Abeni Expert 5.0? dirt jump ratast ka
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Abeni Expert 5.0? dirt jump ratast ka
Abeni Expert 5.0 ei kannata kõvasid hüppamisi?
ja muud sellist trikitamist. et see ratas on vist mõeldud rohkem niisama sõiduks.
ja muud sellist trikitamist. et see ratas on vist mõeldud rohkem niisama sõiduks.
Viimati muutis wmlt, 24. 05. 2005. 08:17, kokku muudetud 2 korda .
üldiselt ma ise arvasingi, et abeni rattad ei kõlba kuskile.. a tänud vastuse eest. teinekord panen küsimuse siis korralikult.
aga selline ratas nagu: Classic Samurai 24 tundus olevat päris korralik. ja ma arvan, et see sobiks trikitamiseks päris hästi.
kuigi samas, kui panna selle hinnale mõned sajad juurde, saaks GT ketaspiduritega samas stiilis ratta Extreme Spordist.
aga päris ausalt.. tahaksin ma mingit sellist freeride/dirt jump ratast aga mitte mingi 8000.- mul oleks vaja mingi 5000.- ja selle kanti.. kas on nii odavaid kuskil saada? või kasutatud ratast äkki pakub keegi??
aga selline ratas nagu: Classic Samurai 24 tundus olevat päris korralik. ja ma arvan, et see sobiks trikitamiseks päris hästi.
kuigi samas, kui panna selle hinnale mõned sajad juurde, saaks GT ketaspiduritega samas stiilis ratta Extreme Spordist.
aga päris ausalt.. tahaksin ma mingit sellist freeride/dirt jump ratast aga mitte mingi 8000.- mul oleks vaja mingi 5000.- ja selle kanti.. kas on nii odavaid kuskil saada? või kasutatud ratast äkki pakub keegi??
Ma tean Abeni vigadest niipalju, et sõbra Abeni Relax-il hakkasid esirummu koonused peale kuu aega sõitmist julmalt logisema, isegi laagrid paistsid. Kinnikeeramine ei aidanud, tee mis tahad. Samal rattal on üks pidurilink lihtsalt ära murdunud, teine läks matsu pannes. Esimesel nädalal kukkus vänt küljest. Sõber ei harrasta mingit agressiivset stiili, aga pole ka eriline kruiisija, küll aga ei sõida palju. Sellest ajast pole Abenist hästi arvanud
on olemas muidugi ka normaalseid Abeni mudeleid kuid just see SRAM 5.0 oli läbikukkunud üritus! Ma müüsin 3 oma tuttavala antud isendi ja nüüd nad ei jõua neid ära remontida ! Niiisis vead rummud,keskjooks,suht kehvad vändad ja kiiluvad kaelakausid! Ei tee asja siin kohe maha kuid need vead antud rattal esinesid ja mitte ainult ühel isendil ! muidugi alati on ka asi selles et see on ikkagi odava otsa ratas ja kui seal need antud vead parandada siis saab asja tast!surfdude kirjutas:to reimers: see et sa enam Abeni rattaid ei müü, ega siis ei tasu kohe nii radikaalseid ja sapiseid sõnumeid siia lisada
Et mis siis rattal viga on , et see kohe SAAST ?
Ma leian et kui sul konkreetseid näiteid, palun too välja,siis saaks tulevased rattaostjad neid omale teadmiseks võtta !
EDIT : 2005 aasta antud mudeli vigu ma veel ei tea äkki on asjad paremuse poole liikunud
no ja milles kühvel pane OMV-sse kuulutus üless.wmlt kirjutas:...kasutatud ratas oleks siis eelistatud
"...selleks on spets vaha mis lastakse raami sisse jägendab ja vähendab kaalu..." - And it really works...
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood
"Studies have shown that riding a bicycle everyday makes you more awesome than the general population!" - And it really works...
Velo Clubbers
Rattastuudio Jooks - muhedaim rattapood