Poodi minek --- www.actionsports.de (05.detsember)
Poodi minek --- www.actionsports.de (05.detsember)
http://www.actionsports.de
Lõppeks raha koos, et järgmise aasta stuff ää osta.
Tansa 40? läheb jagamisele.
Lõppeks raha koos, et järgmise aasta stuff ää osta.
Tansa 40? läheb jagamisele.
- vigurivänt
- Rattur
Nii , raffas kindlasti juba ootab kaupa ja tahab rahast lahti saada, aga.. minul pole veel infot, millal kaup teele saadetakse. Esmasp saatsin kirja ja nad ei vastanud :( Minu raha nad ka veel võtnud pole..
Ex ma võin veel saata ja ka helistada kui vaja, aga samas, ex neil vist jõulupaanika sealgi, niiet mõningane viivitus andestatav, kuigi kirjale vastamata jätmine küll mitte.
Ex ma võin veel saata ja ka helistada kui vaja, aga samas, ex neil vist jõulupaanika sealgi, niiet mõningane viivitus andestatav, kuigi kirjale vastamata jätmine küll mitte.
Saksamaa on tore maa ...
Weinachtsferien Nädal enne jõule ja kuni kolmekuningapäevani ei lenda neil linnud ka, rääkimata muudest asjadest. Enamik firmasid on sel ajal lihtsalt kinni.
Kaup kohal! Täpsem info privasse.
Kogu asjaajamine siis kuu aega, päris kaua. Neil, nagu ma aru sain, mingit totaalset jõulupuhkust polnud, aga viivituse põhjust nagu ka teada ei saanud. Pärast kolmandat kirja nad hakkasid end liigutama ja vabandasid ette-taha, et mul nii kaua lasid oodata.
Pakk pandigi neljapäev teele, seega UPS käitles pakki 5 päeva.
Minu tel: 5116115
Kogu asjaajamine siis kuu aega, päris kaua. Neil, nagu ma aru sain, mingit totaalset jõulupuhkust polnud, aga viivituse põhjust nagu ka teada ei saanud. Pärast kolmandat kirja nad hakkasid end liigutama ja vabandasid ette-taha, et mul nii kaua lasid oodata.
Pakk pandigi neljapäev teele, seega UPS käitles pakki 5 päeva.
Minu tel: 5116115