Kui palju kellegil praeguseks ajaks juba sõidetud on? 2005
Mul on sellel aastal kokku sõidetud 19837km, sellest lumelauaga 521km, kelguga (vastlad) 3km, uiskudega 5km, saaniga 2km, mäetõstukiga 90km, autoga 7633km, liftiga 12km, 11123 lennuki ja 448 laevaga. Keskmine pulss enamuse ajast alla saja. Homme tuleb kilometraazhile jälle lisa. Eks ma siis annan teada.
---------------------------
Tegelikult kisub teema naljanurga poole.
---------------------------
Tegelikult kisub teema naljanurga poole.
OT:
Riho: kus Eestis selline mägi on, et jõuaks vastlapäeval kelgutada 3km jagu? Väike arvutus: Kuutsemäe pikim nõlv on vist 400m ringis, 3:0,4=7,5 ehk siis 7 korda tuli mäe jalamilt kelguga tippu kõndida. Kui selle tegevusega pulss üle 100 ei lähe, siis on vorm küll hea.
Riho: kus Eestis selline mägi on, et jõuaks vastlapäeval kelgutada 3km jagu? Väike arvutus: Kuutsemäe pikim nõlv on vist 400m ringis, 3:0,4=7,5 ehk siis 7 korda tuli mäe jalamilt kelguga tippu kõndida. Kui selle tegevusega pulss üle 100 ei lähe, siis on vorm küll hea.
Segasaun on siis, kui on puu- ja elektriküte.
Re: Läbisõit
Tahad sa öelda, et sa oled 2 kuud sõitnud. Alustasid siis pooles veebruaris.Põtt33 kirjutas:Suuresti tänu Haanja Rattaklubi aktiivsele treeningtegevusele on kogunenud käesolevaks aastaks kokku 601 km rattasõitu. Ja seda koguni ainult kahe kuuga.
see rattasõit on viinud kõik mu finantsid ja .....
Re: Läbisõit
Kahe kuu = märts ja aprill, veel täpsemalt 6 nädala jooksul st 2005.a 10. nädalast alates. Mis sa ajad pilli lõhki.Olts kirjutas:Tahad sa öelda, et sa oled 2 kuud sõitnud. Alustasid siis pooles veebruaris.
Sa tüüna vändulit, ma koba kübalit...
-
- Rattur
1723km,hakkab tulema
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
0-i mees
Mul veel sel hooajal ratast 0, suuska sai talvel küll lastud usinalt ja viimane kuu ka joostud sörki. Ei tea kas enam Tartu RR-ks jõuabki ennast vormi ajada sest 10 lisakilo võrreldes eelmise aastaga teevad liiga ning rattasõidu alustamisega on nagu piisavalt hiljaks ka jäädud?!
Ausõna luban, et homme panen ratta alla ja hakkan mahtu tegema.
Ausõna luban, et homme panen ratta alla ja hakkan mahtu tegema.
Viimati muutis tarts, 10. 05. 2005. 19:59, muudetud 1 kord.
Re: 0-i mees
Kunagi ei ole hilja!tarts kirjutas:rattasõidu alustamisega on nagu piisavalt hiljaks ka jäädud?!
OT: ise läbisin eelmine aasta TRRi peamiselt jooksumahu pealt,ratast oli maks 500-600km.Aega kulus siis 3.43.tarts kirjutas:Mul veel sel hooajal ratast 0, suuska sai talvel küll lastud usinalt ja viimane kuu ka joostud sörki. Ei tea kas enam Tartu RR-ks jõuabki ennast vormi ajada sest 10 lisakilo võrreldes eelmise aastaga teevad liiga ning rattasõidu alustamisega on nagu piisavalt hiljaks ka jäädud?!
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
Velo Clubbers
Velo Clubbers
See on muidugi lootustandev, aga palju sul enne seda joostud oli? Mul on praeguseks vaid 160 km jooksu tehtud.veloman32 kirjutas:
OT: ise läbisin eelmine aasta TRRi peamiselt jooksumahu pealt,ratast oli maks 500-600km.Aega kulus siis 3.43.
- raalifriik
- Rattur
1500-1600 km ja põhiliselt MTB-ga Tallinna asfaldil sõites, alates aprillist-maist kuni siiani praktiliselt iga päev(va puhkus ja väga vihmased ilmad, mida õnneks on vähe olnud). Kuna alguses puudus kompuuter ja vahepeal sõitsin teise rattaga(enda oma remondis) siis täpne ülevaade puudub, aga ma pole vist ealski nii palju sõitnud, kui sel aastal!!!
...ja kõik see rattasõit oli tingitud jalaluu murrust Ehk nö taastusravi.
...ja kõik see rattasõit oli tingitud jalaluu murrust Ehk nö taastusravi.
- cereal_killer
- Rattur