Uus ratas
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Lugesin kuskilt, et olnud mingi erinevate raamide testimine ja Cannondale aluraam olnud teistest aluraamidest parem olnud ja ka CrMo raamidele ära pannud. Seega oleneb ka tootmisest. Kui koha üles leian, siis annan märku - jutt oligi seoses aluraamide vastupidavusega, aga ma ei mäleta, kas lühikese aja mõttes või pikemas perspektiivis.
Mainid vist seda testi:cowrider kirjutas:Lugesin kuskilt, et olnud mingi erinevate raamide testimine ja Cannondale aluraam olnud teistest aluraamidest parem olnud ja ka CrMo raamidele ära pannud. Seega oleneb ka tootmisest. Kui koha üles leian, siis annan märku - jutt oligi seoses aluraamide vastupidavusega, aga ma ei mäleta, kas lühikese aja mõttes või pikemas perspektiivis.
http://www.efbe.de/defbefrm.htm
Terasest on eriti odavad ja rasked rattad
On ka väga kalleid ja häid terasraamiga rattaid. nt teras raamiga Marinid algavad 20 000 .Eestis täitsa saadaval http://marinlolls.com/html/lolls_steel.html
On ka väga kalleid ja häid terasraamiga rattaid. nt teras raamiga Marinid algavad 20 000 .Eestis täitsa saadaval http://marinlolls.com/html/lolls_steel.html
No Pain No Gain
Ma usun et kõiki rattaid mis tehases komplekteeritakse, sobitatakse kui tervikut. Paremal raamil võivad olla madalama klassi jupid, aga mitte vastupidi. Author 4402 raami kohta ei ütle midagi halba. Mulle täiesti piisab. Aga Tiagra vänt on tõesti pehme. Kuid mitte, kui vaadata kelle jaoks see ratas mõeldud on. Võiks ju panna midagi paremat, nt. 105. Aga olen päris kindel et raami elueale see hästi ei mõju. Miski peab ju järgi andma.
Läheb küll natuke teemast välja, aga on keegi kuulnud "raamifirmast" B2 ? Authori raamid olla seal tehtud. 4402 raamitorude mõõdud klapivad täiesti Eastoni torude mõõtudega? Sadulapost on igati identne ELITE-l. kasutatavaga?? Ja Elite kasutab Eastonit. Mis pagana raamid need on? Ja kahvli "lõige" on ka kahtlaselt hea.
Läheb küll natuke teemast välja, aga on keegi kuulnud "raamifirmast" B2 ? Authori raamid olla seal tehtud. 4402 raamitorude mõõdud klapivad täiesti Eastoni torude mõõtudega? Sadulapost on igati identne ELITE-l. kasutatavaga?? Ja Elite kasutab Eastonit. Mis pagana raamid need on? Ja kahvli "lõige" on ka kahtlaselt hea.
raiud täiega mäkke voi finishisirget ja tunned kuidas asi on vedel ja kogu jalgadest tulev mats ei lähe ratta edasiajamiseks vaid osa sumbub raami elastsetesse deformatsioonidesse. kui sa sellist tunnet ei tunne siis pole põhjust muretsemiseks.traceur kirjutas:aga kuidas aru saada, et alumiinium raam on pehme? kuidas seda kindlaks teha?
Saan ma õieti aru, et sellest saab alles siis aru, kui jalalihased on piisavalt head? S.t minusugusel on praktiliselt võimatu aru saada...erikr kirjutas: raiud täiega mäkke voi finishisirget ja tunned kuidas asi on vedel ja kogu jalgadest tulev mats ei lähe ratta edasiajamiseks vaid osa sumbub raami elastsetesse deformatsioonidesse. kui sa sellist tunnet ei tunne siis pole põhjust muretsemiseks.
Segasaun on siis, kui on puu- ja elektriküte.
umbes nii jah.LauriA kirjutas:Saan ma õieti aru, et sellest saab alles siis aru, kui jalalihased on piisavalt head? S.t minusugusel on praktiliselt võimatu aru saada...
kuigi teatud oludes hakkab ka veerevuses vahe sisse tulema. kuigi on raame mis on jäigad kuid ei veere nagu vaja juba uuest peast. go figure.....
see ei näita midagi. seda tunned ainult sõites, mingeid dünamomeetri lugemeid laboritingimustes pole keegi sulle võimeline andma.traceur kirjutas:Selline lugu on, et on ainult raam. Kui ma painutan seda kohta kuhu taguratas käib, kas see näitab midagi? Kas mingit sellist head nippi pole? Oleks vaja teada, mis seisus raam on.