Viljandi tänavasõit
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Viljandi tänavasõit
Paar päeva veel aega end üles anda, kui palju siit litsentsiga karvajalgu minemas on? Dist 6x3,3km. Oskab keegi elmistest aastatest kommenteerida, kui kerge/raske see sõit on kui arvestada veel plaani järgmisel päeval EEC-d läbida.
http://www.ejl.ee/kalender2005/2005.05.14_vilj_ts.doc
http://www.ejl.ee/kalender2005/2005.05.14_vilj_ts.doc
Viimati muutis veiko, 10. 05. 2005. 15:18, muudetud 1 kord.
Re: Viljandi tänavasõit
juhendis seenioritel kirjas 6x3,3 km. Kas see pikk tõus (Mulgi maratoniga sama) järveäärest keskväljakule on ka selles ringis sees? see päris kena maasikas 6 x seda võtta on suht karm vist.veiko kirjutas:... Dist 6x2,5km. ...
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
korraldajate poolelet
Ring (3,3 km): Start Vabaduse platsilt ja kulgeb mööda järgmisi tänavaid: Kauba - Pikk ? Lossi ? Kauba ? Linnu ? Oru ? Kraavi ? Tartu ? Kõrgemäe ? Posti ? Eha ? Väike ? Mäe ? Posti ? Lossi ? Tartu ? Tallinna
Nagu siit näha, siis mööda Mulgi Maratoni algustõusu läheb rada hoopis alla. Üles saab mööda Kõrgemäe tänavat, mis eelmisel aastal värske asfaltkatte sai. Meil kõvemad mehed käisid proovimas - saab rattaga üles küll sõita
Nagu siit näha, siis mööda Mulgi Maratoni algustõusu läheb rada hoopis alla. Üles saab mööda Kõrgemäe tänavat, mis eelmisel aastal värske asfaltkatte sai. Meil kõvemad mehed käisid proovimas - saab rattaga üles küll sõita
Kui see on see sirge tänavake otse üles, mis enne oli munakivi all, siis seda ma isegi ei tahaks rattaga võtta, see tundub liig karm (all tulek veel hullem vist ).seiko kirjutas:Seda veel et kui Mati arvates Tartu tn tõus maasikas on, siis Kõrgemäe tõus võiks vast aedmaasikas olla...
velo clubbers
ma sain aru, et kui 20 matsi koos pole, siis seeniore starti lasta. ise ei lähe.veiko kirjutas:Paar päeva veel aega end üles anda, kui palju siit litsentsiga karvajalgu minemas on? Dist 6x3,3km.
Paluks positiivset suhtumist.ma sain aru, et kui 20 matsi koos pole, siis seeniore starti lasta. ise ei lähe.
Kui 20 matsi koos, siis start on. Mina lähen.
See on jahh parem variant . Ma ka kirjas.ra.ta kirjutas:Kui 20 matsi koos, siis start on. Mina lähen.
nojah, ma peenikese jalaga seeniorina pidasin silmas varianti kus suure ja väikese vahel on veel keskmine triple cranki ju meie oludes tavaliselt ei lähe vaja ja enamusel on kahene ees. et kas 39/21 ülekandega see veiko sealt ikka üles kangutab?tarmo kirjutas:arvad et mõni seenior tuleb trekirattaga peale või
peenike jalg tuleb ainult kasuks oled näinud mõnad jämeda jalaga mägironijat?...ei ole visterikr kirjutas: nojah, ma peenikese jalaga seeniorina pidasin silmas varianti kus suure ja väikese vahel on veel keskmine triple cranki ju meie oludes tavaliselt ei lähe vaja ja enamusel on kahene ees. et kas 39/21 ülekandega see veiko sealt ikka üles kangutab?
aga 39/21 saab üles küll. väike vihje: all tuleb suurem hoog üles võtta jube piinlik oleks ju tänavasõidul jookukas teha
ei ole piinlik, sest tehakse ka proffide seas (nt San Fransisco kritil). siin paar stiilinäidet Viljandi sõiduks kuda toda tõusu võtta.tarmo kirjutas:peenike jalg tuleb ainult kasuks oled näinud mõnad jämeda jalaga mägironijat?...ei ole vist ... jube piinlik oleks ju tänavasõidul jookukas tehaerikr kirjutas:.... et kas 39/21 ülekandega see veiko sealt ikka üles kangutab?
Variant 1, Variant 2
Aga ma usun, et Veiko sõidab ikka tõusu ära küll, tal kena peenike jalg .
velo clubbers
Olen küll suurema osa oma elust Viljandis elanud, kuid tänavasõitu pole veel sattunud vaatama (veel vähem siis osa võtma). Praegu vaadates seda rada, siis tekkis küsimus, et kas kõik tänavasõidud on sellised nikerdamised? Väga palju on lühikesi tänavajuppe, mille otsas on 90 kraadine pööre. Ja Kõrgemäe tänava tõusule on ka suht raske varem kiiret hoogu sisse saada, sest sellele keeratakse ju Tartu tänavalt samuti 90 kraadise pöörde pealt. Lõik Kauba-Linnu-Oru-Kraavi on mu meelest suhteliselt suur väljakutse, ajab rivi ikka väääääga pikaks. Ja peale seda tuleb kohe Tartu tänava laskumine Ilmselt olen sel aastal raja ääres ja hoian teile kõigile pöialt PS. Kui keegi võtab seda risustamise/solvanguna, et mitte-MNT mees tänavasõidu foorumis sõna võtab, siis sorry ette, lihtsalt tahan ennast harida ja teada, et kas see on tüüpiline, et on sellised rajad?
See ongi üks tänavasõidu mõte, et nikerdamist palju - tehniline rada. Ja ära nüüd selle pärast küll põe, et maantekat garaazis pole. Kui ei küsi, siis ei saa ka teadasqber kirjutas:...Praegu vaadates seda rada, siis tekkis küsimus, et kas kõik tänavasõidud on sellised nikerdamised? Väga palju on lühikesi tänavajuppe, mille otsas on 90 kraadine pööre. ... PS. Kui keegi võtab seda risustamise/solvanguna, et mitte-MNT mees tänavasõidu foorumis sõna võtab, siis sorry ette, lihtsalt tahan ennast harida ja teada, et kas see on tüüpiline, et on sellised rajad?
velo clubbers
Kui Mati tõi näitena USA mingi tänavasõidu, kus ka igasugu pehmosid võis osa võtta, siis jooksukat nägin ka Eurospordi ülekandes kõrgema kategooria klassikul, tõen oli Flandria tuur. Kui seal ikka mõni Pro Touri mees mööda asfalti jooksma hakkab, siis peab lugu ikka paha olema.tarmo kirjutas:peenike jalg tuleb ainult kasuks oled näinud mõnad jämeda jalaga mägironijat?...ei ole vist
aga 39/21 saab üles küll. väike vihje: all tuleb suurem hoog üles võtta jube piinlik oleks ju tänavasõidul jookukas teha
Mina olen vist üks vähestest eesti ratturitest, kellel see ebakuulus kolmik ees on (rudiment, millega lihtsalt ratta hinda andis alla kaubelda). Ilma selleta tõen sealt 18% tõusust viimastel ringidel üles ei saaks.
Treeni vähe, aga kvaliteetselt!
http://www.ccrotamobilis.ee
Ei oska pehmoduse taset kommenteerida, aga mudu on osa võtnud sellest ka Hr Six-Times-TDF-Mr Lance. Tasemelt 1.3 kategooria võistlus. Karm ikkagi, kõige pehmomad katkestasid tõenäoliselt (lõpetajaid 36 )Alvaro kirjutas:Kui Mati tõi näitena USA mingi tänavasõidu, kus ka igasugu pehmosid võis osa võtta...
Eelmise aasta startlist on SIIN.
Sellest ka omaette teema olemas tegelt. viewtopic.php?t=4899
velo clubbers
Alvaro, ma soovitan sul sellest üritusest osa võtta Kindlasti oled seal edukam kui järgmise päeva maratonil.Alvaro kirjutas: Mina olen vist üks vähestest eesti ratturitest, kellel see ebakuulus kolmik ees on (rudiment, millega lihtsalt ratta hinda andis alla kaubelda). Ilma selleta tõen sealt 18% tõusust viimastel ringidel üles ei saaks.
jutt käib vist ike harrastajate/seeniorite tasemelHanno kirjutas:Sealt saab pundiga hooga eest suurega sõita, pole probleemi.Alvaro kirjutas: Ilma selleta tõen sealt 18% tõusust viimastel ringidel üles ei saaks.
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
kui ultegra 11-25 sind aitab, siis võta minu tagajooks.veiko kirjutas:Mul rattal kassett 11-21. See jääb ilmselt kõrgemäe jaoks veidi liiga kiireks 8) , või minu jalg selle kasseti jaoks liiga peenikeseks. Oskab keegi soovitada, milline kassett oleks taga mõistlik selleks puhuks ning on kellelgi üheks päevaks seda laenata?
Plaanin pealtvaatajaks tulla. Juhendis, et start on 16.00. Kas siis erinevad klassid stardivad eraldi? Kas mingit täpsemat ajakava ei valda keegi?LOOK kirjutas:Rääkisin Urmas Karlsoniga. Eilse õhtu seisuga oli seeniorite sõidule reganud 19 "pensjokat". Karla sõnul peaks meie sõit toimuma ikka eraldi, mitte juunioritega koos. Loodan, et kohtunikud ei hakka pill lõhki ajama.
juhendis on kõik kirjas. minuti täpsusega ei saa muidugi asja võtta
http://www.ejl.ee/kalender2005/2005.05. ... ndi_ts.doc
http://www.ejl.ee/kalender2005/2005.05. ... ndi_ts.doc
UrmasL kirjutas:Juhendis, et start on 16.00.
Kood: Vali kõik
I start kell 15.00 N/M-12 3 x 2,5 km (7,5 km) lõpufinishiga
II start kell 15.15 N-14 3 x 2.5 km (7,5 km) lõpufinishiga
N-16 5 x 2.5 km (12,5 km) lõpufinishiga
N-18 6 x 2.5 km (15 km) lõpufinishiga
III start kell 15.45 M-14 6 x 2.5 km (15 km) lõpufinishiga
IV start kell 16.10 U-23, M-Eliit 16 x 3,3 km (52,8 km) lõpufinishiga
V start kell 17.30 N-Eliit, M-16 6 x 3,3 km (19,8 km) lõpufinishiga
VI start kell 18.10 M-18 10 x 3,3 km (33 km) lõpufinishiga
VII start kell 19.10 Seeniorid 6 x 3,3 km (19,8) lõpufinishiga
Autasustamised: 16:30 N/M-12, N/M-14, N-16, N-18
18:30 N-Eliit, M-16, U-23, M-Eliit
20:00 M-18, Seeniorid
Startide algused ja autasustamise ajad on orienteeruvad!
Jälgige informatsiooni kohapeal!
Asi pole käigus vaid kogu ülekandes: suuremad rattad, suurem esihammakas, väiksemad tagahammakad. Samas pole kergema ülekandega rajale minek ilmselt suur kaotus, sest tippkiirused kuigi suured ei tule (tehniliselt keeruline rada) ja kui kiirus tõusebki, siis vist vaid väikseks teejupiks (Tallinna maantee osa ntx). Aga pigem vist peaks soovitama jalga treenida kui ülekannet muutma
Lihtsalt ääremärkuseks: kummi ümbermõõdus on MTB ja MNT vahel vääga väike vahe. Keskmiselt 2100/2050 - vaid ca 2%. See on see pettekujutelm, mis tihti tekib neid rattaid võrreldes. Kõik muu on ikka jah eri puust tehtud neil.sqber kirjutas:Asi pole käigus vaid kogu ülekandes: suuremad rattad,
Treeni vähe, aga kvaliteetselt!
Viljandis sajab praegu vihma. Ei saanud siiski kiusatusele vastu panna ning proovisin kõrgemäe tõusu ära. 12-25 kassetiga jäi esimesel korral üks käik veel varuks (eest loomulikult väike), kohe alla ja uuesti üles... seekord polnud reserviks midagi ja tõusu lõpp venis sik-sakitamisest pikemaks. Kui homme ka peale 3-ndat ringi üles saan olen rahul. Protokolli aja kirja saamine tundub kahtlane (kui ma just konkurente ei ülehinda).
Tõusumeetreid näitas polar 30 (ühele tõusule).
Edit: Kohaliku lehe andmetel on tõusu 32m 297m lõigul. Kohati on tõus 18%. Oletatavasti järseim tänav eestis.
Tõusumeetreid näitas polar 30 (ühele tõusule).
Edit: Kohaliku lehe andmetel on tõusu 32m 297m lõigul. Kohati on tõus 18%. Oletatavasti järseim tänav eestis.
ehh, kas siis Hanno ei andnudki etendust, kuidas hooga mäest üles saab ja kasutades eest suurt ja tagant keskmist hammakat?veiko kirjutas:Plaanitud kolme ringi asemel jäi mul laeks kaks ringi. Minujaoks ropult raske. Üks asi on mäest üles saada, teine veel peale seda edasi sõita ja uuesti mäeni jõuda. Nüüd tuleb kõvasti putru süüa ja järgmine aasta uuesti proovida.
kuulsin, et harrastajate sõidus oli ainult 10 osalejat olnud. kas tõesti, siin käis ju jutt ca 20-st.
PS! LOOK, õnnitlused pjedestaalikoha osas
kuda mudu ilm oli? lühka dressi? krt väike külmetus on sees ja homse sõidu pärst uurin. homseks lubavad vist veel soojemat kui täna.
PS! LOOK, õnnitlused pjedestaalikoha osas
kuda mudu ilm oli? lühka dressi? krt väike külmetus on sees ja homse sõidu pärst uurin. homseks lubavad vist veel soojemat kui täna.
velo clubbers
ega sõidu ajal suuremat vahet ei ole vist. enne- ja peale sõitu peab vaatama, et ei külmeta. neil eriti kes kipuvad varakult stardikoridori minema ja enne starti ei ole soojendusriided kellelegi anda... täna ikka lühikesedMati kirjutas:krt väike külmetus on sees ja homse sõidu pärst uurin. homseks lubavad vist veel soojemat kui täna.