![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
timbu-limbut oled lugenud? seal oli plekknukk mis tegi kõike tagur- ja äraspidi. ütles, et ta nimi on trebla. lõpus kui ta kuskil käpla pani siis kukkus tast üks hammakas välja ja kui puunukk pimpelsang oli hammaka tagasi pannud siis tegi ta kõike õigesti ja ta nimi oli hoopis albert. mängusajavabriku praaktoode ....veloman32 kirjutas:talvekuulutajadA millest trebla??Mingi sõnaühend?
Aga võibolla treenib täie auruga HE talvemaratoniks?! Ja samas need pühapäevased trennid lähevad kah ju suht kangutamiseks alati, vist.tarmo kirjutas:käisime täna trummis jooksmas ja nägime treblat![]()
![]()
![]()
![]()
mees tuli korraliku tempoga trummi ülemiselt suusaringil 2 korda vastu. mulle meeldib ka talvel pühapäeviti sõita, lumes sõit on omaette kaif, aga nädala sees mööda suusarada 2 km ringil kangutada, ei saa aru selle asja mõttest praegusel aastajal
võib-olla valmistutakse cyclo crossiks? kesk-euroopas ju hooaeg pooleli ja MM-gi jaanuaris tulekul
ei lähe. see on mingi laialtlevinud legend. aetakse mingit umbluud, et eec-i 50 seas olevad mehed on kohal, kole andmine tulebMarti kirjutas:Ja samas need pühapäevased trennid lähevad kah ju suht kangutamiseks alati, vist.
Kas sa pärast/enne tööd supermarketist, keemilisest puhastusest, lillepoest, PÖFFI ajal Plazast jne läbi sõitma ei peaSoobel kirjutas:Mis siin m?tiskleda?
Miks mina 12kuud aastas rattaga tööl käin?
1.Transpordiliigi hinnaeelis: peaaegu l?pmatus, vaid kummi ja keti?li kulu mitmesajakrooniste kuupiletite, bensuarvete ja kindlustuste vastu,
2.Kiirus. ühistransport saab iga kell kotti, samuti ka autod tipptunni ajal, eriti kui arvestada juurde ka hommikune mootorisoendus ja hilisem parkimiskoha otsimine.
Ilma vastu aitab ?ige riietus... Talv on isegi sügisest parem, kuna lumi ei tee märjaks.
Uskuge mind, elu on ilus ja mõnus ka supermarketita, keemilise puhastuseta ja PÖFFita. Kui naisele on vaja lilled viia, siis viib need mees talle isegi siis, kui ainult kätel kõndida saabLauriA kirjutas:Kas sa pärast/enne tööd supermarketist, keemilisest puhastusest, lillepoest, PÖFFI ajal Plazast jne läbi sõitma ei peas.t keegi teine (abikaasa/ema-isa vms) teeb sellise töö su eest ära?
Rattaga on tööl kahtlemata hea käia, aga ei kujutaks ette, kuidas terve ostukäru täis toidukraami omale selga toppida. Ning samal ajal hoida ühes käes kuidagi lillekimpu. Sellepärast eelistan ikka tööautot (või ühistransporti, kui autot mõnikord kasutada ei saa). Rong tuleb Hiiult Baltijaama u. 20 minutiga.
Noh, muidugi, mis nii viga, kui ei peal olmemuredega oma pead vaevamaRené kirjutas:Uskuge mind, elu on ilus ja mõnus ka supermarketita, keemilise puhastuseta ja PÖFFita. Kui naisele on vaja lilled viia, siis viib need mees talle isegi siis, kui ainult kätel kõndida saabTubli Soobel!
Ma olen ATX korpus tagapakikal mööda linna kimanud, aga Tallinna teed on nagu nad on ja teist korda enam ei sooviks. Põhiline probleem rattaga liiklemisel on ikkagi ratta järelvalveta jätmine.Kirsa kirjutas:Arvutijuppe, monitore ja arvuteid kahjuks rattaga eriti ei vea. Muidu tarvitaks ka mina ratast igapäevaselt rohkem.
Mul ei ole autot ega igatse seda taga. Mul (meil) pole kombeks toidupoesLauriA kirjutas:Kas sa pärast/enne tööd supermarketist, keemilisest puhastusest, lillepoest, PÖFFI ajal Plazast jne läbi sõitma ei pea :roll: s.t keegi teine (abikaasa/ema-isa vms) teeb sellise töö su eest ära?
Rattaga on tööl kahtlemata hea käia, aga ei kujutaks ette, kuidas terve ostukäru täis toidukraami omale selga toppida. Ning samal ajal hoida ühes käes kuidagi lillekimpu. Sellepärast eelistan ikka tööautot (või ühistransporti, kui autot mõnikord kasutada ei saa). Rong tuleb Hiiult Baltijaama u. 20 minutiga.
jäljepoiste brigaad, tegutsevad TallinnaskiSoobel kirjutas:Tore on see, et rattas?it on nii palju populaarsust v?itnud. Aastat 5-7tagasi liikus suvel niipalju rattureid, kui praegu talvel. Siis v?isin talvel vähemkäidavates kohtades jälgedelt lugeda, mitu korda ma tööl olen käinud - viimne kui jutt oli minu mustriga. Tänavu on vaid üks kord ?nnestunud värsket lund esimesena l?hestada, sedagi kl4.30 hommikul. Muidu on alati minu ees s?itnud veel 4-5 ratast.
1. Ära palun laienda ilusat trebla mõistet kõigi talvel jalgrattaga sõitvate persoonide üle. Talverattureid on igatsuguseid. Postiljon ei ole trebla. Poisike, kes tänavanurkadel tagakummi sahistab ja aeg-ajalt külili käib, ei ole trebla. Joogine naabri Jürka teel poodi ei ole trebla. Tööle sõitev kodanik ei ole trebla.Soobel kirjutas:1.
kui rattast kahju, aga treblada vaja,
siis laduge kokku mingi ront, mille välimus ei koti, aga tehnika on töökindel.