Aluspesu

Mida pähe-selga-jalga panna.
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kasutaja avatar
tsainik
Rattur

Postitus Postitas tsainik » 14. 12. 2004. 19:20

Lauri89j kirjutas:vanad vene sõjaväe rohelised aluspüksid. Õnneks oli mu vanaisa kroonu ajal ettenägelik ja pani kõik varud kõrvale. :roll:
:
Kõik vene kroonu varud "rehepapiks" ??
Klubile uus pesu :D

Kasutaja avatar
sqber
Rattur

Postitus Postitas sqber » 14. 03. 2005. 13:27

On kellelgi kogemust sellise brändia nagu SPRINT? Karbil ilutsevad Brynje logod - tundub, et sama firma toodang, kuid tegu pole mitte võrkpesuga vaid niiöelda sileda kangaga. Karbil antakse mõista, et parima tulemuse saamiseks peaks see SPRINT käima Brynje võrkpesu peale, kuid kas kärab ka üksi? Tegelen talvisel ajal suusa ja jooksuga (oleneb lumeoludest), vastu kevadet ka rattaga (suvel ainult rattaga, kuid see ei loe eriti :P).

Kasutaja avatar
riho
hobisportlane

Postitus Postitas riho » 14. 03. 2005. 20:28

sqber kirjutas:On kellelgi kogemust sellise brändia nagu SPRINT?
Kasutan ja olen rahul. Soojad, piisavalt venivad, ei vetti nagu T-särk. Samas puudub mul võrdlus võrkpesuga.

rala
Rattur

Postitus Postitas rala » 14. 03. 2005. 22:17

Talv hakkab küll läbi saama, aga ehk kellelgil veel huvitav lugeda...

Sai endalegi Sprint pesu ostetud (polo ja pikad püksid). Siiamaani oskan ka vaid häid sõnu öelda, ei sega miski, jääb ilusti kuivaks, ei hakka ei palav ega külm - tähendab täidab oma ülesanded. Ainuke asi, et lähevad elektrit täis seljast võtmisel, kuid see ju ei sega miskit.
Samas tuleb ka lisada, et puudub võrdlus võrkpesuga ja ka muu nn. sooja pesuga.

Vasta

Mine “Riietus ja jalanõud”