klotse?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
klotse?
et kevad siis ja tahaks uusi piduriklotse rattale... et tahaks... koolstopi omasid proovida! foorumist on läbi käinud, et siin-seal on ikka müügil olnd, aga ei ole seni leidnud kuskilt. räägiti, et pirita jalgrattakeskuses on/oli aga käisin... tutkit!
äkki keegi teab, kus nemad müügil on? letil lebavad?
äkki keegi teab, kus nemad müügil on? letil lebavad?
võivad olla nii klotsid, kui kummid, aga seiklemine rattapoodides andis tulemuse, et sram enam pidureid / piduriklotse ei tooda ja srami/koolstopi piduriklotsid / kummid on üldiselt otsas!
ajasin küll taga klotse, kuid nüüd võtaks ka häid kumme kui saaks kuskilt, ees on nn cartridge süsteem, kummid seal sees pole kõige paremad.
aga mul on taga tektro 824 klotsid ja olen küll väga rahul, võibolla pole maailma parimad, aga pidurdavad kuivaga ühtlaselt, tugevalt ja ei kiunu ka mitte kunagi. ja märja ilmaga on toimimine veel parem!!! ning seda 50 krooni eest!!
ajasin küll taga klotse, kuid nüüd võtaks ka häid kumme kui saaks kuskilt, ees on nn cartridge süsteem, kummid seal sees pole kõige paremad.
aga mul on taga tektro 824 klotsid ja olen küll väga rahul, võibolla pole maailma parimad, aga pidurdavad kuivaga ühtlaselt, tugevalt ja ei kiunu ka mitte kunagi. ja märja ilmaga on toimimine veel parem!!! ning seda 50 krooni eest!!