Mõelge midagi muud välja.... igavaks läheb jubatarmo kirjutas:tunneli teema on taas ellu äratatud seekord tallinn - pärnu. peagi näeme esimesi vihaseid postitusi kohalikelt tunnelivastastelt
elagu tunnelid - tuleviku treeningpaigad
Hullumeelne idee - tunnel.
Tallinnast pärnuni on tunnelit vist raske kaevata. Aga ViaBaltica tihedat liiklust saab teisiti ära kasutada. Nimelt haaravad autod enesega kaasa arvestatava ?huvoolu. Päris tuules s?ita on ohtlik, seda teab meist küll igaüks. Sestap tuleb Pärnu maantee ehitada kahekordseks, ülemise korruse p?rand peab olema tihe tuultläbilaskev rest. Et seal siis rattaga s?ites Autode tekitatud ?huvoolust lisahoogu saada. Pealegi saab teise korruse kandekonstruktsioone ära kasutada reklaamide kinnitamiseks, nende vahele v?ib ka kaubanduskeskusi, politseijärelvalvepunkte jms ehitada.
mustal taustal helendab must vari
Kes laupäevast eesti päevalehte lappas, see nägi, et meie tunneliteema on ületanud uudise künnise allakirjutanu oli Soobel ja viiteks oli pandud http://www.velo.clubbers.ee, mis kahjuks (või õnneks ) viitab serveri omaniku kodulehele.
Igal juhul siinsed tunnelivastased - teile on ära tehtud. Ja korralikult.
Igal juhul siinsed tunnelivastased - teile on ära tehtud. Ja korralikult.
Pakun, et ErikR on lolliks läinud ja ajutises meeltesegaduses Soobeli nime all leheneegritele tunneli loo ette söötnud, et VCEE reitingut tõsta.tarmo kirjutas:Kes laupäevast eesti päevalehte lappas, see nägi, et meie tunneliteema on ületanud uudise künnise allakirjutanu oli Soobel ja viiteks oli pandud http://www.velo.clubbers.ee
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Pole välistatud, et selle kähriku järgmine lauslollus üllitatakse meedias http://www.porterracing.ee/ nimel. Ajakirjandusvabaduse viljad. Õigemini vitsad.tarmo kirjutas: Igal juhul siinsed tunnelivastased - teile on ära tehtud. Ja korralikult.
Peaasi, et SL-i vihje pühapäevaste ühissõitude anaalsustest kusagilt läbi ei imbuks!
pakun, et sa peksad segast.mart kirjutas: Pakun, et ErikR on lolliks läinud ja ajutises meeltesegaduses Soobeli nime all leheneegritele tunneli loo ette söötnud, et VCEE reitingut tõsta.
teema oli päris hea hapukurgihooaja välgatus. samas EPL-is see muidugi foorumile head reklaami ei teinud nende hulgas kes ei süvene asjadesse.
Teate, kui keegi ütleb, et "tunnelivastastele" on ära tehtud, siis tahaks küsida millega on ära tehtud?
Mis on nüüd muutunud?
Artikkel Päevalehet Onlines - ülima tõe ja tegelikkuse indikaator?
Soobel - kui oled asja nii kagele viinud, vii asi ka lõpuni.
Kui tunneli projekti selle aasta jooksul paberil pole ja rahastajat leitud ei ole - olete teie "tunnelipooldajad" "kaotanud".(Kasutan sellist sõna kuna osadele tegelastele meeldib siin mingit hirmsat võitlus/võistlus momenti tabada).
Sirkel ja joonlaud kätte ja potsti A0 formaadi peale jooni vedama.
tervitades
realist ja marutunnelivastane
AndreK
Mis on nüüd muutunud?
Kui tunneli projekti selle aasta jooksul paberil pole ja rahastajat leitud ei ole - olete teie "tunnelipooldajad" "kaotanud".(Kasutan sellist sõna kuna osadele tegelastele meeldib siin mingit hirmsat võitlus/võistlus momenti tabada).
tervitades
AndreK
Viimati muutis AndreK, 17. 01. 2005. 09:39, muudetud 1 kord.
Mul kaks väga osavat masinjoonestajat olemas. Kes tindiga käsa määrida ei taha, saatku sõnum privasse, annan nende kontaktid. Aga sponsorid pange ikka enne valmis, korraliku töö eest tahetakse ikka korralikku rulli ka.AndreK kirjutas: Sirkel ja joonlaud kätte ja potsti A0 formaadi peale jooni vedama.
Teatan klubi nimel , et Porter Racing ei oma mingeid seoseid tunneliehituse projekti, Soobeli nimega ega Eesti Päevalehega.Kuldar kirjutas: Pole välistatud, et selle kähriku järgmine lauslollus üllitatakse meedias http://www.porterracing.ee/ nimel.
Ärategijale-sooblile nii palju, et nalja võib teha ja siin peetakse heast naljast väga lugu, aga veloclubbersile viitamine on midagi muud. Kaks eri asja. Kui kellelgi siin midagi üldse vahutama läks, siis ainult selle peale, et EPLis oli viide foorumile.Soobel kirjutas:Ehkki see polnud eesmärk, tundub, et ära tegin hoopis mina. K?igile, kes seda ideed t?siselt v?tsid. Poleks eales uskunud, et selle peale s..t niimoodi vahutama läheb!
Eks teinekord olen oma naljadega tagasihoidlikum.
Seekord läks tsipa nihu see nali.
nalja võib teha ja siin peetakse heast naljast väga lugu, aga veloclubbersile viitamine on midagi muud.
Siis ma ei tea, kelle nali see seal on. Minu nali oli tunnelikaevamine v?i kahekordne kiirtee. Aga kes selle Päevalehte pani - ei tea.
V?i arvatakse, et käin kui Jaan Tatikas, paberirull kaenlas, toimetuste vahet ja räägin Veloclubbersist? No ei! V?in käsi lenksul vanduda, et pole mingit selleteemalist inffi ajalehtedesse saatnud.
Mis mu jalgrattaalased veloclubbresivälised internetipatud siis on?
Korra valimisteajal Spämmis T?nisPalts mulle, saates reklaamiga koos ka internetiaadressi. Mina spämmisin vastu ja soovitasin tal v?imule tulles ehitada jalgrattatee Lillekülast mööda raudteeäärset tühermaad Pärnu mnt viadukti alt ja üle Veerenni tänava siselinna kalmistu vahelt kadriorgu välja. Veel saatsin kommunaalametisse kirja, et nad soolamise l?petaks, kuna talvega roostetasid mul paar roostevaba kodarat läbi. Palts lubas asja volikogus arutada, kommunaalamet saatis pikalt, väites, et nende soolaläga on euronormidega vastavuses.
Aga kui kalmistu vahele rattatee tehakse, siis siin on minu s?na mängus.
Siis ma ei tea, kelle nali see seal on. Minu nali oli tunnelikaevamine v?i kahekordne kiirtee. Aga kes selle Päevalehte pani - ei tea.
V?i arvatakse, et käin kui Jaan Tatikas, paberirull kaenlas, toimetuste vahet ja räägin Veloclubbersist? No ei! V?in käsi lenksul vanduda, et pole mingit selleteemalist inffi ajalehtedesse saatnud.
Mis mu jalgrattaalased veloclubbresivälised internetipatud siis on?
Korra valimisteajal Spämmis T?nisPalts mulle, saates reklaamiga koos ka internetiaadressi. Mina spämmisin vastu ja soovitasin tal v?imule tulles ehitada jalgrattatee Lillekülast mööda raudteeäärset tühermaad Pärnu mnt viadukti alt ja üle Veerenni tänava siselinna kalmistu vahelt kadriorgu välja. Veel saatsin kommunaalametisse kirja, et nad soolamise l?petaks, kuna talvega roostetasid mul paar roostevaba kodarat läbi. Palts lubas asja volikogus arutada, kommunaalamet saatis pikalt, väites, et nende soolaläga on euronormidega vastavuses.
Aga kui kalmistu vahele rattatee tehakse, siis siin on minu s?na mängus.
mustal taustal helendab must vari
AndreK kirjutas:Teate, kui keegi ütleb, et "tunnelivastastele" on ära tehtud, siis tahaks küsida millega on ära tehtud?
Mis on nüüd muutunud?
tervitades
AndreK
ma ei saa aru miks mõned liikmed nii "tunneli mürgised" on? Ideede kui selliste väljakäimine on on ju inimese loomuses, ja minuarust terendatav , et kui da Vinci helikopterit visandama hakkas, naerdi temagi välja ning nt. van Gogh ei müünud ka oma eluajal ühtegi pilti...
Vahest on elu näidanud, et "täna" utoopilisena näiv asi, on "homme" reaalsus.
Ainult jõudu, edumeelsele Soobelile , esines ta siis velo.clubbersi egiidi all või mitte.