisanud õige veidike maltodextriini, söögiks võileib ja paar energiabatooni. Lõpupoole läks üks geel ka käiku.
Egas midagi, järgmisel aastal jälle metsa
Varustuse suhtes oli eelmisest aastast kogemus. Selga õiged riidekihid, jalga vesi sisse-vesi välja tüüpi jalanõu. Ehk siis oli teada, et kuiva jalaga ei pääse. Vana jooksutoss+trekkingu sokk toimis väga hästi. Lirtsumine kadus suht kohe pärast vee läbimist
Joogiks oli ca 2 l vett seljakotis millele olin lisanud õige veidike maltodextriini, söögiks võileib ja paar energiabatooni. Lõpupoole läks üks geel ka käiku.
Egas midagi, järgmisel aastal jälle metsa
Oddo