to AndreK - ma juba nädal aega ootan pikisilmi sinult lubatud heietust. Võta ennast kokku ja kriba miskit foorumisse. pliiz! Muidu siin nii igav. Loodan väga, et siin rattafoorumis tekiks miskine sarnane vabateemaline õhkkond nagu kloaagis, dragonis ja delfi naistekas. Endal kah sahtlisse kirjutatud mitmeid rattateemalisi joigusid (lemmik on*Kass kes kuses ratta peale*), luuletusi (lemmik on*Must ratas on meie toas*), novelle (lemmik on*Rattur Ruudi tegi autoga kõmm*), lühiooperid (lemmik*Viies lüli ratta ketis') ja veel palju muud. Tahaks need kõik siinolijatele üles riputada.tarmo kirjutas:Minu arust on tunnel suurepärane teema mida arutada. Niisama mingil teemal muliseda ja vaadata mida teised arvavad on päris lõbus. või räägime 24h kuidas kellegi xtr käigukas vahetabAndreK kirjutas: ... Mis teema see on üldse Autor võiks osa võtta põhikooli ulmejuttude konkursist. Vastasel juhul alustan teemat: Suurepärane idee -köögikombain jalgratas-munavahustaja.
Nii et andke tuld, laskem fantaasial lennata
to Tarmo - olen sinu ideest vaimustuses. Kas poleks õigem, kui need igav tehnilised teemad üldse ää kaotada. Et kui keegi tunneb mingi tehnilise värgi vastu huvi, siis saadab priva ErikR-ule. Kui too ei oska vastata, siis edastab küsimuse järgnevale liitunule st winnie pooh1-le, kui too ei oska vastata, edastab järgnevale st Hermione-le jne. Siis ei risustuks foorum teemadega jupid, rattad, varustus, võistluste kommentaarid, üheskoos sõitma, söök ja jook jne. Üldvaadatavaks võiks jääda vaid mõtted mis pähe tulevad ja ost-müük. Pildialbum on kah haigutama ajavalt igav, vaid rattad ja jupid. Tegelt tahaks seal näha pilte pidudest, paljastest pepudest, ärajoodud viinadest ja lõustadest st miskit sarnast nagu rate-s.