Author CUP 2005
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Author CUP 2005
EJL kalendris pole selle asja kohta üldse midagi.
http://www.author.ee/juhend.htm väidab, et 2005 toimub tavapärase nelja etapi asemel vaid kaks etappi.
Kas Elioni väiksem vend sureb välja?
http://www.author.ee/juhend.htm väidab, et 2005 toimub tavapärase nelja etapi asemel vaid kaks etappi.
Kas Elioni väiksem vend sureb välja?
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!
Re: Author CUP 2005
Ootan ka ise huviga infot mis saab Author Cupist
Author Cup?i rada
Registreerunute nimekirja vaadates leidsin sealt vaid kolm naist. Milles asi, kas rada on raskevõitu? Kuna ise olen suht algaja huviline ning varasem võistluskogemus puudub, siis hakkan pisut juba kahtlema
Ehk valgustaksite pisut
Ehk valgustaksite pisut
2fat 2fly
Re: Author Cup?i rada
kaks päeva veel aega eelregistreeruda, kindlasti tuleb sinna lisa, kas ka naiste osas raske öelda, naisi tavaliselt ikka vähe võistlemas.NannyOgg kirjutas:Registreerunute nimekirja vaadates leidsin sealt vaid kolm naist. Milles asi, kas rada on raskevõitu? Kuna ise olen suht algaja huviline ning varasem võistluskogemus puudub, siis hakkan pisut juba kahtlema
Ehk valgustaksite pisut
pool ringi on kõva põhjaga kruusatee, ülejäänud liiva/kruusa segune tee, lõiguke ka pehmemat liiva, paar km metsarada. võimalik, et ka 100 m mudasemat rada ja väike saepurulõik. suhteliselt kiire rada, midagi rasket seal küll ei ole.
Ära kahtle, vali omale sobiv tempo ja anna minna. Lõpp on natuke raskem, aga finishi jõudmine seda mõnusam. Vähe naisterahvaid on reganud seetõttu, et see ei ole nii popp võistlus, kui on seda ElionEC. Pealegi on EEC II etapi lõpp sama mis sel sõidul, rada ainult alguse osas pikemaks venitatud ja osalevaid naisterahvaid küll.
Teema jätkuks ...
Mida ikkagi teadjad soovitavad, kas peaks lühemale rajale ümber registreerima Eks ajavõtjad taha ka mõistlikul ajal õhtule saada Lugesin, et naiste arvestust peetaksegi vaid lühemal rajal
2fat 2fly
Re: Teema jätkuks ...
Ei leidnud raja kirjeldust, kui matka sõidul lõpu tõusud välja jäetud on see mööda siledat maad sõitmine.NannyOgg kirjutas:Lugesin, et naiste arvestust peetaksegi vaid lühemal rajal
Kui see Sul esmane kogemus ja enesekindlust pole, katseta esmalt lühikesel ning järgmine kord pikale. Julge peale hakkamine pidi juba pool võitu olema.
Rihol õigus, 2x17km'i oli. Sel juhul soovitan alustuseks ühte ringi. Mul poiss (10a) sõitis ka eelmine aasta ühe ringi ning jõudis ikka elusana ja mitte viimasena finishisse. Karta pole miskit. Anna tuld.riho kirjutas:...eelmisel aastal oli esimene etapp 2 korda 16 (või oli see mullu 17?) km-ne ring.
see pole ka ju hull variant. matkad esimese ringi täiega, saad rajast ülevaate ja teise sõidad juba vastavalt olukorrale. kokkuvõttes pole selle raskus hullem kui mõne teise maratoni matkasõit. ringi lõpus võib mäkke jalutamist ette tulla kuid see kuulub alguses asja juurdeNannyOgg kirjutas:ok , katsetame siis lühemaga, kuigi lolli peaga sai end juba pikemale registreeritud, ei uurinud enne asja piisavalt - distantsi pikkus tundus esmapilgul normaalne (sama, mis EC matkasõidud)
Karudele söödaks jahh . Pole märtsi keskpaigast saati baigiga sõitnud. Jube raske oli. Aeg ca 1:25 pulss 187/198. Teise ringi lõpus tuli korralik lahmakas vihma, rada muutus sellest kohati väga libedaks ning tõusudel tahtis kett raamivahele kolida . Muidu oli igati Ok. Esimesed tulid vist alla tunni. Paras ehmatus enne Mulgit. clubbersi särkides vendi jäi veel kaks silma.
Kui Authori lehelt tulemusi vaadata, siis oled hoopis 70 . Tiimo fini?eeris minust ca 30m eespool, kuid protokollist selgub, et meie vahe oli ca 5 minutit ja 16 ratturit. Kõik ei ole alati nii nagu esmapilgul paistab.Ruve kirjutas: ... massa võitis, kana teine, tamkõrv kolmas. ise olin vist 16
http://www.author.ee/cc1-32km.htm
Kirjutasin siin eelpool oma kahtlustest distantsi valikul. Esimene võistlus ikkagi. Otsustasin siis vastavalt veiko soovitusele end lühemale distantsile ümber registreerida saates korraldajatele meili. Mis aga selgus kohapeal - minu soovist polnud korraldajad midagi kuulnud No mis seal siis ikka, sõitsin 32. Jäin loomulikult viimaseks, kuid siiski väga rahul endaga, et läbi sõtsin.
Mis mind aga pahandab on see, et mind ei ole üldse protokollis Mis sest et viimane, aeg oli ikkagi alla 2 tunni ja finish avatud. Isegi katkestajate hulgas pole mind - nagu poleks käinudki
Mis mind aga pahandab on see, et mind ei ole üldse protokollis Mis sest et viimane, aeg oli ikkagi alla 2 tunni ja finish avatud. Isegi katkestajate hulgas pole mind - nagu poleks käinudki
2fat 2fly
Äkki keegi seletaks, mis on selle süsteemi eelisSL kirjutas:Nüüd tuleb uut systeemi kasutada - "kaotus võitjale", see nad segadusse ajas.
Normaalne rattur tahaks näiteks analoogsel rajal võrrelda oma aega eelmise aasta ajaga, nüüd peab hakkama siis liitma-lahutama. Krt, kellele seda jama vaja on.
Kas järjekordne uus asi on Euroliiduga liitumise tagajärg või mingi UCI kapriis, ehk siis nagu nõuka ajal, et loll eestlane täidab mõttetuid vene seadusi saksa täpsusega (tuletage meelde hiljutist nõuet pudeliveega kaubanduspindade põrandaid pesta)
Eriti vinge oleks nt Spordilehest lugeda, et Gerd Kanter tegi Eesti rekordi, kaotades võitjale 2 meetri ja 34 sentimeetriga, rekordnumbrid arvutage soovi korral ise välja
holden-misasja siin ni väga arvutama siis peab maeisaaaru- kõik on juväga selge ei ole just raske ju kahte numbrit kokku liita-ja suht pohh see eelmise aasta aeg -mind rohkem kyll huvitab palju võitjale kaotust tuleb -hakka siis veel seda arvutama-samas kaheotsaga asi-aga mille pärast mingit diskussiooni ylesvõtta kyll mõtet pole...
-
- Rattur
ma ei saa aru kas ma olen ainuke, kes kunagi oma eelmise aasta aegadega pole võrrelnud aegu või? ma saaks aru, et treki aegu võrdlete, aga metsas/maanteel on igakord pmst erinev ilm/rada/pundid jne, kui võrrelda, siis äkki kaotust võitjale juba või noh, vaba maa, võrrelge oma aegu kasvõi puusaümbermõõduga:D lihtsalt avaldasin arvamust...
m.o.t.t.,Kuldar kirjutas:Lihtsalt kirik keset küla - üks veerg tabelisse juurde.
aga tegelikult on tabel niigi kitsas, klubide nimed/sponsorid, linn või vald, siis veel mõni moodne nimi nagu Martin-Aleksander Üksküll-Saaretalu - ja peabki suurema molu ostma arvutile, või protokolle landscape'is välja trükkima hakkama
-
- Rattur