Enervit

Mida süüa-juua treeningul ja võistlusel. Kuidas olla nii, et elu ei segaks sporditegemist ja vastupidi.
Vasta
Kasutaja avatar
Kuldar
Trendirattur

Enervit

Postitus Postitas Kuldar » 12. 03. 2005. 20:36

Rademari poodidesse ja NRP-sse ilmub letti Enervit-tootesari: laadimis-ja taastumisjookide pulbrid, geelid, batoonid jms.
Maaletoojaks extranisõltlastele tuttav Nutri Kaubandus.
Hinnatase pidi tulema Maximist krõbedam.
Gravity is a Bitch

Kasutaja avatar
Andrus K
Rattur

Postitus Postitas Andrus K » 14. 03. 2005. 08:32

Tervise ja Ilumessil möödunud nädalavahetusel oli nende box. Üks imelik toode olid tabletid (suured nagu need kihisevad Haas vitamiini omad). Et paned võistluse algul põske selle ja siis hoiad seal. Vaikselt siis imenduvad spets ained sealt makku. Pidi krampe jms ära hoidma. No ma ei tea. Kui ikka anaeroobseks läheb, siis tõmbad selle tableti endale kurku risti kinni või lendab suust välja :lol:
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!

Kasutaja avatar
Rom
Testisõitja

Postitus Postitas Rom » 14. 03. 2005. 09:47

Andrus K kirjutas:......... No ma ei tea. Kui ikka anaeroobseks läheb, siis tõmbad selle tableti endale kurku risti kinni või lendab suust välja :lol:
mul tuli kohe sama mõte.........kohati ei jõua keeltki suus hoida rääkimata siis tableti põses hoidmisest.

seeaasta tundub et on energiaallikate vahetushooaeg.hawaiis on kah
mingid uued tooted.

Kasutaja avatar
tarmo
Testisõitja

Postitus Postitas tarmo » 14. 03. 2005. 10:06

Andrus K kirjutas:Kui ikka anaeroobseks läheb, siis tõmbad selle tableti endale kurku risti kinni või lendab suust välja :lol:
ei juhtu midagi. ma eelmisel aastal tahkos kasutasin tabletti, mitte küll enerviti toodangut. kasutasin lihtsalt huvi pärast, tundus selline uus ja huvitav asi. tomivuse kohta ei oska midagi öelda - tempo oli stabiilne, krampe ei olnud ja kangi ammugi mitte. ei täheldanud ka sellist hetkelist jõu lisandumist või taastumist nagu kisselli või geelide puhul.

Vasta

Mine “Toitumine ja eluviisid”