Look 4x4 v.s CrankBrothers eggbeaterid
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Look 4x4 v.s CrankBrothers eggbeaterid
teie kogemused Look 4x4 ja CrankBrothers eggbeater pedaalidega. kavatsen lähemal ajal oma vanad time pedaalid ca 4a vastu pidanud uute vastu vahetada. vastupidavuseks peaks olema umbes 2a.
CB-l on minu jaoks momendil oluliselt parem hind ja mingi hooldus. look on täiesti . juba katsetamise huvist lähtudes juurde ei viitsi time juurde tagasi pöörduda. tänulik kommentaaridele
CB-l on minu jaoks momendil oluliselt parem hind ja mingi hooldus. look on täiesti . juba katsetamise huvist lähtudes juurde ei viitsi time juurde tagasi pöörduda. tänulik kommentaaridele
Re: Look 4x4 v.s CrankBrothers eggbeaterid
kasuta otsingut, look 4x4 kohta peaks leiduma infot. ise olen sõitnud ca 2k km ja pedaalid on nagu uued. ainus mille üle kurdaks, et vedru võiks olla veidi jäigem, time pedaalidel on jäigem.www kirjutas:teie kogemused Look 4x4 ja CrankBrothers eggbeater pedaalidega. kavatsen lähemal ajal oma vanad time pedaalid ca 4a vastu pidanud uute vastu vahetada. vastupidavuseks peaks olema umbes 2a.
Eelmise aasta sügisest LOOK 4x4 kasutanud (ca 1kkm) ja igati rahul. Jalga pole kordagi välja tõmmanud. TIME-ga võrrelda ei oska (pole kasutanud) SPD-ga võrrelda pole mõtet. Jala saab kätte kanda sisse või väljapoole keerates. Sõltuvalt sellest kumbat pidi klotsid tallaalla paned on vajalik kanna keeramise nurk kas suurem või väiksem.
Olen kah sama probleemi ees, et kumba osta. Look on tiba odavam(mingi 80?) ja CrankBrothers mingi 100?. Jutt selles, et kas Look- ile saab kah varulaagreid?
Kuna kinni pigistav aas on jäigas ühenduses allpool oleva aasaga, tekkis küsimus. Kas pedaaliga vastu kivi/kändu sõites tuleb saabas lahti/puruneb alumine aas.?
Äkki on kellelgi kogemusi.
Kuna kinni pigistav aas on jäigas ühenduses allpool oleva aasaga, tekkis küsimus. Kas pedaaliga vastu kivi/kändu sõites tuleb saabas lahti/puruneb alumine aas.?
Äkki on kellelgi kogemusi.
see rattasõit on viinud kõik mu finantsid ja .....
Ma seda mõtlesingi, et kas see ohtlik pole, kui märkad, et jalad polegi pedaalidel.madiz kirjutas:mtb reviewd uskudes peaks need pedaalid alumise otsaga piki maad käies lahti minema ehk saabas tuleb lahtiOlts kirjutas:Kuna kinni pigistav aas on jäigas ühenduses allpool oleva aasaga, tekkis küsimus. Kas pedaaliga vastu kivi/kändu sõites tuleb saabas lahti/puruneb alumine aas.?
see rattasõit on viinud kõik mu finantsid ja .....
See peab ikkagi päris jõhker laks olema, olen ise aasta CB-dega sõitnud ja sarnast asja pole kordagi juhtunud. Talverattal on Timed ja vahe on nagu öö ja päev, aga olen vist ka munavisplitega rohkem harjunud. Nii kui jala pedaalile panen, on king kohe kinni, aga Timedega pean pedaalil õiget kohta otsima. Aga Looki ja CrankBrothersi vahel valida ei oskaks, suhteliselt sarnased ju.madiz kirjutas:mtb reviewd uskudes peaks need pedaalid alumise otsaga piki maad käies lahti minema ehk saabas tuleb lahtiOlts kirjutas:Kuna kinni pigistav aas on jäigas ühenduses allpool oleva aasaga, tekkis küsimus. Kas pedaaliga vastu kivi/kändu sõites tuleb saabas lahti/puruneb alumine aas.?